REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Decebal Făgădău, mesaj pentru constănţeni, după alegerile europarlamentare!

Decebal Făgădău, mesaj pentru constănţeni, după alegerile europarlamentare!

Replica API 28 mai 2019 | 00:31 447

Primarul Decebal Făgădău, preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, a transmis un mesaj alegătorilor.

Iată mesajul integral:

"Doresc să le mulțumesc constănțenilor și tuturor românilor care au ieșit într-un număr mare la vot și au arătat lumii întregi că România este o țară liberă și democratică.

Regret faptul că au existat români care au stat ore întregi la cozi pentru a vota sau care nu au putut vota, este evident că trebuie schimbat modul de organizare al alegerilor.

Îi felicit sincer pe câștigătorii acestor alegeri și le doresc să nu își dezamăgească susținătorii.

Le urez succes tuturor europarlamentarilor aleși să reprezinte România și îmi exprim speranța că vor reuși să o facă cunoscută și pentru lucrurile bune și pentru oamenii frumoși ai acestei țări europene.

Le mulțumesc membrilor și simpatizanților Partidului Social Democrat pentru munca depusă și consider că rezultatul acestor alegeri reprezintă pentru noi o experiență din care învățăm să fim mai buni și mai apropiați de oameni".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca vedem cu totii ce pot face niste televiziuni aflate in slujba unor HOTI si condamnati PENALI, ce pot face niste deformatori de opinie ca chireac, pieleanu, palada, etc. Trebuie sa facem o LEGE care sa sanctioneze drastic, pana la eliminare, pe oricine mai incearca sa minta, sa dezinformeze si sa manipuleze populatia! Poporul trebuie corect informat, stirile pe care le vedem la Tv sa fie unele ADEVARATE! Nu ca acum unde vedem numai minciuni, dezinformari si manipulari ordinare!
6
0
Fagabou,continuatorul operei lui Mazare,a trantit cartierul HC in cartier linistit,langa Mamaia,merg leprele gratis pe autobuzele lui,ca nu vrea taxare pe la sofer,se roaga lumea sa mute cartierul HC in Palas,nu vrea,zice ca pune camere pe strazi,nimic,vand tiganii nestigheriti tigari in piete,ne mareste ggcal,impozitul ca sa il voteze toti tiganii adusi din toata Ro acolo.A pus parcari cu plata,a distrus spatii verzi.A atras investitori sa fie locuri de munca?nu.El e preocupat sa mareasca HC ca s il voteze tiganii.Lasa ca ies romanii la vot si o iei si tu ca Mazare,ne-ai distrus linistea cart
8
0
Multi , foarte multi DOBITOCI in CONSTANTA . Gen Nimic , cetatean ,penibil ,etc intr-un cuvant JIGODIILE CONSTANTEI ,,
2
8
Bai jegurilor,lasati-va madinile acasa,ca nu va fatat mata in masini si luati orasul la pas Nu va convine ca a pus tarusi ,ca sa numai parcati pe trotuare..A facut trotuare,a adus autobuze,a inceput sa reabiliteze parcurile.Ce p..a mea vreti ma..sa faca in 2 ani ce nu s-a facut in 25???Ca niste jeguri ce sunteti,va luati de masa...putea fi mama unuia dintre voi,se mai facea atata tam-tam:NU. Daca a gresit va plati,desi ma indoiesc.Dar hai sa aruncam in oameni,in loc sa ne vedem gunoiul nostru.FAGADAU nu renunta pt toti desteptii p...ii mele.
4
16
Ce ai facut pentru Constanta? NIMIC ! Te caracterizeaza acest cuvant. Ai ajuns primar cu, complicitatea pmp-ului si a candidatiilor independenti, sub acoperire, care acum stau pe posturi relaxate si bine platite. Paaaa
14
6
Nu a facut nimic pentru ca orasul este cel mai murdar oras din Romania, distruge spatiile verzi in continuare, nu a facut nimic pe masura unui oras precum Constanta;e penibil din pacate...A sa nu uitam a adus cartierul de tigani in centru , iar cartierele de oameni normali se infiinteaza pe cimp, la margine..Da iar despre cinste, onoare si demnitate sa o intrebe pe maica-sa.
17
5
Du-te bai prostule si latra in alta parte! Dar nu uita sa-l iei si pe primarul poulii cu tine!
15
5
Astia care va dati mari si comentati anti FAGADAU, aveti co...e si nu va mai ascundeti in spatele calculatorului, platiti de toti oligofrenii.Ce p...l mea nu a facut Fagadau?A adus autobuze, dar de noi sunt smecheri mergem cu masina si pana la gunoi.Bai putorilor....la munca , lasati comentatul pe aici.Ca indiferent cine ar fi venit la primarie , tot nemultumiti erati.PROST FAGADAU ca se zbate pt niste lichele , care nu merita nimic.Lasati-va masinile acasa si meregti pe jos sa vedeti ca sunt schimbari in oras.Dar voi vreti sa faca asta in 4 ani ce nu s-a facut in 25 ani.La munca cu voi.....
5
19
Sa l mutam cu voucherele la PNL ca bine ii statea sa imprastie reviste langa Fagabou de propaganda cand defapt el habar nu avea ce era scris pe ele.in loc de PSD dadea cu PNL.Halal om.
5
5
Un penibil si un incompentent ..
20
2
Fagadau - Esti un bou.
27
2
si celelalte partide care au fost la guvernare ce au facut? BASE CE A FACUT A CONSTRUIT STATUL PARALEL SI STA BINEMERSI
9
24
Aruncati-va ma de pe hotelurile fara autorizatia legala pe care ati conditionat-o!
22
6
Pt R.Mazare@15:56 DA Sa traiti aminteles!! Pe FAGABOU il votam IL STAMPILAM in KUR i sr va zice FAGABO$$ TATUATUL in KUR
15
1
Cand pleci?
27
1
Demisia mincinosule
28
3
Primarul JOKER!
25
3
Mesajele vreau sa le vad in orasul pe care-l distrugi. Incompetentule!
29
2
Sa vedem daca o sa le iasa procentul midest pe nas, atat acestui argat obedient, cat si muntelui de slanina Stroe.
29
3
Nu va pare rau deloc pentru ce s-a intamplat in diaspora!A cata oara se intampla?Pai cei de acolo,de bine au plecat de acasa?Anul trecut le-ati dat bulane pe spinare si gaze,anul asta i-ati impiedicat sa voteze.stiati ca nu beneficiati de voturile lor!Un partid plin de mizerii umane.asta-i PSD!Iar fosila de Melescanu trebuia demult sa se retraga!
28
2
Muie ma sceleratule! Esti un kakat mincinos si lenes! Constanta e furata de tine si pute pt ca nu faci nimic pt Constanta
27
3
Esti un prost deosebit,BABUinul e vai steaua lui de analfabet singurul mai ok e costin dar e singur intre prosti
26
2
Primarul evului mediu
36
4
Nu cred ca vrei sa ramai in istoria orasului, ca primarul cu cele mai slabe realzari, ca primarul care a mintit cel mai mult, ca primarul care a pavat strazi fara sa asigure parcari, ca primarul care nu a ingrijit parcurile, ca primarul pe care mama sa l-a ajuta in alegeri, etc. etc! Fii om cu scaun la cap, si incearca sa mai dregi ceva, si poate cei cu naturelul mai simtitor din alegatori, vor privi la buletinul de vot pe care va scrie fagadau, si..... tot pe altul vor vota!!! evident glumesc!!!
41
4
Cat ai luat de la wc-ul directorului de la aeroport. Auzi un wc 250.000.000.
27
3
Si de mata ce zici ?
16
6
@Troscotel : Fagadau mason ? Unde ? La ce loja ?
9
4
Da. Stim ce urmeaza la urmatoarea sedinta cu fratii tai MASONI. Ritualul da batut un SOBOLAN CU FLORI DE TRANDAFIRI.
17
5
Fagadau ca Fagadau, dar unde e Stroe? A verificat cineva, sa nu isi fi inghitit limba aia de lemn de trandafir uscat?. Ciuma e boala grea.
34
6
a dt psd.. ai cui bani bre? ai tai? si care bani? i ai avut tu? tu va n gat de asistati! a dat.. doar la m e! oligofrenule! pomna vrei, munca ai? ti ai draq! asteaptal pe draqnea sa iasa si ti da!!!
18
7
Sa ne cacam pe neamu tau de machidoni cu harfele si talentele tale de retardat mintal. Orasul e praf, du-te la Palazu si interneaza-te handicapatule.
26
7
Fagadau mi-ai sabotat proiectul ca sa castigi voturi mincinosule uite astea sunt voturile tale pe care le-as castigat. Cum ziceai ca tu iti asumi politic o decizie pe dreptul meu de proprietate. Ia asuma-ti ca te urasc constantenii si cand te mai si compara cu Mazare esti la genunchiul broastei
23
6
Ma-ta stie?
27
7
Aloo! Schimbati ceva la spitalul judetean sa nu mai fie bataie de joc
28
5
Oamenii nu vor mai inghitii niciun partid care nu isi tine promisiunile! Daca nu va tineti promisiunile electorale vom iesi in strada !
31
6
Esti mai proasta decat prevede codul penal! Ia vezi cum te duci si tu cu el si cu Dragnea,ca Mazarica deja a pus de cafea!
19
7
Marina , tu de fapt esti ta-su cu comentariul... Pentru ca ma-sa e proasta rau ca si fi-su...
14
8
Ha ha ha! Au inceput sa latre lichelele care mananca bine din banii publici! Comportament de animal ranit! Se apropie sfarsitul, nu? Ce dracu a facut pentru acest oras? Arata oribil, comparativ cu alte orase de aceeasi marime, din Romania. Si cu venituri considerabil mai mari! Terminati odata cu propaganda asta sovietica! Primarul si toti beneficiarii de contracte publice nu au facut nimic concret!
31
9
Un om printre lupi. Rezistati, domnule primar! Avem nevoie de oameni, nu de animale sa ne guverneze!!!
10
51
Baietel o sa ti se abureasca ochelarii in curand si tie la poarta alba
26
5
Am spus sa mi lasati baiatu in pace. Pe Fagadau sa l votati, asta i pohta ce am pohtit.
19
7
cu asa oameni te ai inconjurat...numai e nimeni ca tine..pupa l pe Babu in fund...stricatilor
18
5
multa muie cu cacat tie si tuturor angajatilor muisti din primarie care posteaza pentru hotul fagadau !!! In curand va trebui sa-l vizitati la poarta alba futu-va-n gat de analfabeti si putori ordinare !!! Muie pesede !!!
30
8
lasati-l pe fagadau in pace ca e prost...da e prostul meu.in curand vin si eu in invoire cu un car alegoric de jilava in defilare,sunt al capone, si il iau pe fagadau cu mine in parnaie ca sclav personal.sunteti multumiti?
23
9
Eu il sustin pe dl Fagadau. PSD chiar a facut ceva pentru noi. USR-isti si PNL-isti or sa ne distruga...
13
54
Va meritati soarta.Prosti PSD-sti ca au marit salarii, pensii...da la toti labagii de la stat vouchere de vacanta si idiotii voteaza niste drogati care nu stiu sa vorbeasca bine romaneste...Va meritati SOARTA bai pierdutilor...nu va mai plangeti atata.Sa vina USR-sti si o sa va dea multa.......MUIE , exact ce tot ati strigat astora de la PSD.Romanilor li s-a urat cu binele .
22
37
Nu imi vine sa cred cat de usor de manipulat ati fost. V-ati lasat orbiti de propaganda sorosista si acum va meritati soarta. Nu ati vrut patrioti in europa, ati vrut sa distrugeti tara !
17
39
Este in adormire la Masoni ! Acolo sa ramana in adormirea Vesnica ...nici macar principiile masonice nu le ai respectat ... esti demn de dispret Faga ... ptr arginti , ti ai vandut si Sufletul !
23
8
Nu va lasati afectat de rautatea celor de la USR - PNL. 2 partide care nu stiu decat sa arunce cu vorbe, la capitolul fapte stau foarte prost. Constantenii va sustin si va multumesc pentru tot ce ati facut pentru oras
16
47
Sa iti cumpar o carte de gramatica ? Sunt sigur ca ai votat usr, agramato !
12
32
si eu votez psd pentru trotuarele si strazile asfaltate. bv dl primaar
12
35
Mai dute incolo asa mai pena lule
16
9
votam psd !
16
38
Toti sunteti viteji in spatele calculatorului protejati de anonimat
11
23
Consider ca exagerati. Incetati sa mai aruncati cu noroi in toti oamenii, incercati sa va implicati si sa ajutati. orice lucru mic conteaza. Va multumesc. Mult succes dl. primar
10
35
ORA TA SE APROPIE !!! LANGA MAZARE SA.I PUI IN PAHARE ! PAHARNICULE ! TE ASTEAPTA SI TATICUL !
36
13
sa anunti ca te retragi din functie.
36
11
Domnul Primar a facut tot ce i-a stat in putere pentru a face acest oras mai bun. Sunt sigur ca va reusi in continuare sa faca acelasi lucru, in ciuda piedicilor puse !
14
49
Nici nu stiti ce ne asteapta. Bucurati-va, de astazi drujbele vor hurui mai tare, asfaltl va reintra in pamant iar o parte din Portul Constanta se va pierde in Mare
12
6
Va rupeti din timpul vostru pretios, pentru a lasa mesaje pline de ura, la adresa unui om care transmite un mesaj de multumire, chiar si atunci cand rezultatele nu sunt favorabile. Este momentul sa realizam ca, din pacate, acesta este nivelul pentru o mare parte din locuitorii Constantei. Este foarte usor sa injuri online si multi dintre voi, cand il intalnesc pe dl Primar, nu stiu cum sa il mai laude si cum sa iasa in evidenta, pt a fi remarcati. Sunt dezamagita, in continuare, de ignoranta unora. Multumim dl Primar pt tot efortul depus, pt a avea un oras mai frumos si civilizat!
20
31
mai putina gargara, cotcodaceala si politica si mai multa munca de gospodar! Asta este cheia!
24
4
Se pare ca manipularea propagandei globaliste a invins ratiunea nationala...
7
27
Dati intr-un om ce a schimbat orasul Constanta in bine, nu va uitati la voi? Cereti respect dar voi aruncati gunoiul pe strada dupa ce se face curatenie, nu vedeti strazile asfaltate, trotuarele refacute, nu vedeti nimic decat daca e pe facebook. Un primar ce se implica cu adevarat pana la capat merita respectul nostru.
12
39
Faga...cum tu ne ai promis ca vei avea o noua , viziune o noua deschidere ... noi toti promitem ca ti aduce ... pachete la Jilava apoi la Poarta Alba ! Aghiotantii tai or sa te urmeze curand ! O sa o puneti de un Clan in Parnaie !
25
6
ia cu bordura!
27
3
Sfatul meu este sa nu mai candidezi, astia te leaga, ai copii acasa.
28
5
Luna viitoare depun de Autorizatie la casa, tristule. Stiu cum ai facut cu niste prieteni de-ai mei. Odata cu redactarea cererii, o sa-ti redactez si plangerea. In a 31a zi va fi la Parchet deja.
28
7
salutari de la dracnea! a zis ca te asteapta!!!
35
6
Da, asa este frumos, castigatorii alegerilor sa fie felicitati ! Le urez si eu, mult succes in viitoarea activitate de europarlamentari !
18
1
DE CRACIUN FI MAI BUN .....EXACT TU ESTI FAGADAU ......
20
5
Sa il dea jos si pe boul asta!
36
5
sa-ti bagi mesajele in cur javra si cu mata care te-a facut hot .ce a crezut ca cu 5 voturi pesede cistiga alegerile? la puscarie ca nu are nici o scuza
48
6
Javra...disperi
48
6
Hoitule o sa ajungi la puscarie !!!
43
6
Dl Primar, demisia!
45
6
Hotule db db
41
6
Sictir boule!
46
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272