REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

DECLARAȚIA AGRESORILOR în FAȚA ANCHETATORILOR: 'Vrea să se RĂZBUNE, e un plan DIABOLIC!'

DECLARAȚIA AGRESORILOR în FAȚA ANCHETATORILOR: 'Vrea să se RĂZBUNE, e un plan DIABOLIC!'

Replica API 29 august 2019 | 00:00 275

Doi bărbați din Năvodari s-au ales cu amenzi penale, aplicate de către judecători, într-un dosar de lovire sau alte violențe. Este vorba despre faptul că ar fi agresat un bărbat, aplicându-i lovituri cu pumnii în urma unui conflict mai vechi. Însă, agresorii nu au recunoscut fapta, precizând că persoana vătămată vrea să se răzbune și a pus la cale un plan diabolic. Dar cercetările au arătat altceva..

În actul de sesizare a instanței s-a reținut în sarcina inculpaților C.S. și M. F. faptul că, într-o seara, în jurul orelor 20.00, l-au lovit cu pumnii, în zona feței, pe numitul B.I.A., în timp ce acesta se afla pe o stradă din Năvodari, în dreptul unui bloc, cauzându-i acestuia leziuni ce au necesitat 40-45 zile de îngrijiri medicale. Apoi, persoana vătămată a formulat plângere penală. În fapt, persoana vătămată a sesizat faptul că, în seara de 2.08.2015, în jurul orei 20.00, se afla în zona mai sus precizată, când i-a observat pe inculpatul C.S. și pe o altă persoană de sex masculin, pe care nu o cunoștea, îndreptându-se spre acesta, după care, în timp ce purta o conversație cu persoana necunoscută, a fost lovit cu pumnul în zona mandibulei de către C.S., iar la scurt timp și de către celălalt agresor. Potrivit persoanei vătămate, cei doi l-ar fi lovit fără motiv. A doua zi, persoana vătămată s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a suferit o intervenție chirurgicală, din cauza traumatismului cranio – facial acut pentru care s-a stabilit diagnosticul: fractură unghi mandibular stâng. Din investigațiile medicale și din cele relatate de către persoana vătămată cadrelor medicale, a reieșit că victima a fost lovită cu pumnul în bărbie, precum și faptul că agresorul era o persoană cunoscută, potrivit rolii.ro, în speță inculpatul C. S.. Se pare că totul ar fi pornit de la o neînțelegere mai veche, în sensul că persoana vătămată ar fi fost acuzată de către inculpat că i-ar fi bătut fiul. Astfle, victima a precizat că a primit pumni și de la C.S., dar și de la cealaltă persoană cu care stătea de vorbă, iar când a văzut că agresorul avea și o bâtă în mână, pe care o mișca într-un mod ostentativă, a fugit de la fața locului. De cealaltă parte, cei doi agresori au negat situația, menționând că persoana vătămată dorește doar să se răzbune pe ei, motiv pentru care a pus la cale acest plan diabolic. Însă, cercetările au scos la iveală că episodul a fost real și că fapta de agresiune a existat. Au fost trimiși în judecată, iar judecătorii le-au aplicat amenzi penale în valoare de 2.000 și 1.800 de lei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai intai ceri palme si apoi ceri DESPAGUBIRI. asta daca te ajuta si FATZA
0
4
Nesimtitii: sunt si agresori si mincinosi.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272