REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Declaraţiile unui şofer care s-a RĂSTURNAT cu maşina: 'Am crezut că-mi ia Poliţia permisul pentru viteză'

Declaraţiile unui şofer care s-a RĂSTURNAT cu maşina: 'Am crezut că-mi ia Poliţia permisul pentru viteză'

Replica API 10 ianuarie 2019 | 00:00 239

Un bărbat din județul Constanța a fost condamnat la un an cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Acesta s-a răsturnat cu mașina, la Năvodari, și, chiar dacă emana halenă alcoolică, a refuzat să i se teseteze alcoolemia.

Totul s-a petrecut în 2017, când bărbatul a condus un autovehicul marca Opel, pe străzile din Năvodari. În fapt, potrivit rolii.ro, lucrătorii de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța– Serviciul Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați prin dispecerat că în localitatea Năvodari, în zona blocului E,1 a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Ajunși la fața locului, agenții de poliție rutieră au constatat că în accident a fost implicat un autoturism marca Opel, condus de inculpatul C.E. , rezultând vătămarea corporală a acestuia din urmă. Mai exact, polițiștii din Năvodari au observat cum autoturismul marca Opel, se deplasa ,,haotic” iar la semnalele efectuate nu a oprit.

În zona blocului E1 s-a răsturnat, iar când s-au deplasat la acesta, agenții de poliție au constatat că șoferul prezenta halenă alcoolică dar și urme de vătămare, așa că au sesizat Serviciul Rutier Constanța. Șoferul a fost transportat la spital, dar a refuzat să-i fie testată alcoolemia.Fiind audiat, inculpatul a precizat că nu a consumat băuturi alcoolice, așa că s-a urcat la volanul autoturismului, iar când a observat prezența echipajului de poliție, întrucât circula cu viteză foarte mare, a intrat în panică și a accelerat fiindu-i teamă că îi va fi reținut permisul pentru că a condus cu viteză excesivă.

În continuare, a arătat inculpatul, ”acest echipaj a plecat după mine”, iar după circa 30 de secunde, a virat la dreapta pe o străduță, a pierdut controlul pentru că a lovit o bordură și s-a răsturnat. Cât despre refuzul de a-i fi testată alcoolemia, el a spus că se afla în stare de șoc și că nu a știut despre ce consecințe este vorba.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radar Passat alb neinscriptionat, fara nr de MAI la Kogalniceanu, Ovidiu, Crucea. Sper sa citeasca cat mai multi comentariile ca sa pierdeti de o mie de ori mai multe amenzi , decat cea pe care mi-ati dat-o, ...daca va place sa stati in masini d-astea ascunse. Nu v-a invatat nimeni de avertisment? Pandari nesimtiti.
0
0
Iar prostan cu opel face accident???
1
2
Asa incurajam condusul sub influenta alcoolului, refuzul de a opri la semnalele politistului si refuzul recoltarii probelor biologice. Si ne mai miram ca mor oameni nevinovati in accidente rutiere...
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272