REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.4° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Decoraţiunile de Crăciun montate pe stâlpii de iluminat stau să cadă!

Decoraţiunile de Crăciun montate pe stâlpii de iluminat stau să cadă!

Replica API 17 ianuarie 2017 | 00:28 250

Riscant

Riscant

Pericol de accidente pe străzile şi trotuarele din municipiul Constanţa! Ornamentele de Crăciun montate de Primăria Constanţa mai au puţin şi cad de pe stâlpii de iluminat public, riscând să accidenteze pe cineva. În cartierul Km 5 din Constanţa unul dintre “fulgii” montaţi stă să cadă efectiv. Riscul este şi mai mare având în vedere că se află situat lângă un magazin alimentar, loc prin care trec zilnic zeci de persoane. Se pare că acete decoraţiuni sunt susţinute de câteva cabluri care la un viscol ar putea să se rupă de tot.

După împodobire, urmează despodobbirea orașului Constanța. În mod normal, conform tradiției românești, sărbătoarea Sfântului Ion închide sărbătorile de iarnă și totodată marchează momentul despodobirii bradului de Crăciun, precum și a celorlalte decorațiuni festive.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primaria intervine pentru toaletarea copacilor pe terenuri apartinand domeniului public ,zona pe care o supuneti atentiei reprezinta domeniu privat , in aceasi zona dupa prima zapada am inervenit la un arbore mare cazut desi nu era obligatia primariei am intervenit ,avem in vedere toaletarea arborilor in aliniamentele stradale
2
0
u doar ornamentele de craciun dau sa cada chiar si crengi din pomii de pe marginea drumurilor sunt in aceeasi stare. Ma tot intreb in ce conditii functioneaza serviciul acesta al primariei care se ocupa cu toaletarea copacilor? Intervin doar dupa ce un pom striveste vreo masina? De exemplu in curba din dreptul SC RAJA, pe sensul de mers din spre Carrefour spre blv Aurel Vlaicu e o creanga imensa care da sa cada de aproximativ un an de zile. Oare nici un reprezentat din cadrul acestui serviciu nu a observat-o in tot acest timp?Se aseapta sa se intample o tragedi ca sa se intervina?
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389