REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Demisie din Consiliul Local Cernavodă. Tensiuni la PSD?

Demisie din Consiliul Local Cernavodă. Tensiuni la PSD?

Replica API 13 aprilie 2019 | 00:12 443

Începând din luna februarie a acestui an, noul preşedinte al PSD Cernavodă este fostul şef de post Emilian Nicolae. Venirea acestuia la conducerea organizaţiei pare să fi stârnit anumite tensiuni, iar o primă dovadă a acestui fapt este demisia unuia dintre consilierii locali, Nicuşor Rusu. Pe de altă parte, acestuia i se 'imputase', voalat, că oricum nu mai locuieşte în Cernavodă.

În şedinţa Consiliului Local Cernavodă convocată în data de 18 aprilie, pe ordinea de zi figurează un proiect de hotărâre privind încetarea de drept a unui mandat de consilier local - este vorba despre mandatul lui Nicuşor Rusu, ca urmare a demisiei. În aceeaşi şedinţă urmează să fie validat şi înlocuitorul - este vorba despre Florentina Ghicajanu (angajată a SC RAJA SA).

Însă, conform surselor noastre din PSD, ar urma să fie înlocuit din Consiliul Local, în cadrul unei şedinţe viitoare, şi Suliman Ecrem (fost viceprimar), ca urmare a condamnării într-un dosar în care a fost judecat alături de fostul primar Gheorghe Hânsă. În afară de aceste situaţii, ar mai exista un consilier PSD care ar lua în calcul demisia, motivată din câte se pare de noua conducere a organizaţiei.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mic esti, distinse, daca evaluarea umana o faci dupa o masina. Unul dintre motivele pentru care aparatul administrativ a ajuns cu iq ul la genunchiul broastei, este ales de indivizi care aleg aparentele si se trezesc apoi delapidati de edili cu masini de 1500 euro, cash, pentru rigoare lexicologica. Vai de noi.
13
1
Popovici si Emilian, cei mai mari gangsteri. Toti pesti o duc bine cat ei fac legile. Popovici are masini ches de 100.000 eur
7
11
Cu toate ca la PSD e gras curcanu tot nu ajunge la atati fomisti care sunt in partidul asta.
6
5
Persoanele slabe, manipulatorii ieftini si personajele precar mobilate psihic si sau cultural, sunt persoanele pe care ar trebui sa evitam sa le sustinem in randul oamenilor cu roluri administrative. Altfel, numai de bine, cade tencuiala peste noi de vrednici ce suntem.
16
2
In sfarsit un om inteligent. Mi e teama insa ca au ramas prea putini oameni in orasul asta care gandesc. E atat de simplu, incercati sa judecati elemente fixe, fapte concrete si efective, nu pareri, zvonuri si alte rautati propagate de persoane cointeresate, pe care nu le recomanda mai nicio realizare.
12
9
Daca nu ai raspunsuri la astfel de intrebarii inseamna ca nu ai realizat nimic in viata pina acum. Eu vad zilnic in oras, la Nicolae un imobil ingrijit, frumos si reprezentativ pentru oras. Inainte rautaciosii spuneau ca il intretin altii pentru ca e comandant. Eu vad ca el si Maria se ocupa de tot, casa si gradina. Asa gospodari trebuie sa avem mai multi un oras. Cat despre realizarile lui, faceti si voi la fel.
18
19
te-ai intrebat stimabile cernavodean,de unde are acest individ NICOLAE EMILIAN,asemenea vila???cu ce bani a construit-o???te-ai intrebat cum a reusit sa-si coctruiasca 8 garaje pe care le inchiriaza la pestani,carasi,obleti???te-ai intrebat cernavodene daca numitul ,marele sef PSD Cernavoda,a platit vreo factura la energia electrica sau la energie termica???totul numai din furat si paraduit.. asa oameni are PSD Cernavoda...iubiti-l pe infractorul PSD-ist.. va aduce bunastare si prosperitate...
22
14
Cornel...Sa ma cac cu bolta pe voi si pe candidatii Nicolae E. si Baietu D.Doi hoti,escroci,mincinosi.Se asemana leit.
17
12
Cea mai mare greseala care putea sa o faca PSD, a pus in fruntea PSD CERNAVODA, cel mai MARE HOT , POCSENET, javra si ANALFABET om care stie toti CERNAVODENI, PSD cernavoda LA ALGERI nu va mai lua nici un CONSILIER , din cauza ACESTUI EXCROC
17
11
Cernavodenii... Numele acestui profil este prosti rau...sau sunt... Ca este mai multi!
8
5
Salem are alta strategie! Asteapta sa o lege pe mareana si sa ii ia locul la ALDE! Salem va pleca din Pnl.
9
3
Sa-l treaca pe salam in barca psd ca si asa isi bea cafeaua cu nicolae, si este tradator de meserie ca si mincinosul nr 1 radulescu
17
2
Sa il puna pe radulescu ca si asa e omu lor
16
1
Sa il puna pe Daniel Baietu.Un om mare si este cernavodean.
1
16
ia o pe diana derectoarea ca s a initiat in arta pulii lu necoita, stii cum suge, vai mama
10
10
asta ne mai lipsea...Florentina Ghicajanu...cautati-i trecutul istoric al acesteia si va veti convinge...consiliul local Cernavoda, va face mari progrese..ce rusine,..
19
7
esti contractant in primarie , esti si cotizant, pnl , bravo tie smecherie!
8
0
Asta da om de "valoare"!Aveti membri numai hoti,analfabeti,pesti,etc,toata pleava sociala!
18
8
Venirea la conducerea PSD Cernavoda a Dl.Emilian a adus plus valoare nu tensiuni si a pus prima caramida la constructia unei echipe unite.
14
41
Nu. Doar la PNL
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272