REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Deputatul Boroianu, despre candidatura lui Mohammad Murad la Primăria Constanţa: „Unui om de o asemenea valoare...“

Deputatul Boroianu, despre candidatura lui Mohammad Murad la Primăria Constanţa: „Unui om de o asemenea valoare...“

Replica API 23 august 2018 | 14:03 323

Cine conduce PNL Constanţa?

Cine conduce PNL Constanţa?

Începe să se anime viaţa politică din Constanţa. Liberalii defilează cu potenţialul lor candidat la Primăria Constanţa – omul de afaceri Mohammad Murad, ALDE se pregăteşte de schimbări în conducera judeţeană, dar şi în teritoriu, başca duce negocieri de racolare a unor „tinere speranţe”, Pro România organizează conferinţe de presă, iar lista nu se încheie aici. Doar PSD pare moleşit de căldură şi, probabil, un pic şocat de afirmaţiile de ultimă oră ale liderului Liviu Dragnea. Există chiar şi mulţi politicieni (din diferite partide) care susţin că Dragnea urmează să accepte o demisie pe care şi-ar dori-o premierul Viorica Dăncilă, iar în acelaşi timp îşi creionează propriul scenariu de retragere din fruntea PSD.

Revenind la PNL Constanţa, marţi, 21 august, la restaurantul Babel din incinta lanţului hotelier Phoenicia din Năvodari a avut loc o întâlnire a liberalilor cu Mohammad Murad. Discuţiile au avut loc la o masă oferită de omul de afaceri. Principalul subiect, în afară de degustarea unor preparate culinare, a fost posibila candidatură la Primăria Constanţa.

„S-a discutat despre multe, nu doar despre posibila candidatuiră a domnului Murad la Primăria Constanţa. Dar nu despre excluderi ori revenirea domnului Dragomir la preşedinţia organizaţiei. George Dragomir nu a plecat niciodată din partid. Dar, pentru că urmează alegeri importante, după un timp de odihnă, a venit să întărească echipa. Dar nu doreşte funcţii şi nici nu va candida la Parlament”, a dat asigurări deputatul PNL Robert Boroianu. „A fost prezentă multă lume la întâlnirea cu domnul Murad, nu doar primari PNL, ci şi susţinători şi membri PNL. A dorit să ştie dacă îi suntem alături, iar unui om de o asemenea valoare, nu ai cum să nu îi stai alături. Dânsul şi-a anunţat deja intenţia de a candida, după cum ştiţi”, a mai precizat Boroianu. Acelaşi lucru l-au susţinut şi alţi liberali, cu o menţiune din partea unui primar PNL: „George Dragomir a continuat să conducă organizaţia şi după ce a devenit Bogdan Huţucă preşedinte, despre ce vorbim? Chiar şi invitaţia la masă, la Murad, tot de la Dragomir am primit-o”.

Interesant ar fi, după toată această agitaţie, ca la finalul analizelor, Mohammad Murad să păţească la fel ca Robert Boroianu, cel care a fost anunţat drept candidatul PNL la Primăria Constanţa, în 2016, iar ulterior a fost înlocuit cu Vergil Chiţac.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii nu se pot organiza,guverna singuri!Lasati-ii pe altii,mai baieti
0
0
vai mama noastra.am ajuns ca un arab sa conduca partidul.mai jos de atat nu puteam ajunge.
2
2
Murad isi aduce si camila ? Eu cu camila votez draga Ea este si muta si proasta iar Murat seamana cu ea draga.
7
2
boroianu a bombardato pe finasa rodica in poponet
6
3
Sunt un porc tradator o jivina fara cuib un linge blide !Daca tu cap de plumb ai uitat sau ai fost cumparat tradandu ti partidul inseamna cu tot acest pnl este o alta scursura securista corupta tradatoare care jucati cu psd si alte partide roata norocului pe spinarea constantenilor! Cele mai mari curve le gasesti in pnl !Desfiintat !
7
0
Ce bine ca am plecat din pnl. Unde s-a ajuns, doamne!!
7
0
Boroianu nu stie ce e aia valoare nici daca l-ar lasa cu nasul spart. De ce sa fim obligati la fiecare alegeri sa votam fie cu PNL si PSD? Calitatea candidatilor din partea partidelor este sub orice critica. Sincer sa fiu, de ce trebuie sa aleg intre 2 rele? Votez cu un om decent, integru, independent si calificat pentru post.
6
0
asemenea valoare, dar ce a facut , a descoperit penicilina?
9
0
Dupa ce am distrus o organizatie si i am mancat pe toti de bani acum mi am gasit o alta sursa de venit pt ca din spalarea banilor furati si albiti in ifn nu ma descurc! mohamed mi a dat in avans si sper sa ma spal daca il pun la primarie ca de: stie sa faca hoteluri si blocuri iar noi cu Gepeto o sa ne mai rotunjim nitel
5
0
Cap de Porc revine in PNL...ce atitudine de pres are acest domn Boroianu.
7
2
oricine altul in locul lui fagadau este binevenit.mormolocul asta poate dormi acasa ,nu la primarie.n-a facut nimic din ce-a promis si a promis multe.
5
2
S-au terminat romanii. Nu va invatati minte.
9
3
Mu13 pNl! Mu13 PNL! Mu13 pnl
7
3
Aduc eu un investitor bun din Myanmar sa l faceti primar. E om cinstit.
10
1
Sa te laude un cocosat evazionist si tepar de elita al urbei, nu reprezinta cel mai inspirat gir politic. Poate ii explica cineva lucrul asta si lui Murad.
15
1
Eu il votez pe musulman ca e om cinstit
3
15
ESTE IN MOMENTUL DE FATA FARA PRIMAR!
9
1
Sa fie adusa o bibliotecara din Teleorman si votata de Psd drept candidat la primarie. Numele ei sa fie Domnica sau Joiana.
13
2
Niste idioti!!! Bai cretinilor nu va treziti? Orasul asta a ajuns o groapa de gunoi!
21
0
Prostie mai mare ca asta nu am vazut.Voi defilati cu un musulman securist.Chiar nu mai avem Europeni de aceiasi mentalitate cu noi? Daca face asta PNL CONSTANTA SE AUTODISTRUGE.Eu nu votez asa ceva.
20
2
Constanta de azi nu mai are nimic din farmecul si dinamismul orasului din copilaria mea. Oare din atatea generatii de constanteni educati , muncitori, cinstiti nu e nimeni care sa se implice? E jalnic pe manile cui a incaput acest oras, a ajuns la coada oraselor romanesti... Imi e rusine
22
2
Pt.07:03 : DA, muie pesede si muie dragnea aproape omoratu ! Da muie si tie pesedeu imputit !
10
8
Murad va fi Primar la Poarta Alba !
10
2
identificati toti strainii cu cetatenie si puneti-i pe listele voastre pentru viitorul parlament. Ca vad ca aveti mana si la presedintie, acum la primarie... Orban asta al vostru zice ca are jumatate sange de rrom si jumatate de ungur... e treaba. Dati-o dracu de "prin noi insine", cand puteti "prin straini insine". Sau "IN si NE"!?
8
1
Muie Pnl,muieGepeto,muie arab imputit!
19
6
Hutuca a fost ? daca da e un mare prost,daca nu e prost pt ca nu ia masuri impotriva bursucului gras care vrea sa destabilizeze partidul format din 5 membri.Acum astept reactii pe fbk de la latraii partidului:bola,barata,coarda vasii .Apropo:de ce nu candideaza Hutuca ?pt ca ia 1 vot,ni nevasta nu l voteaza asa cum nici bursucul camatar Dragomir nu a candidat niciodata de frica ca se face de cacat
7
2
Paibsi de ce draq , de ani de zile , le da acces liber pe baza de carduri la Restaurantele si piscina de la Phoenicia CONSILIERILOR LOCALI P.S.D. NAVODARI , gen Moruzi , Draghici , Parlici etc. ? Asta e PNL-ist sau ... ?
13
2
Cine dracu este primarul ala idiot,care crede se arata surprins ca si dupa venirea lui hutuca ,tot cap de porc si gasca lor de vagabonti conduc partidul
13
1
Cu Murad la pnl,,,,Fagadau ia 80% garantat,,,,cum sa pui un evazionist rapanos Premar,,voi credeti ca lumea e proasta,,,
30
2
Ce mi-e PSD,ce mi-e PNL!Lingai si incompetenti in ambele tabere.
27
1
gata, fiecare si-a primit partea?..a mai ramas ceva din constanta nevandut???
28
2
Marele PNL partid istoric! Presedintele de statului neamt, presedintele partidului ungur, primarul constantei arab!Sila maxima istoriilor pnl!Din ce in ce mai Hutuiti!
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218