REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Deputatul constănțean Crușoveanu: Ipocrizia USR rupe colaborarea

Deputatul constănțean Crușoveanu: Ipocrizia USR rupe colaborarea

Replica API 5 noiembrie 2021 | 23:44 1544

Deputatul constănțean Marian Crușoveanu (PNL) a precizat că, în cadrul Camerei Deputaților, marți, 2 noiembrie, a luat parte la încă o scenetă tipic USR-istă.

”Ipocrizia liderilor #USR este total contraproductivă și rupe orice formă de colaborare!

În cadrul Camerei Deputaților, am luat parte la încă o scenetă tipic USR-istă, în care actorul principal a fost un pompier piroman, care a dat foc și apoi s-a plâns de situația creată, deși furtunul și chibritul au fost la el.

PSD a punctat, încă o dată, comportamentul copilăresc al celor de la USR. Atunci când, împreună, PNL, USR și UDMR dețineau majoritatea în Biroul Permanent, funcția interimară de președinte al Camerei Deputaților se afla la latitudinea acestei majorități. USR s-a opus propunerii venite din partea PNL de a deține această funcție interimară, periodic, prin rotație. PSD nu a făcut nimic altceva decât să speculeze refuzul celor de la USR. Exact în același mod în care PSD a fructificat fuga de la guvern a miniștrilor USR. Acest tip de comportament, în spațiul public, nu doar că este bine speculat de către PSD, dar este și valorificat. Această atitudine, a celor de la USR, de a ataca din nou PNL, nu are nicio legătură cu realitatea.

Dragi colegi din USR, comportamentul public din ultima perioadă, asocierea cu #AUR și votarea moțiunii de cenzură împotriva propriului guvern, precum și atacul permanent la adresa PNL spun multe despre voi. Cum vreți să guvernăm împreună, când, sub orice formă, căutați să subminați PNL-ul? Cum vreți să facem reformă, investiții și dezvoltare în această țară, când voi, de mai bine de 60 de zile, ați lansat o ploaie de gloanțe împotriva PNL?

#Ipocrizia nu salvează România, ci adâncește criza guvernamentală și târăște, după ea, viața unor oameni care așteaptă responsabilitate în spațiul public. Acest teatru adâncește ruptura dintre PNL și USR. Reforma se realizează cu rațiune, cu maturitate. Reveniți cu picioarele pe pământ, pentru că PSD vă speculează aroganțele!”, a spus Marian Crușoveanu.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu USRisti sunt vinovati ma Crusovene ci Catzu ala al vostru care bate campi saracu si sustinut de uni ca tine a rupt si PNLeul in doua.
1
1
Miresicaaaaa
1
0
Hotii intre ei, se fura unii pe altii.
3
0
saracu Crusoveanu, nu prea este iubit de alegatori
3
0
Judecatile de valoare ale acestui carcalac mahalagiu nu fac nici doi bani.
6
0
Tai-o, interlopule A dat socru tu bani sa ajungi deputat. Mai da taica tu bani cu camata ? Tu mai spargi magazine prin Eforie ?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272