REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

DESCINDERI la Constanța: DROGURI, ȚIGĂRI și PISTOALE descoperite în mai multe locuințe!

DESCINDERI la Constanța: DROGURI, ȚIGĂRI și PISTOALE descoperite în mai multe locuințe!

Replica API 15 decembrie 2018 | 03:36 686

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, fiind ridicate, în vederea confiscării, peste 2kg substanțe vegetale, peste 3.000 de pachete cu ţigări, diverse sume de bani, articole electronice şi a fost indisponibilizat un autoturism.

Mai exact, în data de 27.11.2018, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, s-a stabilit că mai multe persoane de pe raza judeţului Constanţa au ca principală preocupare contrabanda cu ţigări, sens în care s-au desfășurat mai multe activități specifice în vederea documentării cazului.

Astfel, în data de 13.12.2018, poliţiştii de frontieră, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța - Secția Penală, la mai multe imobile de pe raza judeţului Constanţa, în vederea identificării unor cantități de țigarete provenite din contrabandă. Astfel, în urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate în vederea confiscării următoarele bunuri și valori: 3.106 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare estimată de 31.060 lei, aproximativ 2.200 grame substanţe susceptibile a fi canabis, marijuana şi alţi precursori vegetali, a fost indisponibilizat un autoturism, evaluat la 10.000 lei, două pistoale cu gaz, 11 cartușe cu gaz, articole electronice şi diferite sume de bani.

De asemenea, au fost aduse la sediul Gărzii de Coastă șapte persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani, domiciliate pe raza judeţului Constanţa, în vederea continuării cercetărilor. În prezent, ancheta este în curs de desfășurare sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de contrabandă, cu privire la substanțele vegetale descoperite competența va fi declinată conform prevederilor legale către DIICOT Serviciul Teritorial Constanța, iar cu privire la armele și muniția descoperită se va extinde urmărirea penală în urma expertizării acestora.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marfa Diicot data de Filip la vinzare
4
0
cam putini bani , greu de crezut. banii sunt la cei mari, nu la scobitori, carausi !
1
0
Peste tot in lume se fumeaza se bea se fute se trage pe nas....ce plm crezi ca daca pe vremea lu ceasca nu era la colt astia,oare nu exista...da nu exista pwntru prostime...acum depinde de fiecare ce alge ca de gasit se gaseste orice...
3
3
Sa mai iasa din puscarie cand o veni tata din mormant . Firati ai dracului de nemernici . Distrugeti o groaza de tineri . Pe Cantemir , Mircea colt cu Ferdinand , Labirint intre policlinica CFR si Autogara . Pe la Mega image langa Brik , cel putin prin locurile astea sigur se vand ETNOBOTANICE . Distrug o groaza de vieti acesti nemernici .
21
2
De ce distrug vieti de copii si destinele oamenilor. Fiecare e liber sa faca ce vrea, mai exista droguri si in alte state si nu li s-au mai distrus vietile si destinele copiilor. Folosirea de substante halucinogene sau psihotrope tine si de educatia de acasa de care nu dispun copiii din ziua de astazi. Trebuiesc educati..
9
19
puscarie pe viata,le-as da..astia distrug vieti de copii si distrug destinele oamenilor cu drogurile lor
26
8
Apa de ploie . Asta este plevusca . Unde sunt cei mari , Rechinii .
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369