REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Descinderi la manelişti suspectaţi că au înşelat oameni în pandemie

Descinderi la manelişti suspectaţi că au înşelat oameni în pandemie

Victor ROTARU 15 noiembrie 2022 | 10:38 2058

Descinderi la maneliștii care cereau bani pe concerte fictive în pandemie. Dan Armeanca este suspect în dosar, iar la audieri vor ajunge şi Cristi Duleș și Dan Bursuc.

Polițiștii din Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, efectuează marţi 73 de percheziții, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile mai multor persoane, bănuite de desăvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Perchezițiile se desfășoară în județele Ilfov, Dâmbovița, Dolj, Olt, Gorj și în Municipiul București, a anunţat Poliţia Română.

Vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, urmând ca persoanele respective să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

Suma totală solicitată de persoanele bănuite de comiterea faptelor este de 1.278.608 lei, iar prejudiciul penal cauzat efectiv este în valoare de 553.792 de lei, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Credeați vreo clipă că tuciurii ar fi ratat o asemenea oportunitate? Îmi amintesc din perioada pandemiei când guvernul a dat compensațiile astea artiștilor...eram absolut convins că asta se va întâmpla. Anchetatorii au avut o sarcină ușoară. Problema este că banii nu vor mai fi recuperați, cum suntem obișnuiți. În țara asta o duc bine combinatorii, fraierii muncesc pe doi bani, iar oamenii onești o taie peste hotare. Și bine fac!
6
0
Mai inspectorilor de la ANAF voua carora nu va scapa nimic,atat de vigilenti sunteti ca prindeti si babele care vand leustean sau marar cu un leu legatura fara acte sau cum a fost cazul ala mai recent unde seful vostru ia numit pe drept nenorociti pe doi colegi de-ai vostri,pe hartisti astia care traiesc in palate si invart zeci de mii de euro cand i-ati controlat ultima data ma?, caci in cazul asta cu bani pe care manelisti iar fi putut castiga pe timpul pandemiei se vede de la kilometri distanta ca este furt din banul pubilc in complicitate cu cei care le-au dat bani lautarilor,pai cum sa aiba contracte legale"adica cu TVA platit la stat" pe sumele alea cand astia nu au platit in nici un an sumele alea ca taxe la stat,adica ce sa vezi tocmai in anul cand manelisti aveau contracte legale a venit pamdemia si a trebuit statul sa ii despagubeasca pe oameni astia de cultura,cultura vorba vine caci maneaua nu are nici o legatura cu fenomenul cultural;in alta ordine de idei eu banuiesc,nu pot sa spum exact,ca nu doar manelisti au furat statul cu acte false ci si cantareti aia mai cu staif gen Stefan Banica junior sau alti ca el care le canta milionarilor mai fitosi care nu aduc ei la numta copiilor lor manelisti,adica t****i ci alt gen de cantareti.
4
0
Votantii coruptiei ,masa de manevra folosita in scop eletoral,manelisti si serviciile groparii culturii...mana-n-mana ca Joe Bideu si Burisma si aia 10% luati prin Hunter
3
0
Pitecantropii astia trebuie scuturati zdravan pana dau inapoi tot ce au furat . Niste paraziti ordinari care ne jefuiesc ca in codru. Oamenii cinstiti muncesc pentru ei.
4
0
Haoleoooo ... ca nu mai poti sa faci nici o smacarie han tara azta ...pa vremea lu domnu dracnea toti furam sha gaborii ne lasa in pace ca asa le spunea domnu dracnea ...ca suntam votantii lor da mii da ani .... acuma a venit astea la butere si vrea sa na faca dozare pantru catava amrate de zaci da miliarde manglite ....
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212