REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Deși se cere mutarea campusului Henri Coandă, RAEDPP bagă bani la greu în reparații și modernizări

Deși se cere mutarea campusului Henri Coandă, RAEDPP bagă bani la greu în reparații și modernizări

Andreea VREJOIU 18 noiembrie 2022 | 00:00 2535

Deși locuitorii cartierelor localizate lângă campusul social Henri Coandă susțin că au ajuns la capătul puterilor și cer primăriei să-l mute, AFI continuă să bage bani în lucrări de reparație și renovare. În acest sens, în cursul zilei de miercuri, 16 noiembrie a.c., Administrația Fondului Imobiliar SRL, fosta RAEDPP, a lansat o procedură de licitație în vederea contractării unei firme care să se ocupe de lucrările de reparații și renovare la mai multe imobile pe care le administrează, inclusiv la Campusul social de unități locative modulare Henri Coandă. Doar pentru aceste lucrări, AFI este pregătită să scoată din buzunar suma de 65.508,80 lei fără TVA.

Campusul social Henri Coandă, Constanța

Constănţenii nu au fost încântaţi de construirea cartierului social Henri Coandă încă de la bun început, fiind convinşi încă de pe atunci cu privire la faptul că infracţionalitatea va fi în creştere în zonă. Însă, la acea dată, toţi au fost liniştiţi de către edilul care era în funcţie că lucrurile vor fi menţinute sub control. Între timp, iată că oamenii susţin că au ajuns la capătul puterilor. De-a lungul timpului, locuitorii au depus numeroase sesizări la Primăria Constanța, fiind dispuși să facă orice doar pentru a scăpa de această problemă. Cea mai recentă sesizare a fost depusă chiar în cursul lunii noiembrie 2022.

imagini din blocurile din Henri Coandă

Cu toate că cetățenii se chinuie de ani buni, Administrația Fondului Imobiliar SRL, fosta Regie Autonomă ,,Exploatarea Domeniului Public și Privat” din Constanța (RAEDPP), continuă să investească bani în Campusul social Henri Coandă.

Recent, AFI a lansat o procedură de licitație în vederea contractării unei societăți care să se ocupe de lucrările de reparații generale și renovarea mai multor imobile aflate în administrare, inclusiv a unor imobile din Henri Coandă.

imagini din blocurile din Henri Coandă

Blocurile din Henri Coandă, reabilitate!

Mai exact, în cartierul Henri Coandă, se vor demara lucrările de reparații interioare la blocul HC10 - holul comun de la etajul al 2-lea, cât și pentru apartamentele 40, 7, 8, 24, 25, 42 și 44.

Se vor desface plăcile de rigips vechi și se vor înlocui, se vor monta pereți rigips, se vor efectua zugrăveli lavabile interioare, se va înlocui și repara tâmplăria interioară deteriorată, de asemenea, se vor efectua reparații și la instalațiile sanitare și instalațiile electrice. Valoarea estimată a achiziției este de 68.508,80 lei fără TVA.

Piața Agroalimentară I.L.Caragiale

Spațiile din Piața Agroalimentară I.L. Caragiale vor fi și ele reparate

Și câteva spații situate în Piața Agroalimentară I.L.Caragiale vor fi reabilitate și modernizare. Pentru cele 2 spații din piață, AFI a alocat suma de aproximativ 15.000 de lei fără TVA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
faceti o tabara de munca in cimp si mutati.i acolo!inconjurata cu sirma ghimpata electrificata ca sa nu intre bau bau!
5
0
Pepiniera de talhari si de hoti in asa-zisul campus social. Facute bordeie in pamant pe varianta Ovidiu, dincolo de LukOil si mutati acolo. Nu stiu nici de vorba buna, nici de amenzi, iar de bataie nu se mai pune vorba, ca sunt "cetateni europeni si au drepturi".
6
0
Are balta peste, impozite si taxe fara numar, banii trebuie cineva sa ai cheltuie......
2
0
Dar si cand ascultai manele iti placea?Cand te uitai la ProTV si la toti idiotii manelisti in tara ANAF ului inexistent ,cum era?Dar cand Basescu si fra'su erau cu Mame Omizi ,copii Omizi in politic ...de ce nu protestai?Cand erau "Suparati sunt Doamne iara" parintii sau chiar voi nu va suna nimic anormal a incantatie? nu ca era prezentat in culori la plasam "FULL HD" si vorbea Esca cu decolteul adanc in stil caracteristic neamului din care provine barba'su.Cand vedeati ca X Y au kg de AUR,Masini de super-lux si sunt expusi la TV ce faceati? Va uitati la TEO SHOW si apalaudati?POPOR RASIST? Nu doar p***t SI ADORMIT,PROGRAMAT PRIN "TELL A VISION" (TELEVISION)Europa spunea sa -i integrati a dat si banii dar i-au furat sefii astora de va deranjeaza si in timp ce furau va mai si radeau in fata prin oameni de cultura din e t n i a lor,unii au fost si consuli.Uite asa v-au facut media si liderii e t n i e i rome (la ordinul serviciilor si mai ales al ong uri sorosiste) sa va urati intre voi ..."divide et impera" in niste timpuri in care daca nu sunteti uniti " o beliti" ca sa fie in limbaj de strada romanesc.
3
2
Îl doare pe Mazăre și pe Vergil fix la poola.
4
0
Luati mai si gipsanii paraziti de pe str. Semanatorului (fdt. Semanatorului si intr. Campului) si mutatii in afara orasului. Au innebunit tot cartierul. Galagie la maxim, case sparte, batai cu bate si cutite, gunoaie aduse de la platformele de gunoi, amenintari, injurii, etc. Apa gratis curge pentru ei la robinetul special din coltul strazii, unde isi spala si covoarele si masinile. Ne-am saturat de ei.
11
0
Huaaa huaaaaa
1
0
deportarea c i o r i l o r la Polul Nord?
11
0
Sa se organizeze licitație pentru dezafectare și realizare parc cu loc de joaca!
13
1
Ce s-a intamplat in apt. 40, 7, 8, 24, 25, 42 și 44?
6
1
O sa plateasca PNL si Chitac la alegeri pentru ca nu vor sa mute cartierul ciorilor.
15
4
Hotia și "pupindosismul" "varzarilor" se vad! Nu trebuie sa mire pe nimeni cum se vinde și s-a vândut tara asta!
3
1
Sint votanti seriosi de parte cui li se spune si le da ,investitia e minima fata de miliardele ce vor intra in buzunarele celor alesi de astia ....apropo dupa intrarea in Shengen vor avea liber la mangleala afara cu conditia sa imparta prada tot cei alesi de ei.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468