rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Detalii BOMBĂ din dosarul inspectorilor ANAF: Nu punem botul la o sticlă de whisky; Să vezi tu şpagă la noi, nu asta!

Doi inspectori ANAF (la data faptelor) au fost condamnaţi după ce şi-au recunoscut faptele de luare de mită. Mai exact au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DNA Constanţa. Primul acord de recunoaştere a fost admis de Tribunalul Constanţa în decembrie 2021, Stere Anagnoste fiind condamnat la 3 ani cu suspendare. Al doilea acord a fost admis de judecători pe 25 ianuarie 2022, Mihai Buşu alegându-se cu pedeapsa de 3 ani cu suspendare. Denunţător în cauză este afaceristul Gorun Zoltan Gabriel, cercetat la rândul său în mai multe dosare. Revenind la speţa foştilor inspectori ANAF, detalii interesante au ieşit la iveală. Puteţi urmări chiar şi ce a declarant Gorun Zoltan Gabriel.

foto: bzi.ro

Zoltan Gorun este afaceristul care i-a denunțat, în octombrie 2021, pe inspectorii ANAF Bușu Mihai și Anagnoste Stere, că ar fi pretins pentru fiecare, sume de bani cuprinse între de 4.000 și 5.000 lei. Banii respectivi ar fi fost pretinși de cei doi inculpați pentru ca, în urma controlului fiscal pe care îl realizau, aceștia să formuleze concluzii care să nu determine declanșarea unui control de fond la societatea omului de afaceri. În același context, la data de 19 octombrie 2021, cei doi inspectori A.N.A.F. ar fi primit printr-un intermediar, în plicuri distincte, câte 4.000 lei de fiecare, moment în care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Citeşte şi: Doi inspectori ANAF Constanța, REȚINUȚI pentru LUARE de MITĂ

Acordul de recunoaştere al lui Anagnoste Stere

„Eu nu pun botul la o sticlă de whisky”

Potrivit informaţiilor noastre, o persoană, ce a avut calitatea de martor, a confirmat în declarațiile sale toate aspectele relevante, respectiv pretinderea sumelor de bani, promisiunile de finalizare a controlului în termeni mulțumitori pentru debitoarea controlată, pregătirea plicurilor cu bani și remiterea acestora.

Citeşte şi: Zoltan GORUN, DENUNȚĂTORUL inspectorilor ANAF Bușu și Anagnoste, rămâne fără TERENURILE din CONSTANȚA

Din declarația acesteia rezultă că a participat la controlul fiscal şi că îl ştia pe inculpatul Mihai Buşu. Martorul a confirmat că la un moment dat Buşu i-a reproșat lui Gorun că i-a dat doar o sticlă de whisky și pretindea indulgență în schimbul acesteia. La un moment dat, Buşu a ieșit din birou, a observat că în cealaltă încăpere erau alte trei fete și, fără a reveni în birou, i-a făcut semn să se apropie. S-a deplasat lângă acesta, l-a tras ușor pe martor în baie și i-a spus că ”el nu pune botul la o sticlă de whisky” și că poate ajuta societatea dar trebuie să primească ceva. A indicat și suma, respectiv 4-5 mii de fiecare. Se pare că tot Buşu este acela care i-a spus martorului că ajutorul va consta în închiderea inspecției fără a fi declanșat controlul de fond.

Gorun a declarat că prima întâlnire a avut loc la Murfatlar

Zoltan Gabriel Gorun a declarat că, din anul 2018, deține calitatea de director executiv în cadrul societății Nav Maritim Consulting SRL, societatea administrată din același an de către fiica sa. Societatea a fost preluată în anul 2018 de la o altă persoană, având ca obiect de activitate transport fluvial de mărfuri pe ape interioare, inspecții de gas free și vânzarea de produse de balastieră.

În data de 11.10.2021 martorul a fost anunțat de către administratorul societății, fiica sa, despre convocarea acesteia telefonică de către un inspector fiscal din cadrul ANAF cu privire la un control vizând declarația 394 – furnizori clienți. Întâlnirea cu echipa de control a fost stabilită de administrator pentru data de 13.10.2021, ora 9.00, la punctul de lucru din Murfatlar, acolo unde societatea are un punct de lucru.

Acordul de recunoaştere al lui Buşu Mihai

A cumpărat bunuri de protocol din Valu: Whisky Teachers

La data respectivă, Gabriel Gorun a însoțit administratorul societății la punctul de lucru, unde s-au întâlnit cu cei doi inculpați. Înainte de ajungerea la locul de întâlnire, a cumpărat din localitatea Valu lui Traian bunuri de protocol, respectiv două sticle de whisky Teachers și gustări, pentru servirea echipei de control. Cei doi inspectori fiscali le-au comunicat faptul că există inadvertențe în declarațiile 394 cu anumiți clienți și furnizori începând cu anul 2018, iar diferența de tva este foarte mare, societatea fiind pasibilă de un control de fond.

„Whisky d-ăsta beam în 90! Să vezi tu şpagă la noi, nu asta!”

La plecarea echipei de control martorul a înmânat celor doi cele două sticle de whisky, moment la care inculpatul Buşu a afirmat : ”Whisky d-ăsta beam în anii 90, acum beau altceva, mai rafinat, mai bun... Asta crezi tu că e șpagă? Să vezi tu șpagă la noi, nu asta ... ”

În data de 18.10.2021, martorul a luat cu autoturismul personal echipa de control formată din cei doi inculpați de la sediul ANAF din Constanţa, s-au deplasat la sediul firmei de contabilitate din Constanţa, de pe bulevardul Ferdinand.

Buşu: Fata (fiica lui Gorun - n.r.) o să aibă tinichele de coadă toată viaţa, şi când s-o mărita va avea nevoie de cazier fiscal

Gorun a declarat că, la un moment dat, inculpatul Mihai Buşu a început să reproșeze activitatea firmei amenințând cu controlul de fond, afirmând : fata o să aibă tinichele de coadă toată viața și când s-o mărita va avea nevoie de cazier fiscal.

”La acel moment L... a intervenit și s-a dus cu dl. Buşu în toaleta biroului, de unde s-a întors, dl. Buşu fiind mai maleabil, afirmând către mine: Norocul tău este că la mijloc este copilul ăsta (indicând spre administratorul firmei), căci dacă erai tu, nici nu mă uitam la tine.”, potrivit datelor din anchetă.

Denunţul şi flagrantul

La final martorul a condus echipa de control la sediul acestora și a revenit la biroul contabil, purtând discuții referitoare la ce discutaseră separat. Cu această ocazie a aflat că trebuie să fie atenți cu echipa de control, adică să pregătească două plicuri cu 5.000 (cinci mii) lei fiecare, plicuri pe care li le va înmâna martorul S..., pentru că nu aveau încredere în denunțător, întrucât nu-l cunoșteau.

Citeşte şi: Partenerul de afaceri al lui Vasile Frâncu, Zoltan Gorun a fost achitat într-un dosar

În dimineața zilei de 19.10.2021, întrucât, în urma analizării situațiilor primite de la fosta contabilă, a constatat faptul că relațiile comerciale cu partenerii indicați sunt corect înregistrate, nefiind probleme din punct de vedere fiscal, martorul și fiica sa au hotărât să anunțe organele de cercetare penală. Astfel a avut loc flagrantul.

Liliana IONIȚĂ

miercuri, 26 ianuarie 202210936
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
GANDUL.RO
Vestea care a paralizat România! A murit!
Comentarii

212IOneswcu(8 feb 10:18)
Mare cacialma cu justitia noastra. Auzi, sa iei spagi 30 de ani si sa nu patesti nimic !
212cezara(2 feb 12:40)
sa se dea pedepse maxime cu executare fara mila
05au uitat de unde au plecat(31 ian 11:41)
Se mai da si cate o banala sesizare fiind facuta corect , dar din miile ce multi se gandesc ca poate maine vine frate-su si-l .... tac saraci , de restu ce-au plecat si-au ajuns ba primari , ori actionari de mare speta verifica cineva sa vada cu ce se ocupa dupa plecarea de acolo ??? Nu ne mai facem bine doar printr-o noua revol. caci cu astia nu se mai poate , chiar nu vedeti cum as bat joc fara pic de mila si respect caci ptr. asta respira aerul langa noi si mananca din mana noastra !
219Arminlu(26 ian 17:31)
Fiecare de la antifrauda cu norocul lui, Teia si a facut bloc de apart in Mamaia nord. Deh, munca cinstita !
020HAHA(26 ian 17:23)
Asta e doar praf in ochi, la cati spagarii sunt in sistem.Salarii babane platite de contribuabili plus spaga.e bine la Stat
227Fifi(26 ian 15:34)
Puneti inplm o poza acesti distinsi berbecuti
234Busu(26 ian 13:33)
Poate verifica DNA-ul de cand e in functie acest Busu, de unde hoteluri, Pensiuni, masini de lux pt fiecare membru Al familiei..... ahh dar stai ca au facut "acord"....
58Pliscu(26 ian 13:21)
Zici sa faci bine.....ai dreaku sifonari
333banene(26 ian 12:54)
M am saturat de busu dusu gusu cara chiru anagnoste stere. Astia rup pixu cand semneaza si sunt in functii Anaf ba???? Cum dracu e posibil asa ceva?!
186Armanlu(26 ian 11:49)
nu cheari asatzi cu una cu doaua
512Marcel(26 ian 11:11)
Nu exista zi la Replica fara cuvantul bomba in titlu...
122Stejaru(26 ian 09:58)
Sunt 100 familii care au de returnat milliarde la Apia !
026Rog replica(26 ian 09:51)
la stejaru tulcea Sunt tinute dosare cu taurii pe loc !
038GOGU(26 ian 09:35)
d-aia merg lucrurile asa de bine, hotii sunt lasati sa fure in continuare
132cineva(26 ian 07:59)
hotului de hot i-e frica, SAU ca sa prinzi un hot trebuie sa pui un alt hot sa faca asta
631Lazia Lucian Argos(26 ian 03:34)
Cate barji de nisip mi a furat Zolly si le a vandut in trecut iar acum o face pe cinstitu.
mai mult...Anchete
17 mar 23:53AncheteInterlopii din 4-5, care își iau gâtul între ei, sunt din gașca lui Nas și Grigorenco

Indivizii implicați în scandalul de pe strada Sălciilor din cartierul Km 4 – 5 sunt Virgil Pase, zis Vira, în...20959

9 ian 00:00AncheteFEMEIA care și-a BĂTUT cu BESTIALITATE copila se RĂZBUNA pe SOȚ! A fost REȚINUTĂ! Video15484
9 dec 00:18AncheteȘMECHERUL săltat de MASCAȚI era ESCORTĂ ACTIVĂ pentru FEMEI și BĂRBAȚI! VIDEO125788
18 dec 23:34AncheteREGLARE de CONTURI în INCENDIUL din Km 4-5 cu MINORI băgați la ÎNAINTARE?!

Bilanțul în urma teribilului incendiu din zona Km 4 – 5, din noaptea de 15 spre 16 decembrie, când un bloc a luat...55156

15 mai 00:03AncheteImagini de la scandalul cu macete din clubul Breeze din Mamaia! Victima este Bogdan Mocanu! Video21671
14 mai 00:22AncheteUn afacerist de top din România vrea să demoleze Vila Reginei Maria, din Mamaia9880
7 feb 00:00AncheteDetalii de la CRIMA din Constanța: victima a fost găsită cu un cuțit în gât

Tânărul în vârstă de 38 de ani, care și-a înjughiat mortal tatăl, a fost dus la spital pentru evaluare,...13336

4 feb 20:55AncheteUn interlop din Brăila a fost arestat după un șantaj făcut la Magnum Games!48988
4 feb 12:06AncheteUn escroc din Murfatlar se dă tâmplar și înșeală lumea8925
20 ian 00:11AncheteGIOLACAI, pe mâna PROCURORILOR după ce și-a TERORIZAT NEVASTA

Arsen Giolacai este cunoscut la malul mării, pe vremuri făcând ”legea” pe străzile din Constanța. Parte din...16973

24 noi 22:02AncheteUn MACARAGIU din CONSTANȚA, cu APUCĂTURI de INTERLOP, face CONTRABANDĂ44569
19 noi 22:04AncheteCUM poate AJUNGE Romeo HANȚI la un PAS de PUȘCĂRIE6639
Vremea
14.4°12.3° - 14.4° miercuri, 18 mai 2022
ConstanțaUmiditate: 58%
Vânt: 10.51 m/s
Presiune: 1023 milibari

Loto
6/494562453944
5/4033174312426
joker264235201312
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 mai 00:00SportJose Peseiro, fost antrenor la Rapid, a fost numit selecţioner al Nigeriei

Portughezul José Peseiro, fost antrenor al echipei Rapid București, a fost numit selecţionerul echipei naţionale...199

18 mai 00:00SportAndy Murray se retrage de la Roland Garros având ca prioritate participarea la Wimbledon

Andy Murray s-a retras oficial de la Openul Franței, deoarece are în vedere o participare la Wimbledon și sezonul pe...200

18 mai 00:00SportF1 poate interzice ca piloţii să poarte bijuterii în timpul curselor

Formula 1 poate interzice piloţilor să mai poarte bijuterii în timpul curselor, dar Federaţia internaţională de...276

18 mai 00:00SportLaLiga: Antoine Griezmann rămâne la Atletico Madrid

Antoine Griezmann va fi jucător la Atletico Madrid şi în sezonul viitor, a anunţat preşedintele Enrique Cerezo....226

Local
18 mai 00:04LocalUn drogat, urmărit cu focuri de armă de polițiști, în Palazu Mare!

Oamenii legii, în timp ce efectuau acțiuni de patrulare pe străzile din Palazu Mare, au dat peste un șofer care rula...1790

18 mai 00:08LocalBărbat atacat de doi tineri, în stațiunea Mamaia!

În urma cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști...1088

18 mai 22:10LocalCarambol în zona Primăriei din Murfatlar

594

18 mai 00:06LocalO mașină a luat foc, la ieșire din Năvodari

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 17 mai a.c., la ieșire din Năvodari, în...497

18 mai 22:16LocalIncendiu la o casă din Medgidia

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 17 mai a.c., în Medgidia, pe strada Mihai...992

18 mai 15:27LocalConstantinescu și Gâmbuțeanu n-au vrut să fie audiați prin videoconferință, de Tribunal!

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri și Poduri Constanţa a depus în instanță o plângere soluţii de...923

18 mai 22:10LocalCJ a lansat proiectul Creșterea transparenței, eticii și integrității la nivelul județului Constanța

Consiliul Județean Constanța organizează marți, 17 mai, o conferință de presă organizată cu ocazia lansării...426

18 mai 22:10LocalCea de-a V-a ediție a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice -Medgidia se apropie de start

Primăria municipiului Medgidia organizează în perioada 20 - 22 mai 2022, pe Stadionul Municipal „Iftimie Ilisei”,...352

18 mai 00:08LocalIncendiu în Cernavodă, o casă a luat foc

427

Politică
18 mai 00:00PoliticăJaponia oferă un sprijin esenţial persoanelor strămutate din Ucraina, împreună cu România şi UNHCR

Japonia oferă un sprijin esenţial pentru persoanele strămutate din cauza invaziei din Ucraina, asigurând transportul...240

18 mai 00:00PoliticăPaşca: Camere de audiere pentru minorii care au fost victimele abuzului sexual, amenajate printr-un proiect al MJ

Ministerul Justiţiei (MJ) a demarat un proiect finanţat din fonduri norvegiene, prin intermediul căruia vor fi...202

18 mai 00:03PoliticăBudăi: Noi în România nu mai avem impozitare unică

310

18 mai 01:13PoliticăSorin Oprescu a fost prins în Grecia

Sorin Oprescu, fostul primar general al Bucureștiului, a fost de negăsit, imediat după condamnarea definitivă la 10...2305

18 mai 21:04PoliticăProcesul de redeschidere a minelor de magneziu şi grafit ar putea începe în 2023

Procesul de redeschidere a minelor de magneziu şi grafit ar putea începe în 2023, cu anumite condiţionări privind...509

18 mai 21:01PoliticăLuminiţa Odobescu: Femeile continuă să fie ţinta abuzurilor

349

Interviuri
12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a aflat în studioul Replica de Constanța, unde a vorbit...3478

9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video

Centrele pentru adulți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța sunt...2332

7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO

6099

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri,...3092

16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video

De când a ajuns la Guvernare, PSD a reușit să inițieze mai multe proiecte de legi, unele dintre ele fiind și...4089

14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit

Este unul dintre acei primari care, dacă nu ar fi existat, ar fi fost inventat. În ciuda contestațiilor venite din...3322

8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO

Disconfort, haos, nervi în trafic, șantiere peste șantiere… sunt aspecte cunoscute de către administrația locală...11407

24 mar 00:20InterviuriGheorghe Haleț ar vrea să reînvie festivalul de muzică ușoară Mamaia! Video

Gheorghe Haleț este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și cultură din Constanța. A cochetat și cu...5056

22 mar 19:49InterviuriRăzvan Pantelimon: Ar trebui să ne fie frică de criza economică și alimentară, nu de război! Video

1627

Monden
18 mai 00:00MondenDoja Cat, cea mai provocatoare apariție de la Billboard Awards

Divele s-au întrecut în ţinute care mai de care mai decoltate şi mai sexy pentru a cuceri atenţia fotografilor...453

18 mai 00:00MondenMegan Fox, însărcinată? Gestul lui Machine Gun Kelly a stârnit controverse

Machine Gun Kelly (MGK) a fost prezent pe scena de la Billboard Music Awards, unde a făcut o afirmație care i-a luat...260

18 mai 00:00MondenPiesa Trenulețul a ajuns în topul celor mai virale piese pe Spotify

216

18 mai 00:00MondenClaudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: „Nu mai știa dacă mi-a adus copiii“

Războiul public dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau s-a reluat! Cântăreața a decis să facă lumină în...370

18 mai 03:21MondenKourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum a arătat mireasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu...316

18 mai 03:17MondenCât de superbă e Leni, fiica de 18 ani a lui Heidi Klum

Leni Klum este fiica supermodelului internațional Heidi Klum, 48 de ani, și, la vârsta de 18 ani este deja un model...245

18 mai 00:00MondenJerry Bruckheimer confirmă că Johnny Depp nu va reveni "în acest moment" în seria "Pirates of the Caribbean"

Jerry Bruckheimer, producătorul seriei de filme "Pirates of the Caribbean", a confirmat că Johnny Depp nu va reveni...228

18 mai 00:00MondenAmber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp a agresat-o în luna de miere

Actriţa americană Amber Heard, cunoscută din filmul ''Aquaman'', a declarat luni în faţa juraţilor că Johnny Depp...263

18 mai 00:00MondenFestivalul de Film de la Cannes: Nume mari şi producţii de răsunet, la cea de-a 75-a ediţie

187

Mapamond
18 mai 00:00MapamondUcraina: Minele antipersonal, principala ameninţare în cazul locuitorilor din teritoriile eliberate

Minele antipersonal reprezintă principala ameninţare la adresa locuitorilor din teritoriile ucrainene eliberate de sub...173

18 mai 00:00MapamondCoronavirus - OMS: COVID-19 se poate răspândi rapid în Coreea de Nord

COVID-19 se poate răspândi rapid în Coreea de Nord, unde programele de vaccinare nu au început încă, a avertizat...206

18 mai 00:00MapamondOraşul New York se confruntă cu un nou val de COVID-19

216

18 mai 00:00MapamondFranţa: Elisabeth Borne va deveni prima femeie prim-ministru din ultimii treizeci de ani

Preşedintele francez Emmanuel Macron a ales-o luni pe Elisabeth Borne, actualul ministru al muncii, drept viitorul său...214

18 mai 00:00MapamondPreşedintele turc Erdogan avertizează că nu va aproba aderarea Finlandei şi Suediei la NATO

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat luni că nu va aproba aderarea Finlandei şi Suediei la NATO,...230

18 mai 00:00MapamondMinistru: Austria nu intenţionează să adere la NATO

În contextul anunţului recent al candidaturilor Finlandei şi Suediei la NATO, ministrul austriac de externe Alexander...195

18 mai 00:00MapamondParisul "va fi alături de Finlanda şi Suedia" în caz de agresiune

Franţa "va fi alături de Finlanda şi Suedia" în caz de agresiune, a declarat luni seară Palatul Elysée, după ce...184

18 mai 00:00MapamondUcraina: Cel puţin 10 morţi în lovituri ruse la Severodoneţk, în est

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodoneţk, în estul Ucrainei,...163

18 mai 00:00MapamondMarea Britanie: Suedia şi Finlanda ar trebui să adere la NATO "cât mai curând posibil"

182

Sănătate
18 mai 00:00SănătateCauzele neștiute ale balonării. De ce nu e bine să bem cu paiul sau direct din sticlă

Multă lume suferă de balonare astfel că aflăm de la ce apare această senzaţie de disconfort. Expertul în boli...256

18 mai 00:00SănătateCe se întâmplă în corpul tău atunci când înghiți semințele pepenelui verde

Probabil că ai auzit de multe ori, cel puțin în copilărie: ”Nu mânca pepenele cu sâmburi! Nu îți face...340

18 mai 00:00SănătateAlocația de hrană pentru bolnavii din spitale se majorează de la 1 iunie

197

18 mai 00:00SănătateBăutura pe care toți o consumăm și care provoacă boli cronice și „încetinește” creierul

Experții medicali atrag atenția că băuturile carbogazoase dulci pot provoca boli cronice și ”încetinesc”...286

18 mai 00:00SănătateAlimentele care combat oboseala. Ce să incluzi în dietă ca să ai mereu energie

De multe ori oboseala nu este cauzată de lipsa somnului sau activitățile intense din timpul zilei, ci și de...292

18 mai 00:00SănătateE-urile din alimente, detaliul la care trebuie să fim atenți

Profesorul Cristian Dima a vorbit despre e-urile din alimente și cât sunt de periculoase pentru sănătatea noastră....198

18 mai 00:00SănătateGafă de proporții: Secretarul de stat care a anunțat că iodura de potasiu nu se distribuie vorbea în nume personal

Ministerul Sănătății a transmis, luni, că secretarul de stat Tiberiu Brădățan, care a spus că pastilele de iod...218

18 mai 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: Niciun deces raportat luni la pacienţi cu COVID-19

În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces la pacienţi cu COVID-19, a informat, luni, Ministerul...172

18 mai 00:00SănătatePeste 5.600 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima săptămână

174

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT