REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Zoltan GORUN, DENUNȚĂTORUL inspectorilor ANAF Bușu și Anagnoste, rămâne fără TERENURILE din CONSTANȚA

Zoltan GORUN, DENUNȚĂTORUL inspectorilor ANAF Bușu și Anagnoste, rămâne fără TERENURILE din CONSTANȚA

Replica API 8 decembrie 2021 | 00:36 9868

În octombrie, inspectorii ANAF Bușu Mihai și Anagnoste Stere au fost săltați de DNA pentru luare de mită. Ulterior, au fost trimiși în judecată, aceștia recunoscându-și fapte. Denunțătorul celor doi este controversatul afaceristul Zoltan Gabriel Gorun, și el certat cu legea, ajuns în atenția procurorilor, și nu o dată, pentru evaziune. Pentru fărădelegile sale, afaceristul rămâne fără două terenuri din Cogealac, scoase la licitație de ANAF, fiind puse sub sechestru încă din 2018.

Afaceristul Zoltan Gabriel Gorun este cunoscut la nivel local, și nu numai, pentru afacerile sale, mai puțin ortodoxe. În mai 2015, Gorun a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la doi ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 3 ani pentru infracţiuni la regimul vamal. În 2013, acelaşi Zoltan Gabriel Gorun era judecat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani la Judecătoria Constanţa. De asemenea, Gorun apare şi într-un dosar de evaziune alături de alt fost lider PD, afaceristul Vasile Frâncu. Și, mai nou, a fost trimis în judecată de DNA, alături de fostul consilier județean Nicolae Dospinescu, tot pentru evaziune, prejudiciul fiind de 27 milioane de lei.

Tot pentru prejudiciu adus Statului, afaceristul a rămas fără două terenuri din Cogealac, în suprafață de peste 15.000 m.p. Pe 22 decembrie, acestea vor fi scoase la licitație. Terenurile au fost puse sub sechestru, de DNA, încă din anul 2018.

Zoltan, denunțătorul inspectorilor ANAF Bușu Mihai și Anagnoste Stere

Zoltan Gorun este același afacerist care i-a denunțat, în octombrie, pe inspectorii ANAF Bușu Mihai și Anagnoste Stere, că ar fi pretins pentru fiecare, sume de bani cuprinse între de 4.000 și 5.000 lei. Banii respectivi ar fi fost pretinși de cei doi inculpați pentru ca, în urma controlului fiscal pe care îl realizau, aceștia să formuleze concluzii care să nu determine declanșarea unui control de fond la societatea omului de afaceri. În același context, la data de 19 octombrie 2021, cei doi inspectori A.N.A.F. ar fi primit printr-un intermediar, în plicuri distincte, câte 4.000 lei de fiecare, moment în care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Ioan Niculae

Zoltan Gorun, partener de afaceri și cu Ioan Niculae

În urmă cu ceva timp,miliardarul Ioan Niculae i-a cerut falimentul Marseq Consultants SRL, din Constanţa, deţinută până nu de mult de Laurenţiu Mironescu și ajungă la Gorban.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati trecut la represalii ca la turnat pe JIGODIA de Busu ? Bai ce mafie !
12
4
Zoltan Gorun Prin Ex:Marseq Consulting impreuna cu Alexandru Mezei de la Capitania Zonala Constanta talharesc navele care vin la reparatii la santiere
11
0
Eu l am angajat pe acest individ crezand ca este om serios mai ales ca era ginerele soferului meu Petrache..Si stupoare el imi vindea barjile cu nisip la terte firme.Un tepar de mare clasa.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614