REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Detalii cutremurătoare în cazul fiului procurorului constănțean care s-a împușcat în cap! Video

Detalii cutremurătoare în cazul fiului procurorului constănțean care s-a împușcat în cap! Video

Mirela PASCAL, Virgil STOIAN 20 noiembrie 2022 | 13:11 39498

Dramă de neimaginat în familia unui cunoscut procuror constănțean! Fiul său, de numai 31 de ani, a decis să-și încheie socotelile cu viața, împușcându-se direct în cap. A fost găsit chiar de tatăl lui, căruia i-a trimis, înainte de gestul extrem, un mesaj, prin intermediul căruia îl anunța că se va împușca cu pistolul pe care i l-a luat din cutia cu arme. Disperat, procurorul a mers într-un suflet la fiul său, dar a ajuns prea târziu...l-a găsit într-o baltă de sânge și, cu ultimele puteri, a sunat imediat la 112. În ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l menține în viață, tânărul a murit, după câteva ore la spital. S-au făcut tot felul de speculații cu privire la motivele care l-au împins pe Petrică Adrian Niță să recurgă la un asemenea gest. Era căsătorit, avea o familie frumoasă, o meserie bună... cu toate acestea, ceva i-a lipsit sau l-a nemulțumit. Polițiștii vor afla, în cele din urmă adevărul însă, până atunci, familia procurorului își va plânge durerea.

Duminică, ora 11.30... un apel la 112 anunța că un bărbat de 31 de ani s-a împușcat în cap, cu un pistol. Apelul a fost dat chiar de tatăl victimei, care a ajuns într-un suflet acasă la bărbat, după ce i-a trimis un mesaj prin care îl anunța că se va împușca cu propria lui armă.

Apartamentul unde a fost găsit bărbatul

În mai puțin de 3 minute, la fața locului au sosit polițiștii, criminaliștii și două echipaje SMURD din cadrul ISU Dobrogea, care au găsit victima în sufragerie, într-o baltă de sânge. În ciuda manevrelor de resuscitare, ale medicilor, victima a murit, două ore mai târziu, la spital. La scurt timp, toată suflarea Constanței avea să afle că victima este fiul unui cunoscut procuror constănțean.

Vecinii nu au auzit împușcătura

Precizăm că arma pe care a folosit-o este a tatălui său. Duminică dimineață, a mers la domiciliului procurorului, ar fi spart cutia cu arme și, după ce și-a însușit-o, a revenit la apartamentul în care locuia de câteva luni și s-a împușcat. Vecinii spun că nu au auzit niciun foc de armă, că l-au văzut pe bărbat de câteva ori, dar nu știau cine este și nu părea a avea probleme. Criminaliștii au stat la locul faptei destul de multe ore, pentru a ridica probe care să-i ajute ulterior să elucideze misterul gestului necugetat.
 

Familia, prietenii și toții cei care îl cunoșteau sunt șocați de la aflarea veștii și nu-și imaginează care ar fi motivul pentru care Petrică Adrian Niță a  recurs la un asemenea gest extrem. Era căsătorit, avea o meserie bună - era executor judecătoresc de doi ani... S-au făcut tot felul de speculații pe seama acestui subiect, însă criminaliștii vor pune, în cele din urmă, totul cap la cap și vor desluși misterul.

Ce spun oamenii legii

Duminică, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului. Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital. În cauză se continuă cercetările.” au transmis reprezentanții IPJ.

Sunt încă foarte multe lucruri necunoscute.  Deocamdată nimeni nu confirmă sau infirmă vreo variantă, însă sunt luate în calcul mai multe ipoteze - probleme de dragoste, dar şi posibile datorii materiale.
 

Criminaliștii au adunat probe

Video:

Video 2:

Video 3:

Colectivul Replica transmite „Sincere condoleanțe!” familiei îndurerate!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108