REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

DETALII de la ATACUL CLANULUI BURUIANĂ din MANGALIA

DETALII de la ATACUL CLANULUI BURUIANĂ din MANGALIA

Replica API 23 iulie 2020 | 23:39 22019

Florin Buruiană a fost condamnat, așa cum scria Replica la începutul lunii iulie, la nouă ani și cinci luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, loviri sau alte violențe, deținere de arme letale fără drept precum și uz de armă letală fără drept. Cum decizia nu a fost definitivă, a fost înregistrat apelul, care se va judeca pe 26.11.2020. Însă, de precizat este faptul că inculpatul este parte din clanul Buruiană, cunoscut în Mangalia, pentru faptele infracționale.

Florin Buruiană - sursa foto: Evz.ro

Potrivit localnicilor, rudele lui Florin Buruiană, adică parte din clanul Buruiană, ar fi cunoscuți traficanți de droguri. ”Ăștia fac crimă cu premeditare. I-aș burduși cu c..turile pe care le vând. Zilnic, mult. Pas cu pas până crapă. Despre Florin știu că vinde pe la toate școlile și liceele”, au spus oamenii sub puterea anonimatului. ”La Mangalia, Buruiană Florin, zis Flori țiganu’ sau cioara , vinde alături de familia sa toate tipurile de droguri. Când treci pe strada lui te abordează dacă vrei haș, marijuana sau coca, toate tipurile. Are femei la produs, minore, pe alea Farului”, este un alt mesaj al locuitorilor din Mangalia. Se pare că membrii clanului Buruiană ar avea tentacule extinse și prin Spania.

RĂFUIALĂ cu ARMA între CLANURI

Amintim că, în urma unui apel 112, luni, 19 august 2019, în jurul orei 12.30, a fost sesizat faptul că niște persoane ar fi fost împușcate cu o armă de vânătoare. Astfel, polițiștii constănțeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul de 42 de ani, Florin Buruiană, din Mangalia, care ar fi tras către mai multe persoane, rănindu-le.

Este vorba despre trei bărbați, doi răniți, din greșeală, la nivelul membrelor inferioare, pe când al treilea în zona șoldului. Victimele au fost transportate la spital. Cel rănit mai grav a decedat la scurt timp. Menționăm că, la fața locului au fost trimiși si luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte, mai cu seamă că scandalagiii au continuat cearta şi la spital.

Focuri de ARMĂ după cearta de la botez

Totul s-a petrecut pe strada Farului din Mangalia, după o petrecere (botez) între persoane de etnie romă. Duminică, s-au încins spiritele la botez, Florin Buruiană jignindu-și o rudă (femeie).

Pentru aceasta a intervenit un bărbat (vărul lui Buruiană), degenerând un conflict. Buruiană i-a tras acestuia o palmă, iar lucrurile s-au calmat. A doua zi, Florin Buruiană a mers la aceleași rude, clanul Puiana (el locuiește în apropiere, fiind vecini) și scandalul a renăscut. Inculpatul a mers, a luat arma și de aici potopul. Acum urmează a se judeca apelul.

Citește și: 'PARANGHELIE', FINALIZATĂ CU FOCURI DE ARMĂ, la Mangalia! Un bărbat a MURIT! Mascaţii au folosit o grenadă lacrimogenă

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Decand a venit oaia Nuredin Beinur acssa, numai scandaluri, droguri, brigazi, el ii manipuleaza pe toti la hotel la faleza. Moxu si dafina au facut brigada cu Verde si cu copii, vind peste tot, la scos pe Raim si Tamer de pe piata si acu se bat pe suprematie. Garda a mancat de la toti si acuma tace si nu se baga. Putinica umbla cu colectarea si imparte dreptul, sa va ia dna pe toti ca pe curva de iacob care sa pensionat cu dancu ca strangea pentru el. Mafia Mangalia, o sa fugim din satul asta.
0
0
E unu la mangalia cu doua calitati una de camatar si alta de incendiator pe cea de a doua o practica mai bine ca cea dintai da foc la case la masini taie cauciucuri
0
0
nu mai imterveniti baaaaaa lasati ciorile sa se omoare intre ele doar asa mai scapam de aceste excremente ,zisii interlopi,mai exact asistatii sociali platiti din banii nostrii ,cei care muncim.
13
0
Tigani ba tigani nu rromi nu alte etnii ciori tigani
13
1
Bine ar fi daca s-ar lua masuri legale cu interlopii si clanurile, apoi criminali, talhari, violatori si eliminati infractorii medical-covid adica vinovatii fara vina!--
16
3
Stati linistiti ca boraciunile din Mangalia vor fi vesnic la putere si vor conduce orasul,cand din umba,cand pe fata. Nu exista nici un caz in care o localitate din Romania ,cat de mica ar fi,sa fie curatata de infractori. Astia sunt mai puternici decat statul,decat NATO si UE la un loc si terorizeaza tara sub sforaitul asa zisei justitii si organe ale legii. Autoritatea statului se exercita tot asupra celor cinstiti,asa ca cei mai castigati sunt cei ce si-au facut un rost in viata in alte tari.
16
3
La moara!!!!
14
3
Pentru TIGANI doar benzina si chibrit. Atat. Simplu, eficient, cheltuieli minime.
24
3
sunt sigur ca aveti multa incarcare ,deasta sunt numai fete pe E87 .De clanurile astea 2 nu stiati nimic nu?macar sa stie lumea de astia in final cineva tot le da in cap
15
1
SA FACA BAIETII DIN EL FETITA....
8
4
Astia nu sunt clanuri sunt stoluri .....de cior
17
2
clanurile sunt peste tot mandria interlopilor, ei fac legile ei supravietuesc alaturi de cei ce ar trebuii sa fie legiutorii de drept, sunt atestati , se cunosc , au frica si teama de ei si se dezvolta se diversifica continu sub nasul si ocrotiti de organele de drept ale statului politic!
11
1
La puscarie cu acest idiot buriana un idiot la puscarie urgent
18
1
mangalia e infestata de tigani.iorgus le.a dat case,paminturi,aia le.au vindut si au cerut altele. Sevind tigari de contrabanda pe str ion creanga,bl c5,ap3,dinncasa,sau vezi tigancilempe strada.circul facut deranjeaza trei blocuri,coruptiamucide ba,asa zisa politie inutile locala,jandarmerie,politie,etc,trintori platiti regeste sa nu faca nimic,dar sa ia spaga de la infractori!
15
4
Nu vad ce se intimpla.
14
3
Acolo e locul lui, sa vada cum este dupa gratii, eu stiu cum e. Am scapat de tot de concurenta. Buruiana nu e ca Dafina, noi suntem civilizati si stim sa facem banu. Buruiana e greu de cap si miroase .
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212