REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DETALII EXCLUSIVE de la ACCIDENTUL MORTAL din Constanța: `A fost ARUNCAT 15 metri…`

DETALII EXCLUSIVE de la ACCIDENTUL MORTAL din Constanța: `A fost ARUNCAT 15 metri…`

Replica API 29 februarie 2020 | 00:33 3025

Durerea unei familii îndoliate

Durerea unei familii îndoliate

La finele lunii ianuarie, o tragedie fără margini a lovit o familie de la malul mării! Un bărbat în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața după ce a fost izbit în plin de un bolid condus de un șofer beat. Victima se afla la locul cu pricina pentru a-și ajuta fiul, care fusese implicat într-o tamponare, pricinuită de un alt șofer băut. Acum, familia îndoliată își strigă durerea și vrea să se facă dreptate, având în vedere că șoferul care a provocat impactul mortal este liber, cercetat sub control judiciar.

”Băiatul meu, în vârstă de 19 ani, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, provocat de un notar, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fiul meu a sunat la 112, iar de acolo i s-a spus că, dacă este tamponare, Poliția nu intervine. După care a precizat că șoferița în cauză este sub influența alcoolului și că nu se înțelege cu ea, iar Poliția a venit. Ulterior, a sunat și la soț, la tatăl lui, iar acesta s-a dus repede la fața locului. A ajutat Poliția să ia mașina șoferiței din stradă, apoi a venit la mașina noastră, Volkswagen Passat, a ridicat capota să vadă ce se întâmplă, moment în care a fost spulberat de către o altă mașină, condusă de un șofer beat. A fost aruncat circa 15 metri, căzând chiar lângă un chioșc de bilete...”, a declarat, pentru ”Replica”, Ghiunal Marcu, soția victimei. Din păcate, după 7 zile de comă, bărbatul accidentat a decedat la spital.

”Nu ne-a sunat nici măcar o dată, să întrebe de starea soțului! Băiatul face TERAPIE!”

Iar de atunci a început calvarul pentru întreaga familie. Pe lângă faptul că a pierdut o persoană dragă, într-un mod teribil, a fost nevoită să scoată și bani mulți din buzunar, iar șoferul vinovat nu ar fi sunat nici măcar o dată să se intereseze de starea victimei. ”Doar pentru tractarea mașinii și depozitarea ei am plătit peste 700 de lei. Apoi 1.000 de lei necropsia. Însă, ceea ce mă doare cel mai tare este că soțul nu mai este, iar vinovatul e liber... Prin asta se încurajează astfel de fapte, de șoferi beți care omoară oameni. Locul lui este la pușcărie, să fie un exemplu, ca astfel de lucruri să nu mai aibă loc. Mai mult decât atât, băiatul este în șoc. Merge la terapie, la psiholog. Tot ce vrem este să ni se facă dreptate. Nu se poate ca un om nevinovat să moară, iar cel vinovat să umble liber pe stradă. Plus că nu a sunat nici măcar o dată, nici cât a fost soțul în comă, să întrebe de starea lui. Nici măcar o dată. Vom merge până în pânzele albe să ni se facă dreptate”, a mai spus femeia.

Cum s-a petrecut accidentul rutier

Reamintim că, în dimineaţa zilei de 18 ianuarie, în jurul orei 2.50, un bărbat, de 36 de ani, M. A. C., fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus un autoturism pe strada Baba Novac, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu și, ajungând la intersecția cu strada Dezrobirii, prevăzută cu semafor electric, care la momentul respectiv functiona pe galben intermitent și indicator Oprire.

Şoferul nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier şi a intrat astfel în coliziune cu un autoturism imobilizat în intersecție, ca urmare a producerii unui accident rutier, soldat doar cu pagube materiale. La momentul acela, autoturismul era condus de un tânăr, de 19 ani. În urma coliziunii dintre cele 2 autoturisme, a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 43 de ani (Petrică Marcu), pieton - care se afla în fața autoturismului avariat - și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul auto, un bărbat, de 35 de ani. Din păcate, după circa 7 zile, Petrică Marcu a decedat la spital. Cercetările continuă. De menționat este faptul că șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost propus spre arestare, însă magistrații au decis să fie lăsat sub control judiciar. Acesta nu este cunoscut cu antecedente penale.

Liliana IONIȚĂ, Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ziarul Ziua de Cta , fotografiile de la fata locului , imediat dupa accident,ne arata ca semaforul functiona, adica rosu, galben, verde. Sunteti dezinformati sau...Daca doriti va trimit eu fotografii
3
3
De ce puneti poze false dp bvd mamaia. Mergeti la fata locului si pozati adevarat daca sunteti ziar sau faceti rost de poze de la famili. Judecatorii sunt corupti nu stiati oameni nu pot face dreptate in tribunal este loc de joaca
2
3
Impuscat in cap la fata locului si gata...toata lumea fericita. O sa i.se dea 3 ani cu.suspendare...
16
1
Impuscati criminalii la locul accidentului! Asa sunteti siguri ca nu mai scapa !
20
1
Familia victimelor ar trebui sa dea in judecata Politia circulatiei,daca nu a pus lumini speciale pentru primul accident rutier ca sa evite a doua tragedie!!
24
5
El nu poate sa aiba un accident in care sa pateasca ceva???poate, va asigur ca poate . Daca justitia nu face dreptate...ne facem singuri
21
5
in constanta soferii si soferite sac crima pe banda rulanta, coruptia din justitie e la ea acasa. oamenii mor si criminalii cu relatii ori prin spaga scapa. aici este ca nicaieri. Psd a instituit legea junglei si coruptia peste tot, in toate institutiile, cum e posibl ca oameni care au ucis din culpa prin accidente sa scape fara macar 20 de ani de cusca??? acum cateva zile o soferita a omorat un batran pe trecerea de pietoni. e libera
23
3
Magistrati sunt corupti cu bani multi pensi mari salari mari nu fac nimic nici dreptate nu fac sunt niste oameni fara scrupule.oameni nu pot judeca oameni atit timp cat exista spaga si bani
31
1
Cu ce se ocupa acest Coroiu?
7
0
Alt detiv criminal care a omorat un om fara voie e adevarat dar l-a omorat,intamplarea a facut ca omul asta sa fie acolo,ma intreb ce ar fi fost daca acolo era un politist de la rutiera?,cred ca ajungeau astia cu discutia in parlamentul Romanie sa se planga cat de greu este sa fii politist si asta care a murit este tot un om dar politisti sunt oameni ca statut si drepturi speciale restu lumi este restul luni.
26
4
De ce ati platit dvs. autopsia? Aceasta este solicitata de politie in cadrul dosarului penal si este platita de inspectoratul de politie. Daca vi s-au cerut bani, trebuia sa va dea factura si chitanta in care sunt descrise serviciile platite. Daca nu v-au dat, banii au fost insusiti de medicii si asistentii de la medicina legala, ca spaga. Toate inscrisurile privind cheltuielile le veti depune la dosar.
36
1
Ca Scumpa necropsia. Au crescut tarifele la medicina legala sau spagile
26
5
Eu cred ca tu esti criminalul ,sofer erai daca nu te urcai la volan. Masina era imobilizata , cauza fiind tamponarea initiala. Politistii i-au cerut tanarului sa isi mute masina. Asta incerca sa faca victima. In loc sa il supravegheze intersectia si sa evite nenorocirea, politistii incercau sa drraga busuiocul cu notarul beat. Iar CRIMINALUL, cu alcolemie fara numar, viteza peste limita legala, ca asa conduc smecherii, a omorat un OM.
43
5
in ultima vreme toti au 0,79 nu mai trec de 0,80 chiar asa o fi Condoleante
19
5
Cum il chiama pe soferu asta beat? Ai zic lu fratimiu sa il faca cand e Ajunge cu prescurtarile ca nu ma prind, ca pe marcel nu la ferit nimeni de reclame
28
7
De ce statea in fata masinii persoana respectiva? Dumnezeu sa-l odihneasca!
14
47

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614