REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DEZASTRU în zona Balada! Un om al străzii a PUS LA PĂMÂNT ghenele de gunoi, să strânga PET-uri

DEZASTRU în zona Balada! Un om al străzii a PUS LA PĂMÂNT ghenele de gunoi, să strânga PET-uri

Replica API 4 decembrie 2017 | 02:10 701

Un constănțean a surprins vineri, 1 decembrie, un om al străzii care scormonea în pubelele de gunoi din imediata apropiere de Piața Balada din Constanța. Acesta a dărâmat una dintre pubelele de reciclare ecologică pentru a scoate toate pet-urile de plastic. Locul arăta ca după un bombardament, iar când cetățeanul s-a apropiat de el l-a amenintat că se dezbracă dacă tot îl filmează. Bărbatul surprins în fapt este cunoscut în mai multe cartiere din Constanța, acesta fiind de obicei însoțit de o femeie și un copil, având și o căruță după ei. Mesajul constănțeanului este îndreptat către autoritățile locale care ar trebui să intervină mai eficient în astfel de cazuri.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
politia locala sta si freca menta in loc sa aibe grija ca asfel de lucruri sa nu se intample --- sa-i bage la munca in folosul comunitatii
0
0
Oamenii astia si asa sunt obisnuiti cu gunoiul,asa ca primaria ar putea lejer sa-i angajeze exact in acest domeniu,al salubritatii. In felul asta s-ar integra niste oameni in societate,copii lor ar avea un exemplu ceva mai bun avand un tata care lucreaza undeva legal, restul societatii ar fi mai putin inraita si ticalosita.OK,primaria in colaborare cu firmele specializate,chiar ar putea face ceva pentru oameni,ca de caini se vede ca totusi exista mai multa preocupare,atata cata este ea.
0
0
Autoritatile sunt incompetente
1
0
Nu l-ati impuscat in cap???
1
0
Nu dati bani la semafor
3
0
Nu se mai satura imputititii astia de oameni ai strazii . In loc sa muneasca in agricultura scormone in gunoaie facand o mizerie de nedescris in zona ghenelor .Si asta este tot o boala psihica. Trebuie stransi ,luati in evidenta,spalati , sa livsevfaca analizelevla imputiti la munca toti sub supravegherea politiri,jandarmeriei ca jigodiile nu prea sunt invatatate cu munca in agricultura si precis ar face rau si pe acolo
3
0
Vreti sa scapati de ciori. E simplu. Lor le e foame. Fie-va mia de ei si dati-le niste sandwich-uri in care strecurati o substanta gen Ratimor sau ceva mai puternic, eu am cautat asa la intamplare ceva ca sa vin cu un exemplu. Nu trebuie sa le dati sandwich-ul respectiv direct, lasati-le frumos langa tomberoane, se vor servi singuri
1
0
Omul selecteaza deseurile menajere de PET uri.Este ok!.Avem nevoie de oameni cu bun simt care isi fac treaba.
3
4
Ai avea tu curaj sa i- o dai la muie lu,'asta?
2
0
Eu sunt din chisinau nu caracterizati . . . neam de romani dezbinati care tot va dati tepe si nu va ajutati ! ! ! romanu e curva ! ! !
4
7
dumnezeii pirandelor voastre de etnie nenorocita! multa muie voua si celor care va tin in brate!
17
1
Astia trebuiesc prinsi rupte mainile si picioarele si aruncati la gunoi! C-ta a devenit o cloaca de toate natiile de scursuri ! Vai de viitorul Constantei , in max 5 ani orasul o sa se transforme intr-o groapa de gunoi si o adunatura de tigani borati! Asta din cauza nepasarii Aut. Locale! Fagadau dati demisia de onoare! Alt mandat nu o sa mai pupi decat atunci cand ciorile pe care le tii la san se vor civiliza! Adik Niciodata!!!!
15
0
Cernavoda e raiul pestilor si a tiganilor! La toate tiganiile organizate de primarie nu ai loc pe centru de atatea zburatoare...
14
0
Si un neamt nenorocit zis Sifonier ambulant !.
5
1
asa este...sunt cernavodean...aseara cand primarul a dat startul aprinderii luminitelor am ramas incremenit...nu-mi venea sa cred..parca eram in alta lume...in fata mea erau....tigani...in stanga mea erau...tigani...in spatele meu erau...tigani...in dreapta mea erau...tot tigani...eram sa fac infarct asa ceva nu-i posibil...cum in Cernavoda,sunt numai tigani???nu mai vorbesc de zecile de copii,care au umplut cimitirul si usile magazinelor...situatia este f.f.f. grava..
21
0
Mazare travestit!
8
1
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
23
2
Ai dreptate Cetatean ! Au ocupat si portile Cimitirului copiii lui ! In fiecare zi e beat si joaca barbut
11
0
RROmania, patria tiganilor
13
3
Ne-am saturat de scursurile astea.Stiu in ce zi se ridica gunoiul pe fiecare strada, si ne fac ravagii in sacii ptr.reciclate,ca sa ia sticlele de plastic. Pe malul plajii Modern, sunt munti de sticle de plastic, dar asta inseamna sa muncesti adunandu-le, asa ca e mult mai usor sa vii cu caruta cu cal si sa le iei din saci. Jigodiile, nu-mi este mila deloc de ei.
13
1
Acest "om al strazii " locuieste la intersectia strazilor Th. Burada cu Bd. I. C. Bratianu , intr'o casa nationalizata. Atat el, cat si fratii lui au cate 6, 7 copiii, pe care ii exploateaza in semafor, la cersit. Dar ce sa zic? Zilnic, ei beau energizante, cafea numai de la automatul la 2lei si mananca tot ce e bun.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367