REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dezastru la tabăra Vraja Mării din Costinești! Mai multe persoane s-au îmbolnăvit

Dezastru la tabăra Vraja Mării din Costinești! Mai multe persoane s-au îmbolnăvit

Replica API 24 august 2018 | 15:17 971

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a fost sesizat vineri, 24 august a.c., cu privire la faptul că, la tabăra Vraja Mării din Costinești 10 persoane au semnalat stări de rău. Inspectorii OPC, împreună cu președintele ANPC, Marius Pârvu, care a coordonat acțiunea, cât și cei ai Direcției de Sătate Publică Constanța se află, în acest moment, la fața locului. De asemenea, două echipaje de ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean și o autospecială Smurd s-au deplasat la Costinești. Din primele informații, se pare că un singur turist a ajuns la spital, suspect de enterocolită. Din câte se pare, este vorba despre tineri peste 20 de ani, veniți la Costinești, în tabără studențească. „Persoană a fost dusă la spital. Inspectorii DSP sunt la fața locului. Vorbim despre o tabără studențească“, a declarat, pentru Replica, Cristina Schipor, șefa DSP.

De precizat faptul că inspectorii OPC au desfășurat, în urmă cu două zile, în urma unei sesizări, un control la această tabără. Reprezentanții unității au prezentat un singur spațiu de depozitare și un bloc alimentar. „Am dispus oprirea temporară a prestării de servicii și sancțiuni pentru preceduri nesigure, ce pun în pericol sănătatea“, a spus Horia Constantinescu, șeful OPC.

Ulterior, a mai spus acesta, mai exact joi, 23 august, reprezentanții unității au făcut cerere de redeschidere, îndreptând deficiențele din blocul alimentar.

În urma sesizării de vineri, 24 august, inspectorii OPC au găsit un depozit ascuns în subsolul clădirii, pe care reprezentanții taberei nu l-au prezentat la primul control. Din acest depozit, reprezentanții taberei făceau alimentarea

Inspectorii OPC au depistat, că, într-una dintre lăzi, peste carnea cu ambalajul desfăcut zaceau trei calcani.

Precizăm că tabară Vraja Mării îi aparține afaceristului Traian Tocea.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nostri cu 1 "i" fmm de analfabet...si dezastrul Romaniei tot de la machidoni provine...nastase, iliescu, dragnea tot machidoni sunt?Dezastrul Constantei tot de la make: mazare, mahaiesi, constantinescu tot make sunt ? fmm de inapt
3
0
provine de la machedoni,strict,punct.restul,e istorie,acesti reptilieni au devenit patroni,analfabeti fiind.cazul becali,e sugestiv.de-aia praful s-a ales de bijuteriile de statiuni construite de bunicii si parintii nostrii cu enorme sacrificii,futu-va-n gura de machedoni imputiti.
0
4
Pai dl.Horia la inceputul sezonuli cand ai venit cu familia la vraja mari si ati loat cina a fost bine acum nu mai este na mai sarit la cap Traian su varuso Pasa Stila care are Vila Julia ,cand ati fost chemati la Stila ati spus ca sunteti la Navodari si este ceva urgent poate faceti o vizita si la fas fodul lui Stila si la Pier ca tot sunt una langa alta sau trebuie sa se intample ceva casa faceti contoale
2
4
Doamna stere cristina, esti depasina de sitiuatie
2
5
Horia este prieten bun cu Traian Tocea !Isi primeste plicul anual, doar ca anul acesta a fost nesansa vietii sa se imbolnaveasca acei copii si a trebuit sa vina sefu mare OPC cu DSV-ul la al doilea control la doar o zi dupa ce i s-a aprobat cererea de redeschide.Horia cum ramane cu porumbul,talciocul care l-ai deschis pe plaja subinchiriind plaja ? Pe tine cine te verifica si chiar inchide ?Autorizatii pentru fiecare beach- bar detii ?Intra in legalitate ca se termina vara !Nu-l plangeti pe Horia ca stie sa se descurce ca doar este copilul crescut de PSD !
6
7
... in TABARA NAVODARI mergeti sa controlati terasa ''LA JENI'' unde ospatarele au jeg sub unghii si totul pute si mergeti si la tersa lui Sutac '' La Peste'' unde o tiganca patroana mica , CRINA , isi falfaie parul slinos peste hamsia veche prajita in ulei recuperat de de anul trecut ! Pfffff In TABARA NAVODARI MANANCA COPII SI NESIMTITII astia profita de ei !!! Poate pana in Octombrie faceti si aici la Navodari un control la sange !
11
1
Inspectorii statului sunt aceeiasi. Dupa ce si au luat spaga anul trecut, cum credeti ca vine anul acesta in control? Tot dupa spaga, binenteles. Ce autoritate sa mai ai in fata patronului cand tu vi an de an dupa spaga ca asa vor sefii de la partid. Aceste functii de controlor se vand de catre sefii de partid. Politica dauneaza grav sanatatii publice.
11
0
Depozit ascuns? Si-au luat spaguta cu o zi inainte, dl. inspector vinde porumb pe plaja din Costinesti, cine il controleaza???
6
2
Tipic replica articol de 2 lei. Nu vad nimica in neregula ! imi vreau cele 2 min din viata inapoi!
7
2
Va asteptam oricand cu salmonela proaspata la tabara vraja cacarii.Hartia igienica o aduceti voi.
12
2
de saracii astia de la tabara, el umbla sa-si ia tainul gros din restaurante si auto-serviri.
9
0
Bagati prostilor in voi toate rahaturile celor care nu dau 2 bani pe voi...ca mancati de pe jos sau de la cacaturile astea de localuri e acelasi lucru poate chiar mai rau....sa nu va plangeti daca muriti intoxicati....PROSTILOR!!!
14
0
Depozit ascuns pe dracu. Inspectorii isi iau banii si gata ii lasa in pace, mai grav e cand se imbolnaveste cineva, atunci trebuie sa se scoata cu diferite scuze, de exemplu aici cu "misteriosul depozit ascuns"...
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108