REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

DEZBATERE PUBLICĂ PE TEMA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR PE ANUL 2019, LA CONSTANȚA

DEZBATERE PUBLICĂ PE TEMA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR PE ANUL 2019, LA CONSTANȚA

Replica API 5 noiembrie 2018 | 00:12 489

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se mai sature sa fure ... Fagadau si compania.
0
0
Replica o suge.
0
0
o sa fac anti-campanie FAGADAU printre toti prietenii mei si rudele mele ,osa investesc timp ca tu sa nu iesi primar. AI DISTRUS ORASUL SCARBO..tu si machidonii tiganii si turcii .
5
0
Tariceanu si Mitroi la Valu ....cine se aseamana se aduna......
3
0
cat o fi fagadau?ati socotit?tic-tac,fagadau,mandatul tau se apropie de final,personal o sa ma asigur ca toti cunoscutii rudele si prietenii mei si ai lor nu vor vota iar psd-sau macar o sa incerc sa-i conving.ajunge,labele jos de pe Dobrogea.
4
0
Platiti taxe sclavilor. O sa vedeti cum va strangeti cureaua in timp ce altii vor avea lege votata ca sa va adune banii ptr ei. E asa frumos! Admirati palarii,aplaudati pe marginea drumului,aplaudati trenul,aplaudati cand planteaza un pom...chestii de- astea de bun gust. Si sa nu va umiliti ca ii asistati cu matele goale.
9
0
Ne furati prin inflatie, acum vreti sa mariti si impozitele. Fir-ati ai dracu cu PSD-ul vostru. Credeti ca pune cineva botul la minciunile cu rejele sau hashtag. Nu pune nici dracu. Toti stiu ca Dragnea e vinovat de haosul din tara asa cum stiu ca Fagadau a ingropat Constanta. Doua animale de la tara, unul din teleorman, altul de la stejaru. Doi boi injugatori.
13
17
Nuprea inteleg din calcule daca se maresc impozitele si cu cit --dar anul viitor marirea la pensii e in sept deci atunci vom plati --Adica ce luam pe pere dam pe mere si noi tot saraci raminem
4
2
De ce ne mai chemati la dezbateri ca oricum cum vreti voi faceti. Pe aia cu masini cu motoare peste 3000 cm3 o sa-i cam usture gauaza. Dar beshinili costa !
4
3
Pentru a masca,pentru a minimaliza majorarea impozitelor si taxelor ,inflatia crescuta si scumpirile in lant ,postacii pesedisti fac zgomot de fond.Vezi mai jos.Ba se leaga de hastag rezist,ba se leaga de Print,de Rege ,ba de Iohannis.Spurca si injura de la un cap la altul.Sa le spunem acestor nenorociti postaci,inclusiv lui Fagadau ca exista categorii de populatie care nu a avut nicio majorare salarilala sau marire de pensie.Apoi majorarile salariale sunt anulate de scumpiri.Ti-ai dracului cu pesedeul vostru !
9
10
Bai 17:26,cei mai apropiati lingatori ai lui nicolae recunosc ca individul are o scoala mediocra din uk.Despre ce vorbim? Nu vezi ca baiatul se pricepe la bautura-vezi foto ca soarbe pahare-,biciclete- vezi stire ca a si cazut la baneasa,intr-o biciclista a cazut cu tot cu finalizare,expeditii- il dirijeaza altii.La ce se pricepe ,,fetitza,,nicolae? Afacere proprie,nu.O fundatie de caritate,nu. De insurat l-a insurat alaiul monarhist.La aniversarea lui nicolae in 2014 e dusa de babe la palat binder printre zeci de fufelnitze,e indrumata sa-i dea o sponsorizare...si nicu dadea la brasoveanca
17
7
Sa-ti fie rusine Replica.........
4
2
sa compari un tanar educat ca Nicolae cu mafiotii scabrosi ai clanului de interlopi din Teleorman,zice multe despre tine ca om.Scuza-ma,fie esti prost fie jigodie-sau poate amandoua variantele.Cu privire la taxele locale,astea sunt''taxe de protectie''in cel mai jegos oras cu pretentii din Romania.Sa-ti fie rusine Fagadau
10
20
O sugi parzitului principe nicolae pe bicicleta fara impozit
16
8
degeaba se invita publicul la dezbateri ! Hotul fagadau rectifica intr-una bugetul in functie de ce poate fura. Iar marirea taxelor se justifica in momentul cand realizezi ca exista animale impozabile ca limbricul de la 12:29. Muie dragnea, muie pesede !!!
12
15
Liniste ba! Sa nu faca hastag rezist vreo petitie care sa scoata in afara legii casa regala.
0
14
Se vor construi scoli ptr copii,gradinite,licee, spitale noi din aceste taxe? Sau tot biserici si schituri? Sa donati si la moll-ul neamului ceva bani ca mai trebuie finisat.
12
1
Mariti taxele in toate judetele.Ghemul de limbrici ai fostului rege mihaitza tradator de tara vor 860.000 de euro pe an.ptr ca s-au aciuat in tara toate naparcile lui,basca si nepotul reshapat principe se va da o lege speciala sa suga bugetul de stat.Hastagistii rezist care ati huiduit la nunta lui dragnea jr ati ratat la sinaia sa huiduiti la nunta leprei regelui cu subacoperita unui serviciu s. De la urmasii taranilor impuscati de carol ll poftiti si adunati taxe cu dragoste ptr toti urmasii limbricilor regali
24
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272