REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
12.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

DEZINSECŢIE în municipiul Constanţa. Iată în ce cartiere s-a stropit împotriva ţânţarilor şi unde se va mai acţiona

DEZINSECŢIE în municipiul Constanţa. Iată în ce cartiere s-a stropit împotriva ţânţarilor şi unde se va mai acţiona

Replica API 15 august 2018 | 09:33 489

În ultimele zile, responsabilii din cadrul Primăriei Constanța au realizat acțiunile de dezinsecție în mai multe zone din municipiu. Potrivit acestora, s-a acționat în zonele bulevardul 1 Mai-Abator, Gară, Km 5, Faleză Sud-Poarta 6, fiind stropiți copacii, dar și spațiul verde din jurul blocurilor și din parcuri.

În noaptea de marți spre miercuri, 14 spre 15 august a.c., se va interveni în zona Centrală, Peninsulă, ICIL și Casa de Cultură. În zilele următoare, pe rând, vor fi acoperite toate cartierele orașului, au mai anunțat reprezentanții municipalității.

„În această seară dezinsecția în municipiul Constanța a început pe strada Traian și continuă în zonele: Centrală, Peninsulă, ICIL și Casa de Cultură. Substanţa folosită este biodegradabilă și este avizată de Inspectoratul de Sănătate Publică Bucureşti, având o sferă largă de acţiune destinată combaterii insectelor care produc disconfort (ţânţari, muşte, căpușe, gândaci și furnici). Mâine seară, de la ora 21.00, Primăria Constanța va efectua acțiunea de dezinsecție în Tomis I, Tomis II, Tomis III, Trocadero și Dacia. În zilele următoare vor fi acoperite, pe rând, toate cartierele orașului. Acțiunea de dezinsecție are drept scop menținerea unui nivel scăzut al densității insectelor de disconfort, precum și eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli”, au declarat reprezentanții municipalității.

„Substanţa folosită este biodegradabilă și este avizată de Inspectoratul de Sănătate Publică Bucureşti, având o sferă largă de acţiune destinată combaterii insectelor care produc disconfort (ţânţari, muşte, căpușe, gândaci și furnici).

Reamintim faptul că aceasta este cea de a doua etapă a dezinsecției pe raza municipiului Constanța, prima etapă debutând pe 31 mai a.c..”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muncipiul Mangalia mai are primar ?mai exista Primarie?Ne mananca tantarii?ne au invadat mustele si serpii .pana acum nu existau servicii corespunzatoare sa faca aceste servicii!acum exista de ce nu si fac datoria !Primareeeee!Trezeste te ca de nu te va trezi Iorgus cu inca un mandat!
1
0
Dar pana acum ce a ti pazit?????? copiii sunt muscati de tantari din cap pana in picioare... sper ca si copiii primarului sa fie muscati
0
0
Ce dezinsectie a facut ma saracul asta!? Cu ce!? Cu apa. Sa iti luam familia in trompa bai bouleeee... sa mori in flacari primarul c
5
0
dati aerian e mai eficient
1
0
Cu insecticidul ala cel mult faceti un masaj la koayele tantarilor.Decontati banii si mai treceti odata cu atomizorul cu after shave ptr tantari
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515