REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dezvăluire teribilă în plin scandal de dopaj, în cazul Simonei Halep

Dezvăluire teribilă în plin scandal de dopaj, în cazul Simonei Halep

Maria ONICA 15 martie 2023 | 10:55 4374

Simona Halep a primit o veste destul de proastă. Este posibil ca jucătoarea de tenis să mai aștepte luni bune pentru a afla verdictul tribunalului Sport Resolutions de la Londra. Cu cât se amână mai mult judecarea cazului, cu atât șansele Simonei de a juca în acest sezon scad.

Dezvaluire teribila in plin scandal de dopaj, in cazul Simonei Halep

Singura decizie luată de judecătorii tribunalului Sport Resolutions în acest an a fost publicată pe data de 6 ianuarie. Atunci s-a anunțat că rugbistul australian, Junior Laloifi, a fost suspendat pentru 3 luni. Acesta fusese suspendat în luna mai a anului trecut. Sportivul a recunoscut că a consumat cocaină în luna martie la o petrecere. Astfel, tribunalul Sport Resolutions a avut nevoie de aproape 8 luni pentru a lua o decizie.

O altă jucătoare de tenis este și ea într-o situație asemănătoare. Tara Moore a fost suspendată cu patru luni înaintea Simonei Halep, dar nici acum nu a aflat verdictul.

Darren Cahill, despre situația Simonei Halep


Australianul a declarat că fosta sa elevă nu are nicio vină în acest caz și va putea să revină în circuit după ce suspendarea va fi ridicată. Acesta anunța în podcastul ”The Big Deal” ca un verdict era așteptat la finalul lunii februarie.

”Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată din cauza experiențelor prin care trece. Nu am prea multe noutăți. Din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării. Nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut”, a spus Cahill, potrivit sportbull.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mey FRATILOR eu am o curiozitate vis-a-vis de Halep Oaya Fantastyka : Oare a gasit HARLETz sa il bage la KOTETz ?? K FARA CARCEL NU STA Halepotza Hahalepra
0
0
Zic saxonii,Simonen, cum zic anglii,Simone,cum zic francii,Simone,cum zic romanii,Simona fata,ce te a mancat în c*r sa ți faci de lucru'?Ne ai făcut neamu' vostru de la noi de râs. Nu ca nu ne asteptam,dar nu asa de repede.Pacat,că băgăm la pariuri toată ziua,și acu' mi ai stricat calculele.De asta ma interesa subiectul.
2
3
bai asta ....de esti ba dopata ..ba atat de trist...ba...muhh DU-TE DRACULUI cu tot neamul tau de handicapati frustrat sa-ti stea in gat aracetul din branza ca vad ca stii din ce se face branza du-te du-te
4
4
trebuia sa afirme cu certificat medical emis de un doctor adevarat ca toata treaba este de la aracetul din branza.
7
4
incat mi-a lacrimat si poula la auzul acestei stiri!
9
4
Ahahahahahahaha
27
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614