REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR

Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR

Replica API 11 februarie 2021 | 00:11 5421

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), potrivit unor surse politice.

Diana Şoşoacă

Alianța AUR - Neamul Românesc a luat oficial sfârșit. Liderii AUR, Sorin Lavric și Claudiu Târziu, au luat decizia excluderii Dianei Șosoaca, cea mai proeminentă figură venită din partidul lui Ninel Peia, scrie stiripesurse.ro.

Șosoacă e acuzată de relații mult prea apropiate cu senatorii altor formaţiuni și nerespectarea regulilor în interiorul grupului parlamentar.

Țipete s-au auzit din interiorul grupului parlamentar de la Senat în urma ședinței de plen de astăzi. O voce foarte asemănătoare cu a Dianei Sosoacă spunea că pe ea nimeni nu o conduce și nu îi dă ordine.

Prima reacție publică a senatoarei a venit pe pagina de Facebook unde îl acuza pe Sorin Lavric de misoginism, motiv care ar sta în spatele hotărârii de excludere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca vine pwla in control
1
3
Ar trebui sa fie exclusa de pe planeta!
8
2
Diana SOSOACAAAAAAAAA
0
1
SIMION GEORGE PRESEDINTE A.U.R. SA ITI FIE RUSINE CA AI EXCLUS DIN PARTID PE DOAMNA DIANA CEI CE VORBESC URIT DE DINSA AICI MAI JOS SUNT OAMENI CARE NU AU INTELES CA POPORUL ROMAN ESTE INDOBITOCIT SI SPALAT LA CREIER SI TARA NOASTRA ROMANEASCA NU MAI ESTE TARA NOASTRA GEORGE SIMION DACA DIANA NU MAI ESTE LA AU EU REGRET MULT DE MULTE
3
14
pisheai-as in cur pe toti muistii care m-a lucrat!
4
6
Administratia si bunastarea nu se produc din lozinci. Se produc prin legi scrise competent si prin aplicarea lor cu bunavointa, buna credinta si MORALA. In treaba asta n-au ce cauta maimutele urlatoare.
22
0
Va distrug pe toti ,sa imi sugeti lindicul gras
8
16
S-a zlabit hAUR-ul, mo!
13
0
Atunci sa nu.i mai vad muia de scroafa pe varza p.acia ca va fut
13
4
TARZIU ???...SE PARE CA POLITIA POLITICA JOHANNISTO PENELISTA ACTIONEAZA...A DERANJAT CAND DIANA A LUAT LA CONTROL SPITALELE GENOCID BUCURESTENE...SA VEDETI CATI MORTI VOR FI LA MATEI BALS SCHIORUL PULII MELE???...DEOCAMNDATA DOAR 18 PANA LA 30 MAI SUNT 12
5
27
La reverere, impostoare nenorocita! A primit cadou de despartire? Poate un sampon si un sapun Duru? Ultima baie a facut-o in mare, scrofishtina asta imputita!
25
4
Fara Sosoaca, partidul AUR o sa aiba 3% si in.max 6 luni...va fi uitare....bravo PNL si PSD.
21
4
Opa...au dat scroafa afara din cotet. Semn rau! Vine gerul! Bai, voi sunteti normali? Aia sigur nu este...s-a intamplat ceva firesc. Gunoaiele merg la ghena. Alta intrebare???
19
3
ca se potriveste cu ei...
14
4
..faptul ca este singura diferita , si ceilalti 500 sunt decenti , echilibrati, demni, muncitori, cinstiti, iubitori de popor, fauritori de lucruri bune.... este un lucru bun pt noi toti .Ca sa poata lucra este nevoie de liniste,Cei mai interesanti sunt cei care vorbesc cite 30 sec pe legislatura
8
2
Va dati seama in ce hal am ajuns sa acceptam niste specimene gen Sosoaca chiar suntem de rasul lumii ne meritam soarta
23
3
HAUR alt partid de securisti.... momentan nu exista partide non-securiste in Parlament.
12
2
De steau noasyra cecspecimene au ajuns in parlament. Nici avocata nu trebuie sa mai fie
13
3
nemo...u n alt vadim cum adica..?? nu inbteleg d c e asa rau pt voi sa stanjenim sistemul asta care nu se cutremura de 31 de ani de zile. cum vreti sa li se spuna adevarul? plangand si cantand? ceea ce a spus vadime purul adevar. uite ca tara se duce sde rapa, slugile europei si invadata de unguri si chiar condusa.. sunt multe alte dureri de vorbit dar lasam asa..
11
2
mult zgomot pt nimic . Cui ii pasa? sincer acu. e doar un alt vadim si nu are relevanta pt vietile noastre. stirea lu peste prajit
12
5
diasporaa!!!!!
14
8
control la cap la viitoarele alegeri
29
3
De apeciat! Problema e sa evaluam cati alti sosoci poate mai putin guralivi sunt in politica romaneasca...
23
1
Urata fiinta bai tata... Pe unii chiar daca-s retarzi, macar ii ajuta fatza.. In cazu de fata creste iarba inapoi cand o vede pe vita asta. Fu-se, fu-se si se du-se..
32
3
va caracterizeaza muistilor de la haur !!!
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212