REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Diana Şoşoacă, în plen: „V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi!“

Diana Şoşoacă, în plen: „V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi!“

Replica API 23 decembrie 2021 | 00:01 2435

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă a avut, miercuri, în plenul Senatului, un nou derapaj de limbaj, ea jignind-o pe liberala Nicoleta Pauliuc şi ameninţându-i pe parlamentari. Aceasta s-a referit la protestul de marţi, arătând că parlamentarii s-au ascuns în Parlament ”ca nişte şobolani”. ”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român”, a afirmat Şoşoacă, scrie stiripesurse.ro.

Diana Șoșoacă

”Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Şoşoacă, din sală, în timp ce făcea Live pe pagina de Facebook, la intervenţia de la tribună a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc.

Ulterior, senatoarea a cerut cuvântul de la tribună, lansându-se din nou în atacuri la toţi parlamentarii, de la PSD, PNL şi USR.

”Sunteţi nişte neruşinaţi. Şi voi şi ceilalţi care aţi stat ascunşi în Parlament, exact ca nişte şobolani. PSD, PNL sunteţi aceeaşi mizerie, sunteţi FSN-ul care a ajuns la putere. Este inacceptabil ceea ce faceţi, v-aţi bătut joc! Aveţi respect pentru poporul din ţară. Nu sunt huligani, nu sunt nişte nemernici, sunt poporul român!”, a spus Şoşoacă, referitor la protestul de marţi de la Parlament.

”O groază de analfabeţi funcţionali în Parlamentul României”, a spus senatoarea.

Şoşoacă a cerut un moment de reculegere pentru victimele Revoluţiei române, dar doar parlamentarii AUR s-au ridicat din bănci.

”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român. Neruşinaţii din Parlament au tupeu, nu au ţinut un moment de reculegere faţă de revoluţionari”, a spus ea pe înregistrarea live.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IESITI DRAGI PARLAMENTARI DIN DISTRUGEREA TARII NOASTRE,CUM ATI OMARAT DIN ORDINUL LU iliescu multi oameni margeti an parlament sa gasiti dovezi ,taiati gatul sarpelui
0
0
Purcica latra
2
4
opriti grohaitoarea
3
3
saraca de ea..atat poate..atat scoate..
4
4
Incredibil !! Ce cauta asta in parlament ?? Platita din banii nostri !? Asta ne face de RUSINE.
11
8
reprezentanta aur,sefa mahalagioaicelor de 2 lei din bloc,asta este maimuta!
12
8
Sosoaca si Georgiana Simion, slugile Rusiei, ce le poti cere....
13
10
ca o sa ai ia mumasa
5
3
Sa ma lingeti in mingeac
5
13
Era flaminda, balabusta
11
10
uitati-va si voi ce vocabular are, ea om citit, cu scoala, asa se exprima un senator? un avocat?
19
9
Vaaai....!? Chemati salvarea, se impune! O ajuta cineva ?
20
11
Asta ne face tara de ras.
28
15
GO SHOSO! pe ei pe mamicutza lor!
15
28

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272