REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Diana Șoșoacă nu se duce la nunta lui George Simion, fiindcă fostul coleg îi e inferior

Diana Șoșoacă nu se duce la nunta lui George Simion, fiindcă fostul coleg îi e inferior

Replica API 15 august 2022 | 00:00 2258

Senatoarea Diana Șoșoacă exclude orice posibilitate de a merge la nunta lui George Simion, fostul său coleg de partid. Mii de români sunt așteptați la ceea ce se anunță a fi nunta anului în politică. Invitații vor purta brățări electronice, artiști celebri de muzică populară vor cânta, iar invitații se vor delecta cu două tone de brânză, trimise de Gigi Becali.

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă! O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa! Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut.

Celor care ar putea crede că-i port pică lui George Simion, pentru cele întâmplate cândva, le spun doar atât: pentru mine e un personaj insignifiant, inferior mie, care nu a citit cât am citit eu la viața mea și la care nu mă pot raporta! Nu văd cum te-ai putea raporta la ceva care nu e de calibrul tău, măcar! Nu mă interesează ce spun unii sau alții! George Simion își face în această perioadă o promovare personală, dar nu a dat dovadă că știe ce trebuie să facă cu un partid important, în care mulți și-au pus speranțele!”, a declarat Diana Şoşoacă, conform Playtech, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se duce ca nu ii mai vine ia !
0
0
Cone te-a facut ceea ce esti acum?
0
0
Sosoaca nu se duce la nunti e este invitata la abator,iese o sunca belea
0
0
ca cadou pentru miri si sosoaca.
1
0
Who is the dude Simion is marrying?
2
0
Ciob de oala sparta!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218