REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Diana Șoșoacă, senator:

Diana Șoșoacă, senator:

A.F. 9 martie 2024 | 00:00 277

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, s-a întors de curând dintr-o vizită în Italia. În timpul vizitei, Șoșoacă a avut ocazia să afle direct de la românii expatriați care sunt provocările și nevoile lor. Ea a transmis că românii din Peninsulă i-au cerut să candideze, promițând, din spusele sale, că dacă ea va ajunge președinte, se vor întoarce în țară. „Am şters multe lacrimi şi multe lacrimi ale lor s-au îngemănat cu ale mele. Când mă strângeau în braţe, mi-au zis că simţeau că strâng în braţe România toată. Sunt amintiri extraordinare, asta e o asumare şi o responsabilitate imensă.“, a spus Diana Şoşoacă. Ne mirăm cât de creduli încă pot fi românii care cred în lacrimile de crocodil ale politicienilor care promit marea cu sarea înainte de alegeri şi după ce ajung preşedinţi sunt loviţi de Alzheimer.

Diana sosoaca, senator:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu kgbista baa tzarane.
0
1
Figuranta mileniului, nu a zilei. Doar Donald Strumpf o mai depaseste.
5
0
Si nu s-a prins cand i-au zis ca simt ca strang in brate Romania toata? Bai, cat de praf sa fii, sa se faca misto de tine si tu sa o iei ca pe o launda, sa mai dai si la presa. Bine Shosho, esti pe drumul cel bun.
7
0
Corect . I-au spus romanii : "Cand vei fi TU presedinta (undeva dupa pastele cailor) m-oi intoarce in tara". Depinde unde pui accentul
10
0
Daca nu e cine sa o laude,se lauda singura. Foarte corect,indivizii numiti politicieni ,care ani dee-a randul au asuprit romanii si au porcait tara,merita toata voma noastra. In acelasi timp,Sosoaca nu este nici ea potrivita sa conduca tara. Asta este, nu avem inca oameni sau partide care sa aduca ceva bun Romaniei,iar electoratul este din pacate nepasator si pune botul la orice gogoman ticalos,ajutand astfel regimul antiromanesc sa se dezvolte si sa risipeasca tara,sa o faca praf.
7
0
hua borfeta kgbista ! mars la hambasada tradatoareo !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272