REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Diana, tânăra doctoriță din Constanța, a pierdut lupta cu cancerul!

Diana, tânăra doctoriță din Constanța, a pierdut lupta cu cancerul!

Mirela PASCAL 22 ianuarie 2023 | 00:00 17023

Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Diana Popescu, tânăra doctoriță de 28 de ani, care s-a luptat cu cancerul, a murit. Diana și-a dorit întotdeauna să fie medic, să îi ajute pe cei din jurul ei, însă nu a mai reușit. Tânăra a fost diagnosticată în anul 2016 cu sarcom de părți moi la coapsa dreaptă și metastaze pulmonare și, după lungi suferințe, inima ei a încetat să mai bată.

Diana, tanara doctorita din Constanta, a pierdut lupta cu cancerul!

Diana se afla la terapie intensivă de mai multe zile. Pentru că respira cu foarte mare dificultate, medicii au decis să o intubeze. Doar speranța, credința și rugăciunile o mai țineau în viață. Din păcate, tânăra a murit sâmbătă, 21 ianuarie, după lungi suferințe. Rudele, prietenii, toți cei care au cunoscut-o sunt împietriți de durere.

Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască!

Diana Popescu, ai fost o minune! Cel mai optimist om, cu o credință care poate muta munții. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău. O să ne lipsești tuturor”, ”Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Azi a chemat-o pe Diana, buna si frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică! Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat şi că ați crezut în vindecarea ei. Vă vom anunța locul şi data înhumării, în zilele ce urmează! Dumnezeu te ține în brațe acum, Diana mea bună! ”, ”Plecat din privirile noastre, dar niciodată din inimile noastre”, Ne este greu să găsim cuvintele, ai plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Am crezut și am sperat odată cu tine și cu toți ceilalți care ti-au fost alături,  însă Dumnezeu a ales cum a știut El ... tot El îti va da pacea și locul în Împărăția Sa! Fata buna, puternica si optimista! Nu pot sa cred, ai fost cel mai bun exemplu de optimism pentru mine! Dumnezeu să te ierte!   Adio Diana, nu te vom uita niciodată!”sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe.

Diana și-a spus povestea, în 2021, și cerea ajutor

,,Numele meu este Diana Popescu și am 26 de ani, visul meu dintotdeauna a fost să devin medic , să ajut oamenii aflați în suferință, dorința insuflată de mama mea care este asistent medical . Dar viață a avut alte planuri pentru mine și în toamna anului 2016 , când eram anul 3 la Facultatea de Medicină, am fost diagnosticată cu sarcom de părți moi la coapsă dreapta și metastaze pulmonare. Norocul meu a fost să descopăr o echipa de medici minunați la Spitalul din Turcia, medici care au luptat cot la cot cu mine, să-mi salveze viață . Am urmat un tratament dur, am suferit, am plâns, m-am simțit de multe ori înfrântă de boală, însă nu am cedat. Am luptat și cancerul a intrat în remisie. În tot acest timp nu am renunțat la visul meu și anul trecut am absolvit cu brio Facultatea de Medicină , devenind medic . Din păcate, nu am putut practică deoarece cancerul a recidivat , de dată asta mult mai agresiv, acum am metastază la sân, metastază la creier care îmi pune în pericol viață, și leucemie cronică. Șansă mea să mă salvez și să-mi continui viață este un nou tratament în Turcia, tratament care include și o operație pe creier, deoarece metastaza de la creier îmi afectează iremediabil vederea și îmi pune în pericol viață”, spune Diana, în urmă cu doi ani.

Din păcate, nu a reușit să se salveze și nici să fie salvată. Acum, va avea grijă de îngerii bolnavi din ceruri, pe care-i va face bine! Drum lin, Diana!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212