REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Diane Vancea, președintele Senatului Universității Ovidius, câștigă mai mult decât Iohannis

Diane Vancea, președintele Senatului Universității Ovidius, câștigă mai mult decât Iohannis

Mirela PASCAL 15 decembrie 2023 | 00:00 7904

Zilele Dianei Vancea la conducerea Senatului Universității Ovidius sunt numărate. În februarie, mandatul membrilor ajunge la final, urmând să aibă loc noi alegeri. Potrivit informațiilor noastre, Vancea n-ar mai avea șanse să câștige Senatul, deși mai aspiră la încă un mandat. Între timp, șefa Senatului se bucură de salariul „nesimțit” pe care-l încasează și care a ajuns să fie mai mare decât al președintelui României.

Diane Vancea, presedintele Senatului Universitatii Ovidius, castiga mai mult decat IohannisDiane Vancea

Nu mai este o noutate faptul că salariile în rândul funcționarilor și angajaților contractuali din instituțiile publice sunt umflate cu pompa, din cauza, sau datorită - depinde din ce parte privim lucrurile - trendului iresponsabil lansat de guvernanții care au decis să maltrateze categoriile din mediul privat, adică tocmai cei care asigură lefurile și beneficiile bugetarilor. Din categoria celor care se bucură de zeci de mii de lei pe lună sunt și profesorii universitari. Mulți dintre ei își merită leafa, muncind cu vârf și îndesat pentru ceea ce câștigă. Alții... mai puțin. Diane Vancea, de exemplu, șefa Senatului Universității Ovidius, n-are grija zilei de mâine. Câștigă într-o lună cât alții într-un an... ba chiar mai mult decât președintele Klaus Iohannis.

Diane Vancea este fericita posesoare a unei lefe de peste 200.000 de lei pe an, echivalentul peste 17.000 lei pe lună.

Diane Vancea, presedintele Senatului Universitatii Ovidius, castiga mai mult decat Iohannissalariul Dianei Vancea

Asta în timp ce salariul lui Iohannis este de 181.000 lei. Cum este posibil ca Vancea să câștige mai multe decât șeful statului? Poate ne răspund șefii ei din Universitate...

Diane Vancea, presedintele Senatului Universitatii Ovidius, castiga mai mult decat Iohannissalariul lui Iohannis

A scris cărți pe bandă rulantă

La o scurtă analiză a CV-ului doamnei Vancea aflăm că a scris cărți pe bandă rulantă, care stau la loc de cinste alături de teza de doctorat „Valenţele economice ale design-ului industrial în condiţiile economiei de piaţă”, Specializarea: Economie politică, susținută în ședința publică în August 1998.

Diane Vancea, presedintele Senatului Universitatii Ovidius, castiga mai mult decat Iohannislista lucrări publicate de Vancea

Lucrarea a susținut-o la Universitatea „Ovidius” Constanţa și are 235 de pagini. Îndrumător i-a fost Prof. Univ. Dr. Ion LUNGU.

Diane Vancea, presedintele Senatului Universitatii Ovidius, castiga mai mult decat Iohannislista lucrări publicate de Vancea

Vancea, Iliescu și Bobe, trio-ul pe cale de dispariție

Numele Dianei Vancea este asociat cu cel al rectorului Marcel Iliescu, despre care se știe că, împreună cu Alexandru Bobe, formează trio-ul de excepție din Universitatea Ovidius. Gașca & CO a adus la saturație mediul academic, acesta fiind și motivul pentru care cei de mai sus nu ar mai prinde un al doilea mandat la conducerea universității.

Diane Vancea, presedintele Senatului Universitatii Ovidius, castiga mai mult decat IohannisDan Iliescu și Alexandru Bobe

Dacă, în cazul lui Iliescu situația este puțin incertă, întrucât, așa cum bine se știe, Dănuț Epure ar vrea să candideze la alegerile pentru rector, în ceea ce o privește pe Diane Vancea lucrurile sunt mai clare. În februarie, vor avea loc alegeri și, deși unele voci susțin că ar candida pentru încă un mandat, altele spun că va sta în banca ei, pentru că „o votează dracu”. Așadar, de frica unui eșec, Diane Vancea ar face un pas înapoi. Mai mult, în cercul academic de la Ovidius deja sunt discuții legate de Gașca & CO și de dorința acerbă de a-i vedea pe cei trei scoși din ecuație, după alegerile pentru noul rector, puțini fiind aceia care rămân fideli conducerii actuale... Si nu pentru că ar exista o dragoste incomensurabilă între ei, ci pentru... beneficii și pentru că nu s-ar afla în grațiile lui Epure. Așadar, să auzim de bine!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai, daca munceste mai mult decat I******s, castiga mai mult decat I******s, e corect asa!
6
9
Bre, d***a! Nu îți mai ajunge, fa, atâta bănet și funcții?? De la Base citire, fusesi la Ministerul transporturilor, de la Duțu dispoziție, fusesi vice la judet, te tot dai cu prorectoratul când cu Rugina, când cu Iliescu și ii faci pe toți la fisic, de rămân cu buza umflata și tu cu viitorul rector. Pai și Iliescu va avea soarta lui Rugina, ca asta e protocolul tau. Dar pe e***e nu îl faci, ca ala te-a dus și te-a adus în locuri placute ție. Și uite asa, fa, te rotisi de la asistent direct prof., ca asa-i în tenis. Mama ei de lege și de mafie și de golaneala de Cta, cum se învârt unii și ajung pe locul altora cu carte și cu scoala. Bollywood-ul de la Cta......mari actori și mari figuranți. Scarba!
26
11
garantat iese rector dr Dan iliescu. Asa si trebuie din moment ce facultatea de medicina sustine financiar toata universitatea.
6
30
A verificat cineva cum si-a dat Vancea doctoratul la Ovidius, nu de alta Ovidius nu are scoala doctorala pe economie. Daca se uita cineva in teza ei va descoperi un nou plagiator.
38
3
Poate face o cercetare și la facultatea de teatru,sa o vedeți și pe decana Daniela Vitcu,cum si-a luat ea examenele la o facultate privata de teatru care nu era acreditata. E Susținută de Bobe. O facultate de abuzatori, cu acel Horațiu Cherecheș.
30
2
Așteptăm un sondaj și o ancheta sa vedem câți din actuala conducere, inclusiv decanii, se încadrează în normele din Metodologia de continuare a activității după vârsta de pensionare. Câți academicieni avem,?????
31
0
Bobe si Vancea vor sa ramana prin santaj. Daca Iliescu nu se debaraseaza de ei pleaca si el. Dar nu prea are cum se pare, este si el santajat cu voturi din facultati. Bobe si Vancea fac cu schimbul la supraveghere, unul din astia doi este mereu lipit de Iliescu.
33
0
Cel care comenteaza despre p**************u, Medgidia, c******i este GALAN STERE, pe care l-ai luat de pe stradă și angajat, asta inseamna facerea de bine si multumirea.
30
1
pe cand Vancea era vicepres la CJC era coada de masculi la ea la birou. In 2001 Dutu a pus-o sefa la Festivalul de la Mamaia de radeau ziaristii de la Bucuresti de ea in hohote.
40
4
eu sunt vesnic, sa va intre bine in cap
22
20
Si asta face parte tot din cancerul numit "CORUPTIE"! Salariile nesimtite sunt rodul coruptiei de la toate nivelele societatii. MAFIA exista! Ei guvernantii, cu ministriabilii , cu directorii, cu functionarii publici , din toate domeniile, se ajuta si uita asa traiesc bine! Romania are salarii care sfideaza USA sau tarile bogate occidentale! Rubedeniile, amantlacul, cumetriile , incruscririle, ajutorul reciproc in comunitatile de minoritati etnice, probabil si gena, ne-au adus unde suntem! Suntem in pom si pomul in aer! Culmea este ca aceasta Domnitza, cu salariu mare , la stat, Ea crede ca este un geniu! Radeam de Leana lu'Ceasca ! Acum avem mii si mii de Leane in Romanica! Am avut chiar si Prim-ministra...
32
1
care universitate la cta? ce profesori renumiti au? pe ce loc este in clasamentul universitatilor?
29
16
pentru munca ...stiintifica si politico educativa ce o presteaza la ...stat ,eu zic ca nu i mult ! de fapt ursul b**n a declarat ...stiintific ca pentru o familie este necesar si suficient sa se hraneasca cu treimi de lei,pe luna restul sa se imprumute la el, la doamna si la sutele de mi care castiga de zece ori mai mult si le raman banii!
17
1
La prestația lui Johanis, toți ar trebui să avem salariile mai mari decât al lui.
35
3
O mica corectie daca imi permiteti: venitul din declaratia de avere este net, nu brut. Averea nu poate fi altcumva decat neta. Nu se pot trece veniturile brute in declaratiile de avere.
28
8
La facultatea de drept mai e balbaitul ala? N-au gasit unu zdravan
60
94
Nu castiga asa mult comparativ cu alti presedinti de senat din tara. Altele sunt pacatele ei in mersul treburilor la uoc. De iesit o sa iasa ca nu mai voteaza toti pe toti. Acu o sa fie mai simplu…
18
4
Nu va mirați, căci studenții nu sunt PISA-ti, ci doar "diplomati", iar diplomația se plătește prin taxe la fisc, nu la "stat pe scaun"!!! Ar vrea ei sa fie 20.000.000 de rromanni, dar sunt mult mai putini!!!
13
4
Ar trebui sa scrieti si de faptul ca str mircea va ramane cu o singura banda, sa vedem rezultatele orasului eco smart wi fi bicicletizat , cu atobuze care nu pot circula pe ploaie , de stat ore in trafic
22
4
Un turist pus să își bată joc de 20.000 000 de r*mâni.
25
5
Vancea este campioana spagilor din UOC, vor iesi multe la iveala. Mereu se castiga contracte de zeci de milioane de euro, iar un UOC nu se vede nimic ci doar in buzunarele celor trei plus inca cativa. La Bobe uitati-va in poze cum era imbracat inainte sa ajunga prorector si sa aiba acces la spaga si cum e imbracat acum. Iliescu plagiat total a divortat fictiv de Madalina, locuiesc impreuna iar aceasta taie si spânzura. r*****a pe cand despre cabinetele sotiei lui Iliescu si cabinetul Amaliei Vancea in care a bagat spre milionul de euro.
50
4
exagerat de mare din cate am inteles cam pe aici de invart salariile in universitati iar veniturile din diverse proiecte, consultanta, colaborari, etc care se adauga la salarii pot fi chiar astronomice uneori in multe universitati dupa cum a aparut chiar aici in cazul fizicianului mort recent probabil foarte competent dar veniturile erau totusi imense ptr o tara subdezvoltata ca a noastra putred de bogat ptr totusi un simplu angajat chiar si la o universitate si profesor
16
9
Fata de ceasurile rolex de 30000 eur ale ziaristilor e un mizilic. Dar directorul radet cat castiga ?
20
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468