REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Din cauza unei FARSE, au RĂMAS fără CURENT ELECTRIC în a doua zi de CRĂCIUN!

Din cauza unei FARSE, au RĂMAS fără CURENT ELECTRIC în a doua zi de CRĂCIUN!

Replica API 28 decembrie 2021 | 10:59 5661

Locuitorii unui imobil din orașul Ovidiu au rămas în benză în a doua zi de Crăciun. Fiind o situație nu foarte des întâlnită, oamenii s-au speriat și au încercat să găsească posibila cauză a respectivei pene de curent. Întrucât nu era nimic programat și anunțat de către autorități, oamenii au verificat și camerele de filmat instalate la intrarea în bloc. Nu mare le-a fost mirarea să constate faptul că totul a fost o farsă unor copii. După ce au sunat la rând la toate apartamentele, aceștia s-au gândit să oprească și curentul electric. Locuitorii imobilului spun că dacă o astfel de situație se va repeta, vor merge la poliție cu imaginile.

(Sursa foto: Facebook/Alexandra Neagu)

Tupeul adolescenților atinge cote alarmante. Dacă sezonul de colindat nu a mers așa cum s-au așteptat, mai mulții copii din Ovidiu au lăsat în benză un imobil înterg, în a doua zi de Crăciun. Mai exact, în cursul serii de duminică, 26 decembrie a.c., în jurul orei 17:40, locatarii unui bloc au rămas fără curent electric, precum în perioada comunistă. Speriați de posibilele cauze ce ar fi putut provoca pana de curent, oamenii au sărit în căutarea făptuitorului. Conform unui locatar al blocului, se pare că totul a fost pus la cale de niște copii, dezamăgiți probabil de faptul că nu le-a mers prea bine cu colindatul. Înainte de a opri curentul, tinerii au luat la rând apartamentele și au sunat la interfon. (Sursa foto: Facebook/Alexandra Neagu)

Locuitorii spun că vor merge la Poliție

,,Acești tineri s-au găsit în această seară (n.r. 26 decembrie 2021) să vină la un bloc din Ovidiu, să sune la interfon, iar apoi și oprească curentul de la cutie. Dragi copii, după cum bine vedeți avem camere, la următoarea vizită a blocului filmarea va ajunge la poliție.”, realtează un locuitor al imobilului.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga in bloc locuiesc numai cipani ... este de inteles.
7
8
duceti-va la politie acum nu data viitoare
17
3
Hai si la blocu meu bulangiilor sa va rup picioarele.
18
5
Un nenorocit da foc la un bloc intreg.. Alti nenorociti se joaca cu focu..
25
2
Trick or treat. E normal.
9
8
la usa? barbatii aia plini de bani, bagati 5lei in buzunar fara sa clipi dar 5lei la un colindator nu ati da... zgarcitilor
17
35
Pustanimea din ziua de azi e de-a dreptul prajita. Astia chiar nu mai au limite. Impuscati in mwortzii lor.
38
10

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468