REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Din „idioții” Europei, România a ajuns singura țară din Uniunea Europeană fără risc epidemiologic

Din „idioții” Europei, România a ajuns singura țară din Uniunea Europeană fără risc epidemiologic

Replica API 13 decembrie 2021 | 13:19 4126

România și Kosovo au ajuns singurele țări din Europa care se află pe lista verde din punct de vedere epidemilogic.

Astfel, conform listei cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, publicată vineri, 10 decembrie, România, alături de Kosovo, sunt singurele țări din Europa care apar ca fiind fără risc epidemiologic.

Concret, incidența pe țară a României este de 1.1 infectări la mia de locuitori, în timp ce Kosovo se află la 0.1.

Vezi aici lista completă cu incidența globală.

Românii, bulgarii și ucrainenii au fost catalogați drept "idioții Europei" de o publicație nemțească, întrucât foarte mulți refuză vaccinarea. Sub titlul "Idiotii Europei: De ce situația corona din Est escaladează masiv", Hamburger Morgenpost a scris pe 29 octombrie despre ratele mici de vaccinare din România, Bulgaria și Ucraina.

Ziarul tabloid a descris situația dramatică din cele trei țări estice. „Cei care sunt într-o stare pe jumătate acceptabilă rămân pe scaun. Doar pacienții în stare critică primesc un pat, explică o asistentă într-un reportaj filmat, pregătind un scaun de birou deformat pentru un nou pacient. Un alt membru al personalului spune: Este un iad, ca într-un război. Unii pacienți se împing unii pe alții pe coridoare pentru a lua echipamentul de oxigen, relatează medicul Victoria Aramă. Ea califică situația din București drept apocaliptică, scrie ziare.com

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu nu, tot idiotii europei ramanem
1
0
ca suntem tara poolii !
2
1
Au injectat 70% din Europa, ca sa devina apoi rosie !
4
1
Pai si ce, nu era adevarat?? Mai vb in 3 saptamani
1
1
Fuck you u.e,
8
1
suntem si acum. verde verde si ei tot vaccineaza copiii si lumea.
7
1
tare amuzant cum stirile difera de la tara la tara, asa a fost de cand a inceput sindemia. si mai amuzant este cum asa zisele trusturi media au stat in genunchi pentru bani.
7
0
M...E U.S.R.
8
2
la noi e verde pentru ca s-a schimbat esichierul politic de la conducerea tarii si pana se certa intre ei cum impart spaga de la UEpentru vaccinuri, teste masti, au uitat sa mai declare bolnavi si morti din pix!!! daca ramanea PNL-USR eram si noi in scenariul rosu fara dubiu!!
8
6
Toate exemplele asa zis pozitive, referitoare la tarile civilizate si masurile luate de catre aceste tari, acuma s-au inrosit....Oare ce nu a fost ok?
13
3
Mda, dar cu ce costuri de vieti am ajuns in zona verde ...
12
23
Mi-e greata sa aud sintagma "ca asa e afara" sau "lumea civilizata" sau "responsabili" Suntem o insula verde intr-un ocean rosu? Oricum e greu cu creierele spalate, de media....
28
5
cine rade la urma...
16
6
Gore gaina spalata pe creier nu vezi ca si intepat si fara e la fel
22
8
Cum la noi testarile practic nu au fost,adica ce era mai mult se facea doar de cei ce erau nevoiti sa o faca,nimeni nu stie cati au trecut prin boala,ce sechele au si vor crapa in urmatorii ani. Treaba e simpla. Daca nu era acces la vaccin era scandal,daca este la liber,idiotii isi risca vietile si nu-l fac. E fix treaba lor. Ori crapa de Covid,ori dupa sechelele de dupa boala. Ce e asa de greu de inteles? Pentru drepturi,libertati,patrie,resurse,lumea nu se manie. Se caca toti pe ei pentru un cacat de intepatura care poate salva viata. Ce lume inteligenta!!!
29
40
cine-s acum idiotii Europei?
26
21

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468