REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Din LIPSĂ de OCUPAȚIE, s-au apucat de JUCAT BARBUT în fața GĂRII. Video

Din LIPSĂ de OCUPAȚIE, s-au apucat de JUCAT BARBUT în fața GĂRII. Video

Replica API 2 iunie 2021 | 22:26 5430

Odată cu lăsarea serii, foarte multe locuri din Constanţa sunt acaparate de tot felul de persoane dubioase, cei mai mulţi fiind tineri dornici de distracţie şi adrenalină. În urmă cu două seri, mai mulţi bărbaţi au fost surprinşi jucând barbut în faţa gării din oraş, sub privirile locuitorilor din cartier.Jocul de noroc este unul foarte periculos, fiind puse la bătaie sume colosale. Amintim că interlopul Emi Pian a fost ucis în urma unui scandal pornit de la un joc de barbut.

Jocuri de noroc la Gară

Barbutul naște pasiuni mistuitoare și face numeroase persoane să își joace averea la zaruri sau, mai grav, să comită fapte grave. În ultima vreme pare că municipiul Constanţa a devenit un oraş unde diverse persoane joacă barbut în plină stradă, fără să se mai ferească de faptul că ar putea comite un lucru ilegal. Chiar dacă pare greu de crezut, serile trecute, un grup format din şase bărbaţi jucau, de zor, barbut în faţa gării, cu scopul de a face rost de nişte bani. Imaginile au fost surprinse de la balconul unui apartament din zonă. La o oră destul de târzie, bărbaţii s-au “organizat” pe trotuar, au scos zarurile din dotare şi au început să joace.

Amenzi cuprinse între 500 şi 1.500 de lei

Potrivit Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, constituie contravenție organizarea, îngăduirea sau participarea la jocuri de noroc - altele decât cele autorizate potrivit legii - de natură să lezeze bunele moravuri şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei

Amintim că locatarii din zona Eden se plângeau în urmă cu ceva timp de faptul că aproape în fiecare seară sunt deranjaţi de un grup de tineri care face gălăgie şi joacă barbut la locul de joacă destinat copiilor. Oamenilor precizau că le e frică să facă reclamaţie la poliţie, fiind ameninţaţi de către acele persoane cu bătaia.

Interlop, ucis din cauza jocurilor de noroc

Mai precizăm că barbutul este un joc periculos, mizele puse la bătaie ajungând la zeci de mii de euro. Emi Pian, liderul grupării Duduianu din Capitală, juca sume uriașe la barbut. Chiar acest joc de noroc i-a adus sfârșitul. Emi Pian a murit după ce fiul lui Napy, un alt interlop bucureștean, l-a înjunghiat. Scandalul a pornit de la un joc de barbut.

Video:

Citeşte şi:

JOCURILE de NOROC s-au MUTAT în locurile de JOACĂ ale copiilor

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde sti ca sunt interlop? Poate sunt gainari.
2
2
Si pe str. Zorilor, colt cu Tudor Vladimirescu vin niste interlopi si joaca barbut in fiecare seara!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108