REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DISCUȚII și APELURI VIDEO pe Facebook într-un DOSAR de TRAFIC de DROGURI!

DISCUȚII și APELURI VIDEO pe Facebook într-un DOSAR de TRAFIC de DROGURI!

Replica API 19 decembrie 2019 | 00:00 380

De la DEALER la Sunwaves, la COLABORATOR!

De la DEALER la Sunwaves, la COLABORATOR!

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost condamnat la 3 ani și 4 luni (trei ani și patru luni) închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Decizia nu este definitivă. Însă, pentru a ajunge la el, oamenii legii au pornit de la un dosar care viza un bărbat ce vindea droguri la Sunwaves. De aici s-a ajuns la colaboratori și la flagrant.

Astfel, la data de 28.05.2019, un bărbat a relatat despre participarea sa, în calitate de colaborator autorizat, la prinderea în flagrant a inculpatului D.S.. ”În completarea denunțului meu, declar faptul că în cuza penală cu nr. ../P/2019 a DIICOT- Serviciul Teritorial Constanța, am fost autorizat ca și colaborator cu identitate reală să ajut organele de cercetare penală la probarea activității infracționale pe care o desfășoară numitul D. S.. Astfel, în data de 23.05.2019, fiind adus la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, din Centrul de Reținere și Arest Preventiv și punându-mi-se la dispoziție telefonul mobil marca Iphone 7 ce îmi aparține, l-am contactat și am fost contactat în mod repetat de către numitul D. S., prin intermediul aplicației mobile Messenger, cu care am vorbit prin apel video, ocazie cu care acesta mi-a adus la cunoștință faptul că se află într-un autoturism și este în drum spre municipiul Focșani pentru a se întâlni cu prietenul meu, care a mai cumpărat pentru mine comprimate ecstasy prin luna martie. Cu această ocazie am stabilit cu numitul S.să se întâlnească cu A. C. în Focșani, în jurul orelor 16.00, pentru a-i vinde un număr de 900 comprimate ecstasy, referindu-se în mod codat la acestea ca fiind suma de 900 lei pe care urma să mi-o dea împrumut. Același lucru îl stabilisem cu numitul S., în data de 22.05.2019, numai că atunci i-am cerut acestuia să îmi dea cu împrumut suma de 1000 lei, în realitate eu referindu-mă la faptul să îmi vândă cantitatea de 1000 pastile ecstasy. Când S. mi-a spus că are numai 900 să-mi dea, am înțeles că se referă la cantitatea de 900 pastile ecstasy”, potrivit datelor de la dosar.

În continuare, colaboratorul a relatat că, pe parcursul anilor 2018 și 2019, am mai cumpărat circa 500 pastile ecstasy de la numitul D.S.contra sumei totale de 13.500 de lei, atât personal, cât și prin intermediul lui A.C., el comunicând cu D.S.prin intermediul aplicației mobile Messenger. ”Eu având cu numitul D. S. doar o legătură referitoare la cumpărarea de droguri, anume ecstasy, de la acesta, când vorbeam cu el, nu trebuia să îi spun decât o cifră, el știind că mă refer la numărul de pastile ecstasy pe care vreau să-l cumpăr și în nici un caz la altceva. Eu nu am luat niciodată bani cu împrumut de la S.. Am cumpărat numai droguri de la el”. Astfel, D.S. a fost prins în flagrant. Menționăm că acest colaborator fusese, inițial, reținut după ce a fost prins în timp ce vindea droguri la Sunwaves.

Liliana IONIȚĂ

sursa foto: shutterstock.com

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bgms pl n rasa ta de colaborator autorizat ce esti de ce nu ii zice ti ma numele ? Pisamas pe voi de sclavi.
0
0
Colaborator autorizat??? Ba esti nebun?
0
0
LEGALIZATILE ! si toata lumea va fi mai fericita
2
6
Constanta, oras de sifoane si martzafoi.... Dati si numele lor, sa stim si noi colaboratorii autorizati, in afara de Badragan, Vira, Albinuta etc 4-5.
10
1
Moarte sifonilor
10
2
deh, colaboratori... sifoane.. ajung sa se bata-ntre ei care sa dea primul... ma refer la T.I. etc. vechi colaboratori de pe vremea lu nea' nicu. ei se cred importanti pt societate dar... influentarea declaratiilor e pedepsita de codul penal
5
1
Colaborator autorizat. Auzi la el. Sifon se zice bah. Toata lumea stie ce soarta au sifoanele.
10
1
Turnator imputit.
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108