REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

DISPARE BAZARUL de la ALCOR din Mamaia, pentru a face loc unui hotel

DISPARE BAZARUL de la ALCOR din Mamaia, pentru a face loc unui hotel

Replica API 9 iunie 2020 | 13:57 4094

Parcările din Mamaia continuă să fie dezafectate, pentru a face loc altor hoteluri! De data aceasta, este vizat un teren din zona hotelului Alcor și restaurantului Estival, pe teren aflându-se și o platformă pentru amplasarea unor tarabe care alcătuiesc un bazar specific sezonului estival.

Se cere modificarea reglementărilor urbanistice

Proprietarul imobilului este Pia Maria Dumitru Danielopolu, iar beneficiar, alături de aceasta, este și societatea Dakota Construct SRL.

Aceasta intenționează să ridice în zonă un hotel, însă regimul de înălțime este condiționat de aprobarea unui PUZ, astfel încât noile construcții să nu depășească P+4. În acest sens, proprietara terenului și-a manifestat intenția privind elaborarea unui PUZ pentru modificarea reglementărilor urbanistice.

Planul va reglementa terenul în vederea construirii unui imobil cu funcțiuni turistice sau de locuire, stabilind indicatorii urbanistici, regimul de înălțime, retragerile construcțiilor față de vecinătăți, precum și modul de integrare funcțională și volumetrică în peisajul construit al stațiunii Mamaia.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne sugi pula!
0
0
Fagadau mazare psd au vandut orasu la bucata jos fagadau
1
0
Iar apare jegul ala de postac PSD. Scrie acelasi comentariu de rahat pentru ca atat poate creierul lui primitiv si imbecil. Bai mizerie, lasa postarile astea ieftine si treci la munca! Te vinzi pe o sacosa rosie si spui aceleasi prostii! Esti jalnic si penibil! Si foarte prost!
1
2
Prostilor...
1
1
Dupa cum se vede , hotelieri nu duc lipsa de turisti . Cum avem investitori manelisti , asa sunt si clienti manelisti . Musca trage acolo unde mirosu este pestilential . O sa vedeti ca investitori inteligenti vor investi in sudul litoralului si se vor alege , manelisti in mamaia si cei care doresc relaxare in statiunile care vor fi aduse la viata . Mult timp nu va mai fii pana atunci .
7
1
plm,a avut pia maria pulii mele,pamint in Mamaia?sa si opreasca oricum, vreo 2 roabe,s o acopere cind o intinde cracul,ca cu asta ramine!
5
0
hai , sariti cu procesul justitiarilor ovanezian si amiralul care nu a vazut vapor decat in foto...!
4
3
Prima conditie pentru a conduce orasul ca primar sau judetul ca presedinte CJC ar trebui ca respectivul sa fie CONSTANTEAN! Au venit Mazare din Bucuresti,Fagadau din Tulcea,Nicusor din Prahova si am vazut ce-a iesit !De 20 de ani,orasul si judetul sunt in mainile PSD,nu fac nici un fel de campanie pt.alt candidat sau partid,dar ar trebui o schimbare!Nu prea ai cu cine,multi sunt ,,patati" si scot ,sagetile" la inaintare,sa le reprezinte interesele!Ar fi de folos o lista cu sponsorii partidelor,atat la nivel local cat si national!
12
0
Aveti ce ati votat prostanilor, v-ati vandut pe o sticla de ulei si o punga de malai.
14
2
Alt grobian i
2
0
Dati terenuri la jegurile machidonesti poate se satura odata.
19
5
Tiganie tip Mazare-Fagadau.Doi primari ratati,un oras tiganizat.
23
0
ASTA SUNT TERENURILE RETROCEDATE DE MAZARE...BOSOROGILOR SA VA STEA IN GAT PIU CONGELAT SI ULEIUL PT CARE V-ATI VANDUT VOTUL
23
3
lasa ti bazarul toate tarile si orasele care se respecta pastreaza traditiile si organizeaza fel si fel de targuri pt constanta pe timpul verii este o traditie sa vina mestesugarii din tara la bazar cu obiecte lucrate de ei
11
4
Distrugerile continua atat in Constanta cat si in Mamaia.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272