REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

DNA Constanța a finalizat DOSARUL de TRAFIC de DROGURI, disjuns din cel al fostului ȘEF al Poliției Eforie

DNA Constanța a finalizat DOSARUL de TRAFIC de DROGURI, disjuns din cel al fostului ȘEF al Poliției Eforie

Replica API 18 martie 2021 | 00:32 7395

Procurorii DNA Constanța au finalizat urmărirea penală în dosarul de trafic de droguri. Iulian Grigorenco și Alexandru Stan au fost trimiși în judecată, la finele lunii februarie, iar Emanuel Bahica, într-un dosar separat, pe 15 martie. Mai mult decât atât, procurorii au cerut o măsură preventivă mai ușoară pentru Bahica, și anume control judiciar (era în arest la domiciliu), cerere ce a fost admisă de judecători.

Procurorii DNA Constanța, la finele lunii ianuarie 2021, începeau ancheta într-un dosar de trafic de droguri. De fapt, totul a pornit de la cauza în care fostul șef al Poliției Eforie, Gabriel Coteanu, era vizat.

Astfel, un investigator sub acoperire a fost abordat de indivizi din anturajul intermediarului (care i-ar fi dus banii lui Coteanu), propunându-i să cumpere droguri. Astfel, procurorii au disjuns cauza, iar inculpați au devenit Iulian Grigorenco, Alexandru Stan și Emanuel Bahica, toți cunoscuți ca traficanți de droguri și proxeneți.

Detalii despre dosarul lui Coteanu aici: GABRIEL Coteanu NU mai are voie să fie polițist la EFORIE!

În ordonanțele procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează că, în perioada august 2020 – 31 ianuarie 2021, pe raza municipiului Constanța, cei patru inculpați ar fi vândut unor persoane fizice cantitatea de peste 8 grame de droguri de mare risc (canabis, cocaină) și 30 comprimate ecstasy (MDMA). În același context, inculpații ar fi încercat să pună în circulație un număr de 10 bancnote a câte 50 euro fiecare, falsificate. De asemenea, la domiciliile a doi dintre inculpați (unul dintre ei ocupându-se și cu activități de cămătărie) au fost găsite 205 comprimate ecstasy (MDMA), 79,7 grame canabis și nouă cartușe cu glonț care erau deținute fără drept. Celor patru inculpați li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală. La data de 01 februarie 2021, inculpații au fost prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de luare a măsurilor arestării preventive și a arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Astfel, trei au fost arestați preventiv, iar Emanuel Bahica la domiciliu.

Pe 15 martie, a fost trimis în judecată și Emanuel Bahica și, întrucât ancheta a ajuns la final, iar inculpatul oricum are stabilite anumite interdicții, procurorii au solicitat, pe 16 martie, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu controlul judiciar. Judecătorii au admis solicitarea. Decizia nu este definitivă.

Citește și: PREMIERĂ în ‘istoria` DNA Constanța: Investigatorului i s-au OFERIT DROGURI!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Birlic birlic vai de tine cand dam ochii
0
0
Si Serbanel este infractor. O sa fie coleg cu Gabitu. Mai sapa si el sapunul mai scapa si Gabita
2
1
Acest Gabi Coteanu, primea de 2 ori pe saptamana, spaga de la Fane Ungureanu din techirghiol, ca sa-i lase pe tiganii din caracal sa-si desfasoare comertul ambulant pe plaja din eforie nord. Tot acest jegos de om Ungureanu, care se crede mare interlop, dar el este rupt in cur,a recunoscut totul si a facut praduiala la dna, cu ce se intampla pe plaja. Pai mai jegosule de FANE , smecheri nu fac praduieli, doar pizdele, asa ca nu te mai crede smecher, saracia techirghiolului.
3
1
Eforie cloaca de politisti corupti si spagari. A mai fost unul Agapov care a plecat milionar din sistem.
4
3
Cum ramane ma postacilor cu criticile voastre prin care ii faceati ofticati pe oameni care spuneau mereu despre coruptia din politia din Eforie ei uite ca postaci aveau dreptate si cine stie poate au dreptate si cei din Cernavoda care scriau de politia de acolo ca apara interlopi si pesti si cei care spuneau ca politia din Mangalia apara traficanti de droguri.
5
0
ar fii bine sal aresteze vreo 10 ani ,asa de proba dar mai repede
4
1
Nu exista interlopi fara sustinere din partea politiei, politicului sau alt structuri. Ei rezolva treburile lor murdare si mai dau si dreptul. Asta e realitatea. Nu exista interlop sau clan care sa stea in fata sistemului. Din cand in cand il mai scot pe cate unu tap ispasitor. Sistemul e cel mai mare interlop.
18
0
SEFUL POLITIEI DIN EFORIE CEL PRINS CU LUARE DE MITA DE LA PROXENETI SI INTERLOPI ESTE LIBER, MUNCESTE SI IL DOARE LA SALAM.PROBABIL DAR MAI MULT CA SIGUR SI LA ACEASTA DATA PRIMESTE MITA DE LA INTERLOPI SI PROXENETI.DOAR IN ROUMANIA SE POATE INTAMPLA ASA CEVA.OARE MAHARII DIN PARCHETUL CONSTANTA NITA ION,TELICEANU VIOREL GABRIEL CARE ESTE PUNCTUL DE VEDERE AU IN LEGATURA CU ACEST CAZ ???.SAU POATE ASA TREBUIE SA FIE DOMNUL SEF DE POLITIE ARE ALRE PRIVILEGII DIN PARTEA JUSTITIEI ROMANE ???
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272