REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Doar unul dintre ţiganii care au băgat în spital doi liceeni de la Navrom a ajuns în arest preventiv

Doar unul dintre ţiganii care au băgat în spital doi liceeni de la Navrom a ajuns în arest preventiv

Replica API 27 septembrie 2018 | 08:47 299

Restul, toţi minori – sub control judiciar

Restul, toţi minori – sub control judiciar

În urma cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, opt suspecți, cu vârste între 16 și 39 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. Este vorba despre Esan I., Erdal I., Taner I., Eduard T., Florin C., Cristi P., Andrei A. și Iulian Ș. Ulterior, doar unul a fost arestat preventiv, iar restul – puşi sub control judiciar.

Totul s-a petrecut miercuri, 19 septembrie, în jurul orei 15.15, când doi tineri în vârstă de 18 ani fiecare, unul din Năvodari și altul din Topraisar, ambii liceeni la Navrom, au ajutat cadrele didactice pentru a goni niște persoane de etnie romă, vreo 8 la număr, cu vârste cuprinse între 16 și 39 de ani, de etnie romă, care desenau cu spray pe pereții unității școlare.

Apoi s-au întâlnit în autobuz și s-au luat la ceartă. La gară, toţi au coborât. Unul dintre tinerii de la Navron a mers înspre parc, iar altul – spre un autobuz. În clipa în care a constatat că în parc îl urmează tinerii de etnie romă, liceanul şi-a sunat colegul, să îi vină în ajutor.

A urmat bătaia: pumni împărțiți, dar și lovituri de cuțit. Unul dintre cei doi tineri s-a ales cu o plagă înjughiată în zona lombară (ușoară), pe când celălalt cu traumatisme și hematom în zona mandibulară, fiind suspect de fractură. Ambii au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța de echipaje SMURD, acolo unde au rămas sub supraveghere medicală.

Polițiștii constănțeni au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment, urmând a se lua măsurile legale ce se impun. În funcție de rezultatul de la Serviciul de Medicină Legală se va face și încadrarea juridică. La data de 26 septembrie a.c., cele 8 persoane au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 39 de ani și control judiciar pentru 60 de zile în cazul celorlalţi 7 (toţi minori). Toți sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Machedonii poponarii si tiganii trebuie sa dispara din Romania.....
0
0
Moarte tiganilor,ciuma Romaniei!
8
1
Iar xenofobia de care vorbesti nu a aparut datorita tiganilor care sunt mai bine pregatiti si iau locurile de munca romanilor. Nu a aparut datorita faptului ca au monopolizat piata cu afacerile lor legale. Nu-si vedeau tiganii de treaba lor si constantenii, plictisiti, nu aveau pe cine sa injure. Ea are o baza reala
7
1
-a fost urmarit de tinerii de etnie roma- adica mai multi, ca altfel era -un tanar de etnie roma-. Le place in haita, in satra. Se strang 8 sa bata un pusti de 16 ani. Atunci sa mearga in satra unde le e locul
6
1
poate unul singur a fost gasit vinovat.nu pot fi arestati si cei nevinovati doar ca sa satisfaca xenofobia asistatilor sociali .constanta este un oras multicultural si sper sa ramana asa.ce ne-m face cu un oras plin de mirlani imputit si jegosi?
1
8
Popor de tigani smardoi si cocalari
8
0
Ba voi nu intelegeti ca ceilalti sunt pe lista lu carmen ca au batut jandarmii pe 10 august. Vor fi citati ca suspecti cit de curand de militia spirituala.
2
1
Ciori borate...
9
1
aceasta este justitia din romania si voi injurati politia-jandarmeria. hotii sunt mana,nmana si noi ....prostii
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272