REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dobre nu scapă nici o ocazie să-l ia la mişto pe actualul ministru al Turismului

Dobre nu scapă nici o ocazie să-l ia la mişto pe actualul ministru al Turismului

Replica API 1 august 2018 | 15:56 259

„A făcut şi el repede şcoala de funcţionari publici, să aibă unde să meargă dacă îl schimbă de la minister”

„A făcut şi el repede şcoala de funcţionari publici, să aibă unde să meargă dacă îl schimbă de la minister”

Fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre, nu ratează nici o ocazie să îl ironizeze pe succesorul său, Bogdan Trif. “A fost detaşat de la o instituţie la alta, iar acum, după ce l-au făcut ministru, a făcut şi el repede şcoala de funcţionari publici şi a dat şi concurs, să aibă unde să meargă dacă îl schimbă de la minister”, a comentat Dobre. La modul serios, Dobre şi-a exprimat îndoiala că actualele planuri ale guvernanţilor ar putea aduce ceva bun.

“Voucherele de vacanţă sunt foarte bune. Veţi vedea ce creştere va înregistra anul acesta turismul. Dar, înţeleg că vor să schimbe, să nu se mai dea tichetele de vacanţă, să pună funcţionarii să-şi plătească ei vacanţele dorite, iar apoi să meargă cu facturi să deconteze”, a spus Dobre. În situaţia dată, există două posibilităţi: fie oamenii nu vor risca să plătească, cu gândul că poate vor recupera banii de la statul român, în timp ce alţii ar putea face înţelegeri cu diverse firme, în sensul să plece peste hotare, dar să li se „livreze” nişte facturi ca şi cum ar fi chletuit în România.

Toate aceste precizări au fost făcute de Dobre în contextul în care nu mai este nici membru PSD, el alegând să se înscrie în Partidul Pro România. Dobre a reiterat faptul că îl nemulţumeau multe chestiuni în momentul când a fost ministru, unul dintre ele fiind comportamentul preşedintelui PSD Liviu Dragnea. De altfel, „ciocnirile” cu Dragnea au fost decisive în luarea deciziei de a părăsi PSD: „Am fost primul căruia i s-a adresat, de faţă cu colegii: ‘şobolanule’. Apelativul a fost folosit după episodul Mihai Tudose, când deja nu mai eram ministru al Turismului”, susţine Dobre.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati-l in boscheti pe dobre! Comentati despre bunaciunea aia de stewardessa alina staicu.Intr-un an va avea si ea copil cu borcea.Asta daca mai tine borcea shtanga incordata ca in vremurile bune.Si ce shtanga pare ca are nevoie stewardessa...calibru gros
2
2
mai domnul dobre, tu te mandresti ca ai adresat un asemenea apelativ?sa stii ca asta e o rusine, nu o mandrie
3
1
Rade ciob de oala sparta! Pe bune ? Retardatul de Dobre zis chifla , s-a gasit mare expert in probleme de turism? Gogule stai in banca ta ca nici tu nu esti mai breaz decat actualul sau alti fosti ministri ai turismului care nu au facut nimic.
8
1
Ai naibii lolec si bolec
4
1
Dar daca firmele ce deconteaza tihetele, una din ele nu a platit nici un tichet,o sa intre in insolventa...asa tipic romanesc ...raspunzi tu ma Dobre ???
3
1
Fa misto de altul ca tu ai fost un profesionist ! Noroc cu tata. Tot ,,profesionist" a fost si Misa. A trimis si orasu asta doi demnitari , dar amandoi amatori cu pretentii de mari invatati
8
2
doi nonprofesionisti in domeniul turismului ............
6
1
Hai sa-i lasam sa se epureze singuri!
5
1
Orice agentie de turism elibereaza factura pentru achizitionarea unui pachet de servicii turistice.Si poate face factura in lei chiar daca pleaca in Thailanda.Si e perfect legal , iar turistul poate sa-si deconteze cheltuielile.Numai ca nu poate pleca sa faca o vacanta in Thailanda cu 1450 lei.Pe la vecinii nostri bulgari, turci, 3-4 zile , merge.In rest cu banii astia pe la noi te invarti in excursii, pelerinaje sau minivacante.Asa ca ,fie au vauchere fie isi platesc si apoi isi fac decont de cheltuieli, toate in limita sumei de 1450.Apareau nereguli daca nu era limita de suma.
1
0
Sobolanule , sobolanule , sobolanule !
6
5
Asta e ofticat ca a jucat pe un cal mort , adica Ponta. Si acum nu stie cum sa se mai faca remarcat. Mirciulica , stai linistit, ca cine te cunoaste, stie cine esti si ce urmaresti de fapt. In ziua de azi, lumea nu prea mai pune botu la vrajeli. Fapte, nu vorbe.
18
1
Cacatul de dobre se ia de alt cacat puturos. Muie pesede !!!
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108