REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

DOCUMENT. Prefectul reacţionează la şicanele lui Palaz: 'Se face de râs! La finalul cercetărilor, merg în instanţă'

DOCUMENT. Prefectul reacţionează la şicanele lui Palaz: 'Se face de râs! La finalul cercetărilor, merg în instanţă'

Replica API 3 aprilie 2018 | 00:32 525

A reuşit să îl scoată din sărite!

A reuşit să îl scoată din sărite!

Relaţia dintre prefectul Ioan Albu şi fostul prefect Claudiu Palaz (în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa) s-a degradat continuu, începând din noiembrie-decembrie anul trecut.

În stilul caracteristic, Palaz a lansat o serie de acuzaţii, de apropouri (stilul „băgat băţul prin gard), ba mai mult, a informat Agenţia Naţională pentru Integritate că Albu este incompatibil cu funcţia deţinută, cea de prefect, de vreme ce PSD şi-l asumă ca membru, şi încă unul cu responsabilităţi în cadrul unui departament al partidului. Numai că PSD a anunţat, ulterior, că a fost o eroare să îl menţioneze pe Albu într-un document intern. Conform PSD, Albu şi-a dat demisia înainte de a fi numit prefect (demnitate care presupune (cel puţin teoretic) o persoană neînregimentată politic). Însă, până în prezent, în afară de declaraţii, nu a existat nici un document care să ateste acest aspect. Scos din sărite de insistenţa lui Palaz, care, recent, l-a menţionat într-un comunicat de presă în care face referire la o tranzacţie cu terenuri, Albu a reacţionat!

Suntem în posesia unui document în care Albu precizează exact că nu mai este membru PSD, din data de 03.07.2017. Referitor la sesizarea ANI, de către Palaz, Albu a ţinut să transmită următoarele: „PSD – filiala Constanţa a formulat deja un punct de vedere în acest sens. Acuzaţiile aduse de preşedintele PMP Claudiu Palaz sunt total nefondate, defăimătoare şi menite să aducă atingere credibilităţii şi activităţii instituţiei pe care o reprezint”, a declarat Albu. El a adăugat că „Palaz se face din nou de râs” şi că... la finalul verificărilor instituţiilor statului, în ceea ce îl priveşte, îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în instanţă pe liderul PMP!

În susţinerea celor spuse de Albu, acesta a transmis şi o adresă a PSD Constanţa, în care se arată că nu mai este membru al acestui partid. În afară de acest aspect, Albu susţine că persoana implicată în tranzacţia terenurilor cu Bashar Al-Assad, un anume Albu, nu are nici o legătură cu el, “deşi Palaz încearcă să inducă această idee”.

Iată documentul de la PSD:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SE FACE DE RIIS NU NU MAI POATE.II DE TOOOT RIISU MAI MULT NU SE POATE DECIT SA DEA IN PENIBIL. UN TRASEIT POLITIC CU IFOSE PLATIT DE LA BUGET ASTA II CARACTERIZAREA FECALEI PALAZ.SI SI UN VISATOR DE PRIMAR.IL COMPATIMESC PE ACEST PUPATOR DE RECT
1
0
SE FACE DE RIS DOMNULE DA. PAI LA ASTA MAI CONTEAZA K II DE TOOT KKTU.EL II UN OPORTUNIST SI UN INDRAGOSTIT VESNIC DE FUNCTIILE SI BANUL PUBLIC.MAI NOU PUPA CUR DE LA BASESECU.ATIIT.VERIFICATI TRASEUL POLITIC DE PIN ACUM.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218