REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Dogaru PLEACĂ de la Poliția Locală Constanţa! Se întoarce şef la Crimă Organizată

Dogaru PLEACĂ de la Poliția Locală Constanţa! Se întoarce şef la Crimă Organizată

Replica API 1 februarie 2019 | 11:05 2035

Tudorel Dogaru

Tudorel Dogaru pleacă de la conducerea Poliției Locale Constanța. Anunțul a fost făcut de primarul Decebal Făgădău. Edilul a anuntat, joi, 31 ianuarie a.c.,că detașarea comisarului șef Tudorel Dogaru încetează la 1 februarie a.c..

În locul lui va fi numită interimar o persoană din cadrul Poliției Locale Constanța. Primarul a mai afirmat că deja a transmis o solicitare către MAI pentru detașarea unui alt ofițer de poliție, dar nu a dorit să spună despre cine este vorba. ”A fost detașat, la solicitarea mea, pentru a reașeza Poliția Locală.

Sunt extrem de mulțumit de colaborarea cu dânsul. Constănțenii simt că Poliția Locală reprezintă un punct de siguranță și normalitate din viața orașului nostru. Evident că este un efort de echipă, dar se vede experiența dânsului, nu numai în cariera de polițist, dar și experiența într-o funcție de conducere.

Mă bucur că nu au mai existat unități diferite de măsură și toată lumea a beneficiat de un tratament egal și corect din partea Poliției Locale. Cred că, nota cea mai mare, dintre toate direcțiile din cadrul aparatului pe care-l conduc pentru anul 2018, revine Poliției Locale. Începând de mâine, se reîntoarce în structura MAI. Voi desemna o persoană din structura Poliției Locală, provizoriu, la conducere. Am adresat MAI o solicitare de detașare a unui alt ofițer de poliție”, a spus Decebal Făgădău.

Potrivit informațiilor noastre, Tudorel Dogaru revine în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dar nu pe postul pe care l-a câștigat prin concurs, respectiv de șef al Poliției Municipiului Constanța, ci la conducerea Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

La conducerea Direcției Generale Poliția Locală Constanța a fost împuternicit directorul adjunct Drăguț Encică.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat a fost la putere nu a prins nici un hot de gaini
0
0
Omul acesta este un bun profesionist dar nu-i place sa aiba sefi mai mari ca el are o frustrare , si atunci lucrand la SRI incepe sa faca magarii, sa de-a colegii in primire sefii ,pe toata lumea numai rau se faca. Nu vedeti cum sa plimbat in ultimul timp ca o coarda SIPI, MUNICIPIU,SAS,LOCALA,..deci asta spune tot ESTE UN MARE IMBARLIGATOR
2
0
Lolita suge...la
0
0
un frustrat cu pile, este cred singura detasare de acest fel, s-a plimbat prin politie pe unde a vrut muschii lui impins de pile, nu-i place de Dancu si nu este din gasca circulistilor de aia vrea la crima organizata, un plange pisi,.. uitati-va la fata lui super prezentabila, pensioneaza-te draq odata, dihorule,..
9
0
Pentru stiu: Tinerii stau acasa pentru ca nu gasesc post de directori si salarii de peste 5000 ron
3
1
Am spus de ieri BCCOA , la mai mare Dorine !
3
2
Mie mi-a placut cum au lucrat baietii. Si-au facut treaba din cate au vazut. Constantenii oricum sunt nemultumiti mereu.
4
2
Encica woaw. Sa vedeti abuzuri acum. El stabileste toate cuantumurile la amenzi nu agentul constatator conform OG 2. Ma mir in continuu cum nu-l vede nimeni. Trebuia sa fie demult anchetat.
5
1
Te ai saturat de abuzuri si escrocherii pe banii cetatenilor? Amenzi abuzuri ,nu mai aveti bani la buget fagadula in mormant cu voi !
2
2
Mai bine il tine-am pe bulgaru, devat sa ajunga pe functii mai Mari in municipii
2
0
fara pensionari la stat ,,si va mai intrebati ca nu aveti bani pentru salari iar voi angajati fosti politisti care au pensi de 4000 lei si mai iau si salariu de 3000 de la stat,,,iar multi tineri stau acasa ca nu au loc de ei
6
5
Sa vedem cat demult se va implica si la Politia Municipiu.
3
2
mai asta care spui de Ovidiu ; sa mori tu ca spui adevarul -- mai incultule muta-te in alta parte
0
5
sa fie numit sef la politia primariei un politist aadevrat de cariera ca asta de acum a fost pus de tac:-su si de MATEI si e paralel cu ceea ce inseamna servciul de politist ! In Navodari misuna hotii ,drogatii si de vreo 2 ani bande de delicventi minori care ne ataca pe noi femteile pe srada .
8
0
Cititi cu atentie CV-ul lui Bulgaru. Ce a facut vreo trei ani la Bucuresti ?? Oare de unde avea informatii la care noi politistii nu aveam acces.
10
0
Fara a contesta calitatile omului, detasarea la politia locala este clar o manifestare a coruptiei si abuzurilor sistemului politic. Situatia de acest gen este inedita si unica si demonstreaza ca puterea actuala este lipsita de bun simt si dipret fata de legalitate si aplica principiul facem ce vrem pt ca putem. Cum ar fi daca fiecare primar de municipiu, oras, comuna ar detasa cate un politist? S-ar desfiinta Politia Nationala! Politia romana sta asa de bine la capitolul personal incat isi permite sa detaseze oameni la administratia locala?
6
0
pe pandurului parcheaza doua masini pe trotuar si pietonii merg pe sosea .
7
3
Vezi bai, asta cu noaptea-n cap, ca nu ai voie cu tigaia pe trotuar deloc. Probabil ca esti taximetrist in tura de noapte si nu ai ce face, dar iti spun eu ca pe trotuar merg doar pietonii si atat. Fara 1,5 metri sau alte bazaconii! Mai citeste legea circulatiei!
2
7
Bai da ce a reasezat-o ! Nici el nu mai stie care pe unde. In afara de pandirea celor care parcheaza aiurea nu fac nimic care sa justifice salariile mari. Dar, asta-i viata!
6
1
Probabil dl. Primar este multumit si pentru ca Politia locala a demarat actiunea de amendare a persoanelor care parcheaza masinile pe trotuarele cu pavele. Trotuarele au latimea de cca 6m, suficient pentru a asigura culoar de trecele de min. 1.5 m pentru petoni, dar Politia Locala ameninta proprietarii de imobile cu amenzi. Rezultatul acestei actiuni? Toate masinile vor fi parcate pe carosabil "unde nu e nicio problema" astfel cum a delclarat agentul care impartea avertizarile, pe o strada cu cate o banda pe fiecare sens de mers. Sa vedem atunci cum se mai defasoara traficul!
8
7
Petrecere mare la Politia Locala ! Interimatul o sa il asigure D sau B
5
1
... se impune urgent detasarea unui ofiter de Politie in functia de Sef Politie Locala Primaria Ovidiu ! Actualul sef nu are nici o calificare in munca de politie , este doar un catelus "uns" in functie de actualul ... cel ce nu va mai fi primar !...
13
3
Il vrem pe BulgaruM sef la harsova. El a prins toti hotii din oras.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272