REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Dogaru PLEACĂ de la Poliția Locală Constanța! Se întoarce șef la Municipiu VIDEO

Dogaru PLEACĂ de la Poliția Locală Constanța! Se întoarce șef la Municipiu VIDEO

Replica API 31 ianuarie 2019 | 14:17 1324

Tudorel Dogaru pleacă de la conducerea Poliției Locale Constanța. Anunțul a fost făcut de primarul Decebal Făgădău. Edilul a anuntat, joi, 31 ianuarie a.c.,că detașarea comisarului șef Tudorel Dogaru încetează la 1 februarie a.c..

În locul lui va fi numită interimar o persoană din cadrul Poliției Locale Constanța. Primarul a mai afirmat că deja a transmis o solicitare către MAI pentru detașarea unui alt ofițer de poliție, dar nu a dorit să spună despre cine este vorba.

”A fost detașat, la solicitarea mea, pentru a reașeza Poliția Locală. Sunt extrem de mulțumit de colaborarea cu dânsul. Constănțenii simt că Poliția Locală reprezintă un punct de siguranță și normalitate din viața orașului nostru. Evident că este un efort de echipă, dar se vede experiența dânsului, nu numai în cariera de polițist, dar și experiența într-o funcție de conducere. Mă bucur că nu au mai existat unități diferite de măsură și toată lumea a beneficiat de un tratament egal și corect din partea Poliției Locale. Cred că, nota cea mai mare, dintre toate direcțiile din cadrul aparatului pe care-l conduc pentru anul 2018, revine Poliției Locale. Începând de mâine, se reîntoarce în structura MAI. Voi desemna o persoană din structura Poliției Locală, provizoriu, la conducere. Am adresat MAI o solicitare de detașare a unui alt ofițer de poliție”, a spus Decebal Făgădău.

UPDATE: Potrivit informațiilor noastre, Tudorel Dogaru revine pe postul din cadrul MAI, fiind vorba de șef al Poliției Municipiului Constanța, începând de vineri, 1 februarie.

VIDEO

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo Tudorele, singura treaba unde s-a dat chis e prostii care parcheaza in statiile de aftobuz sau chiar pe trotuarul statiei.... in rest 0799
0
0
Politia locala este civila. Sa va fut in cur pe toti. Moarte toganilor.
3
1
Il vremi napoi sef pe BULGARU. Este cel mai bun. Au fost prinsi toti hoti cu el
4
1
Aloo DANA , vezi ca la politia locala NU SANT CIVILI . Tu eati civil . Vezi de borsul tau
0
3
Ion Creanga, cunoscatorule, am plecat in 1998. Nu m-a obligat nimeni sa demisionez, cu atat mai putin am fost prins in flagrant. Ia-ti pastilele la timp!
3
1
PRIMAR DE HARSOVA Pleaca un DOGARU vine alt DOGAR LA POLITIA LOCALA H-VA si ne furam si conducem fara CARNETE cva mai est 1 AN SI PE IONESCU TREBE SA VOTAM
2
0
Ai mei de la locala, la tura de noapte fac pinda acasa, de la miezul nopti pina in zori!Trebuie protejata slanina pe care au puso pe iei!
6
0
Pentru acesti prosti cu 4 clase
6
1
A facut cacatul praf si basina tandari...
6
1
Ala , a fost prins in flagrant prin 2001 , luand shpaga si a fost obligat sa-si dea demisia ! A avut noroc , pe vremea aia nu exista D.N.A. si ofiterii de politie scapau usor doar cu o demisie inConsiliul de Onoare ... Baiat bun !... pt. ''intrebare'' ora 17:00 asta de mai jos !
7
2
BCCOA..La mai mare !!!
1
6
Este functionar public cu statut special
1
4
Bravo lui. Cu el nu au mai mers spagile pe la Politia Locala si s-a simtit ca a fost in functie.
5
8
de ce nu trimiteti ,politistii locali prin rotatie la , Baneasa sau Campina ??? vedeti ca aveti un fost Politist in cadrul SPIT-ului , pe Panaitescu Robert, luati-l la carma Politie LOcale ca e bun baiatul
6
7
Este legal ca ofiteri activi din MAI sa conduca civilii din politia locala?
11
3
Unde e spaga mai mare?Datoria fata de mafia prmar Fagadau a fost indeplinita
15
1
Un pupincurist, mediocru le-a dat mana libera gaedienilor!
18
6
Doghi vino inapoi ca vrem o actiune organizata de tine , pentru prinderea hotilor care sustrag banii din cutia milei din bisericile constantene. Numai tu stii sa le organizezi , ca acum 2 ani , noaptea , cate un politist in fiecare biserica !
26
3
Un kkt de serviciu umbla ca bezmeticii dupa amenzi ti ar da amenda si daca nu le comvine cm esti imbracat daca ar putea GARDIENI PUBLICI 4 clase
31
8
Trebuie detasat alt ofiter din cadrul MAI, sa mai "mananca" si gura altuia. La anul altul si asa mai departe. Se face prin rotatie. Sa traiasca toata lumea bine!
29
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272