REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Doi afaceriști cunoscuți furnizează echipamente IT Primăriei Constanța

Doi afaceriști cunoscuți furnizează echipamente IT Primăriei Constanța

Andreea VREJOIU 22 ianuarie 2023 | 00:00 2228

O cunoscută firmă din București a câștigat un nou contract la Constanța. Astfel, în urma unei proceduri de licitație pe 3 loturi inițiate de Primăria Constanța, Dataware Consulting SRL se va ocupa de furnizarea mai multor componente IT, dar și licențe, servere și alte asemenea. Administrată de Constantin Adrian Savu și Georgescu Cătălin Cristian, firma s-a ocupat de-a lungul anilior și de pilonul Sistemului Informatic Integrat partea de analiză (SII Analytics), care administrează bazele de date ce-i vizează pe toţi românii şi care aparţineau MAI, Ministerului de Finanţe, ANAF, Direcţiei Generale a Vămilor, Ministerului de Justiţie, Ministerului Dezvoltării, Băncii Naţională a României, Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, și nu numai.

Doi afaceristi cunoscuti furnizeaza echipamente IT Primariei Constanta
Cătălin Cristian Georgescu, Constantin Adrian Savu

La începutul lunii ianuarie, Primăria Constanța a atribuit firmei Dataware Consulting SRL din București un contract, împărțit pe mai multe loturi, astfel: Lot 1 - Laptopuri, stații de lucru, monitoare, licențe soft tip Office, Lot 2 - Storage, servere, licență soft tip DataRoom Management tip Enterprise și Lot 3 - Multifuncționale, scannere, plotter și videoproiectoare.  

Doi afaceristi cunoscuti furnizeaza echipamente IT Primariei Constanta

Dataware Consulting SRL, contracte pe bandă rulantă instituțiile publice

Societatea Dataware Consulting SRL a ajuns să fie un jucător important pe piaţa serviciilor de securitate IT. În 2016, compania s-a asociat cu o firmă ale cărei conexiuni duceau la controversatul general SRI Dumitru Zamfir, pentru a obţine un contract de 25,5 milioane de euro. Este vorba despre contractul pentru pilonul Sistemului Informatic Integrat partea de analiză, formare personal, integrare şi valorificare operaţională – SII Analytics, care administrează bazele de date ce-i vizează pe toţi românii şi care aparţineau MAI, Ministerului de Finanţe, ANAF, Direcţiei Generale a Vămilor, Ministerului de Justiţie, Ministerului Dezvoltării, Băncii Naţională a României, Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Administraţia Prezidenţială şi Secretariatul General al Guvernului (SGG) se numără printre clienţii VIP ai companiei.

Începând cu anul 2018, SC Dataware Consulting SRL a derulat nu mai puțin de 30 de contracte cu statul, valoarea acestora ridicându-se la 35.624.098,23 de lei cu TVA inclusă (aproximativ 7.600.000 de euro).

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a încheiat cu SC Dataware Consulting SRL două contracte. Primul a fost parafat la data de 12 decembrie 2018, are o valoare de 653.811 lei fără TVA și constă în achiziția de echipament IT. Al doilea a fost încheiat la data de 17 decembrie 2019, are o valoare de 217.136 de lei fără TVA și a constat în achiziționarea unei soluții software de virtualizare.

Secretariatul General al Guvernului a încheiat cu societatea în cauză patru contracte, în valoare de 2.131.979 lei fără TVA. Camera Deputaților a încheiat cu aceeași firmă două contracte, în valoare de 819.965 de lei fără TVA.

Doi afaceristi cunoscuti furnizeaza echipamente IT Primariei Constanta

Date despre firma Dataware Consulting SRL

Dataware Consulting SRL a fost înființată în anul 2011 și are sediul social în București, pe strada Bilciurești din Sectorul 1. Administratori și asociați în cadrul firmei sunt Constantin Adrian Savu și Cătălin Cristian Georgescu. Obiectul de activitate al firmei este „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”. În anul fiscal 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de peste 28 de milioane de lei, un profit net de 2,9 milioane delei, datorii de peste 15 milioane de lei și 25 de angajați.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212