REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Doi ani de închisoare pentru un bărbat care a bătut un polițist

Doi ani de închisoare pentru un bărbat care a bătut un polițist

Victor ROTARU 2 aprilie 2023 | 00:00 13185

Consumul de alcool face din bărbați adevărați luptători, în foarte multe cazuri după „o seară cu băieții” se ajunge la scandal, lăsându-se chiar și cu intervenții din partea poliției. Astfel, Florin Irimia, după ce s-a certat cu un prieten într-un bar, la fața locului a apărut și poliția pentru a calma spiritele, însă nici în fața oamenilor legii Florin Irimia nu s-a putut abține, fiind foarte agresiv, și încătușat, a început să lovească un agent al poliției în zona feței, antebrațului drept și în piept.

Doi ani de inchisoare pentru un barbat care a batut un politistFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 23 iulie 2022, în jurul orei 17:00, când o patrulă a Poliției Municipale Tulcea a fost direcționată către barul Noul Val, unde se afla în desfășurare un conflict spontan între doi bărbați. La faţa locului a fost identificat Florin Irimia, care se manifesta agresiv, ameninţând cu acte de violenţă, fiind necesară încătuşarea acestuia. Pe parcursul transportului, cu autoturismul din dotare, acesta a continuat să ameninţe organele de poliţie cu acte de violenţă, adresându-le ameninţări cu moartea şi cu mutilări viitoare şi, deşi era încătuşat, a reuşit să lovească puternic cu pumnii în geamul portierei dreapta a autoturismului de poliţie.

De asemenea, actele de violenţă au continuat şi la sediul poliţiei, unde Florin Irimia a continuat să ameninţe organele de poliţie cu acte de violenţă, adresându-le ameninţări cu moartea şi eventuale mutilări viitoare şi, deşi era încătuşat, a reuşit să-l lovească cu pumnii pe agentul de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea, lovindu-l cu pumnii încătuşaţi în zona feţei, antebraţului drept şi pieptului acestuia.

Fiind audiat în calitate de persoană vătămată, agentul de poliţie, acesta a arătat că în ziua de 23 iulie 2022 a efectuat serviciul de patrulare pe raza municipiului, iar în jurul orei 17:00, împreună cu colegul au fost direcționați la Barul „Noul Val”, întrucât pe terasă o persoană de sex masculin sesizează că a fost agresat fizic, fiind lovit cu palma peste faţă de către o altă persoană. Au interceptat persoana care se manifesta agresiv, solicitându-i să înceteze orice fel de acţiune, acesta a început adreseze injurii şi ameninţări, spunând că o să îl bată pe polițist de față cu toată lumea, fapt pentru care a fost încătuşat, după care l-a condus şi l-a introdus în autospeciala de serviciu, pe locul din dreapta spate şi au pornit cu autospeciala către sediul poliţiei.

Pe drumul de la locul încătuşării şi până la sediul poliţiei, acesta a continuat să se manifeste agresiv la adresa polițistului, în sensul că i-a adresat în mod repetat ameninţări, respectiv că îl va prinde singur pe strada şi o să-l omoare, că o să-l taie cu sabia pe faţă, o să-i rupă capul. La un moment dat, acesta i-a solicitat polițistului să deschidă geamul întrucât era cald şi până să deschidă geamul, Florin Irimia a ridicat mâinile încătuşate şi a lovit geamul autospecialei, fără să îl spargă, continuând să adreseze injurii.

Ajunşi în curtea Biroului Ordine, a continuat cu aceleaşi ameninţări pe care le repeta în mod obsesiv.

Intrați în sala de instruire, la vederea polițistului, Florin Irimia a început încă o dată să îi adreseze injurii şi aceleaşi ameninţări, ridicându-se brusc de pe scaun, a venit către polițist, a ridicat mâinile, chiar dacă le avea încătuşate şi l-a lovit în piept cu pumnii, moment în care polițiștul a ridicat mâinile să se apere, însă acesta l-a mai lovit încă o dată cu cătuşele peste antebraţul drept.

Doi ani de inchisoare pentru un barbat care a batut un politistMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis să îl condamne pe Florin Irimia la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, pedeapsa executându-se în regim privat de libertate. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presa, presa...poza este din asta speta, din altercația de la supermarket dintre individ și politist local, în Vaslui!
1
1
reiese ca militianul e mai fricos ca o femeie, statea sa incaseze loviturile. cred ca cersea si indurare de la bataus. si pe strada amendeaza o baba sau un copil si se da mare zmeu
8
4
Și pampalaul de VILAU de la locală CERNAVODA a pățit la fel când fiind mort de beat , un bombardier i-a rupt un umăr - slava gardienilor adunați de pe ulițe !
7
1
o relatare de p***t gust. orice politist, trebuie sa fie instruit 1 la 1, sa imobilizeze un civil, nu sa se plinga in ziare. l-au dat afara sau i-au marit salariul?
5
6
pensii speciale pentru militienii de "si-au facut datoria" la revolutie, mineriade, 10 august...
7
6
A se avea in grija ! Respectivul este Politist Local, aviz zmeilor ce fac pe eroi in diferite ipostaze...
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920