REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Doi frați FOTBALIȘTI au RUPT în BĂTAIE un individ!

Doi frați FOTBALIȘTI au RUPT în BĂTAIE un individ!

Replica API 19 martie 2021 | 23:20 4723

Dorin Purluca şi Marian Daniel Purluca au fost trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cei doi fraţi, fotbalişti la CS Agigea, sunt acuzaţi că, pe fondul unui conflict spontan cu persoana vătămată, prin acțiuni conjugate, au exercitat agresiuni fizice asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Ce a declarat victima

Victima a declarat că în seara incidentului se afla se afla pe băncile din fața Primăriei, împreună cu alte trei persoane şi stăteau de vorbă. La un moment dat a venit o fată de la centrul de plasament pe care o știa din vedere și care le-a spus să plece din acel loc întrucât fac gălăgie, iar, dacă nu, îl va chema pe prietenul ei D.D. După aproximativ 10 minute a venit numitul D. D, persoană pe care o cunoaște și care a încercat să-l lovească cu pumnul în zona feței. A încercat să evite conflictul cu acesta, plecând din acel loc, deplasându-se spre fostă clădirea Avicola, iar D. a rămas cu prietena lui lângă băncuțe. După ce a mers aproximativ 50 de metri a fost lovit cu un obiect dur în zona capului de către Marian Daniel Purluca, a căzut la pământ iar alţi doi îl loveau cu picioarele în zona capului. După primele 3-4 lovituri, în timp ce se afla la pământ și se apăra cu mâinile, a simțit cum unul dintre agresori a băgat mâna în buzunarul său și a luat suma de 50 de lei pe care o avea asupra sa. În continuare a a fost lovit de cei doi, apoi și-a pierdut cunoştinţa. După ce și-a revenit, l-a apelat pe tatăl său și i-a spus ce s-a întâmplat, iar acesta a apelat serviciul de urgență 112. La scurt timp la fața locului a sosit o ambulanță care l-a transportat la spital.

Ce a declarat Marian Daniel Purluca

Fiind audiat în calitate de suspect/inculpat, Marian Daniel Purluca a declarat că, în seara incidentului a fost sunat de fratele său Dorin Purluca care i-a spus că are probleme și are nevoie de ajutorul său. A mers la locul indicat de acesta și s-a îndreptat spre victimă pe care a lovit-o cu pumnul în față, aceasta căzând la sol. A observat cum fratele său l-a lovit pe acesta cu piciorul în zona corpului. După acest incident. împreună cu fratele său, a plecat spre casă.

Ce a spus instanța

Instanța a reținut faptul că cei doi inculpați au 22 respectiv 20 de ani, sunt integrați social, nu au antecedente penale și au colaborat pe durate anchetei. Instanța a decis condamnarea celor doi inculpați la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de lovire și alte violențe. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
buna seara e interesat cineva de o tigare si o cafea astept cu nerabdare 2 folbalisti care sa ma indrume spre calea cea dreapta
0
0
la parnaie bulangiiilor !
0
0
Hai ma vino ca sunt la penny cu bicla
1
0
Fratii Pulica ...viitorii politisti locali! Cu fotbalul ne-am lamurit cum sta treaba
4
0
Ai stiu io sunt bajetii bunii da sint prostii de gura
1
0
veniti an centru la ora 6 va astept in fata la magum bet
0
1
Sa ti dam muie toti agentii de paza din parc si dupa aia sa ne pisam pe tine si familia ta de boschetar politia se ocupa cu ce ai zis tu retardatule noi la salariul de asistati social ce ai vrea sa facem cacatule obosit
2
1
rupel ma dal an pula mea
2
1
iti crap capu
2
0
Doi boscheti, cica fotbalisti
5
1
2 ratati sa iti dea si dumitale, 2 3 pumni in gura, sa iti rupa dintii si noi sa aplaudam ca au luat de data asta, 1 an cu suspendare! Si speram sa te vedem speriata de asemenea golani, toata viata!
2
1
paznici parcului dormeau tot printr-un boschet? O sa doreasca si astia pensie speciala cat de curand.
1
4
Toate nulitatile sunt fotbalisti acum? Toti parliti care joaca miuta se cred fotbalisti mai nou.poate ii baga justitia sa joace in echipa la poarta alba...pe post de fundasi
7
1
Voi sunteti sanatosi? Doi neica nimeni FOTBALISTI ,astia sunt doi frustrati ,doua jeguri. Totusi unde era Politia locala, paznicul primariei doar aceasta fapta a fost in fata primariei. Boschetarii astia sa nu mai faca parte din echipa de fotbal o perioada si la sapat santuri prin comuna cu ei, doar au forta. Taranoii trebuie educati ca in familie sunt vedete,la munca taranoilor si atunci va culcati devreme nu mai faceti pe justitiabilii.
7
2
Si pentru talharie?
4
3
LA BULAU CU EI!
6
3
Batuti si lasati Latin si inconstienti acwsti nenorociti. Asa cum au sarit ei niste jigodii pe in singur om
7
3
Pai cand dai cu bata in cap de la spate..ce arte martiale sa te duca capul sa inveti? boscheti da i in plm
10
3
Pentru fratii Brothers: cu fotbalul si-asa sunteti panarame ca doar jucati la Agigea in divizia dublu S, apucati'va tata de arte martiale, de ufc, ca aveti stofa! Va mai trebuie un croitor!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212