20.1° Constanța Dum., 2 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6140
20.1° Constanța Duminică, 2 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6140

Doi miri au rămas înmărmuriți după ce Irina Rimes le-a făcut o farsă la nuntă

Replica API 10 august 2022 786

Doi tineri proaspăt căsătoriți au un motiv în plus pentru a-și aduce aminte întreaga viață de noaptea nunții. Emoțiile momentului au fost amplificate, spre final, de farsa invitatei speciale la fericitul eveniment, nimeni alta decât Irina Rimes!

Irina Rimes

Tortul mirilor, întins pe podea

Momentul servirii tortului era urmărit cu atenție de toți nuntașii, artista furișându-se pe lângă mire și mireasă.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Cu luminile stinse, doi ospătari au adus prăjitura imensă în brațe, cu artificii înfipte în etajele tortului. Doar că pragul le-a stat în cale, într-un asemenea hal încât amândoi ospătarii au ajuns la podea, cu tot cu tortul, întins pe jos.

Mirii și invitații au rămas înmărmuriți, imaginile fiind surprinse din mai multe unghiuri, întrucât majoritatea celo prezenți filmau cu telefoanele.

„Îmi pare foarte rău că nu veți mânca din acest tort!”, a spus Irina Rimes, la microfon, încercând, parcă, să mai îndulcească situația. Artista a continuat discursul. „Nu veți mânca din acest tort, pentru că altul e tortul vostru!”, a dezvăluit ea, spre surprinderea și fericirea nuntașilor.

Adevăratul tort, adus pe o platformă

Din nou, lumina a scăzut ca intensitate și ospătarii au adus adevăratul tort de nuntă, în siguranță, pe o platformă cu roți, de această dată.

Farsa, în care Irina Rimes a fost, aparent, implicată a amuzat întreaga asistență, mirii fiind cei mai fericiți că evenimentul lor nu a fost compromis de nefericitul accident.

Vizibil emoționată, frumoasa mireasă a fost întrebată chiar de Irina Rimes, „Te-ai speriat?”. „Nu! E frumos!”, i-a răspuns tânăra, în timp ce își ștergea o lacrimă.

Momentul a fost unul emoționant și pentru artistă, întrucât Irina Rimes a părut că s-a distrat de minune, încât a postat clipul pe contul personal Tik Tok.

Într-un interviu Irina Rimes a spus că, în 2022, nu are timp pentru vacanță, vara fiind ocupată cu proiecte profesionale, printre care și revenirea în juriul „Vocea României”, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Monden

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620