REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Doi primari liberali vor să depună proiecte comune în ceea ce priveşte zona aferentă lacului Techirghiol

Doi primari liberali vor să depună proiecte comune în ceea ce priveşte zona aferentă lacului Techirghiol

Replica API 11 mai 2019 | 00:13 491

Partidul Național Liberal a susținut vineri, 10 mai a.c., o conferință de presă avându-l ca invitat pe deputatul europarlamentar, Siegfried Mureșan. Au fost prezenți, președintele organizației PNL Constanța, Bogdan Huțucă dar și doi primari liberali: Robert Șerban, edilul localității Eforie și Iulian Soceanu, edilul localității Techirghiol.

Primarii au vorbit despre proiectele pe care le au în derulare punând accentul pe faptul că deși acestea sunt finanțate, nu sunt constructori, forța de muncă în domeniu este în scădere. De asemenea au precizat faptul că durează foarte mult documentația, o problemă destul de gravă având în vedere că au trebuit să aștepte chiar și doi ani pentru un proiect.

"Am proiecte pe care le-am depus începând cu anul 2016, luna iunie, așteptăm enorm de mult", a precizat primarul din Techirghiol, Iulian Soceanu, urmat de colegul său, Robert Șerban care a sublinit faptul că forța de muncă este o mare problemă. "Am ajuns să cerșesc prezența constructorilor la lucrări, avem bani, dar nu vin constructorii." a mai spus acesta.

Cei doi primari liberali doresc să depună proiecte pentru modernizarea zonei aferente lacului Techirghiol.

"De vreo doi ani de zile discut cu primarul Iulian, asta ca o surpriză, vom încerca să depunem proiecte comune în ceea ce privește lacul Techirghiol. Am avut discuții și cu primarul de la Tuzla. Încercăm să găsim linii de finanțare pentru a dezvolta tot ce însemnă lacul Techirghiol, mai exact zona aferentă lacului", a subliniat primarul din Eforie, Robert Șerban.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votati asul de trefla!
1
3
CIORDELI SI IAR CIORDELI ASFALT NU ESTE IN PRUIECTUL 11,AUTORIZATII DE CONSTRUIRE FARA TEMEEI LEGA,STRAZI ACAPARATE DE FAMILII INTREGI,GARDURI MUTATE IN STRADA,IARBA CAT GARDUL,SERPI CA PE MANA IN PARCUL DIN PROIECTUL 11.NUMAI SI NUMAI NEREGULI.NE ESTE RUSINE CU ASTFEL DE OAMENI...
3
0
Am auzit eu,cica, o sa,mai mult ca sigur etc...mai intii faceti si dupa aia va puteti lauda
3
0
Se baga la lucruri pentru care nu-I tin balamalele. Pentru mecla lu Vasile Muresan. Auzi la el, Siegfried! Mai da-te draq de Nibelung. Exact ca tiganii Pardaillan si Mercedes.
4
1
de ce admiteti, ca sub articol, sa vehiculati aceasta mizerie a psd?- ne-ati intoxicat cu minciuni drept realizari- cine va permite sa ne introduceti in cutiile postale astfel de mizerii, cu ce drept? Da liberalii au facut si vor face si multe lucruri bune spre deosebire de cei ce guverneaza , pardon mimeaza, atatea cresteri ce au dsat in minus, bunastarea noastra se vede f bine in huiduielile de care au parte
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212