REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Doi recidiviști au ajuns, iar, la "răcoare", după ce au agresat o persoană în stradă!

Doi recidiviști au ajuns, iar, la "răcoare", după ce au agresat o persoană în stradă!

Replica API 7 iunie 2022 | 23:44 3863

Seri Caliman și Alberto Ismail Onassis au fost condamnați la câte nouă luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice. Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, pe 29 aprilie 2022 și nu este definitivă, pe 3 noiembrie 2022 urmând a se judeca apelul. Seri Caliman este acuzat că a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate prin lovire cu pumnii şi cu un obiect ascuţit, provocându-i leziuni care au necesitat 14-16 zile de îngrijiri medicale, împrejurare care a condus la tulburarea ordinii şi liniştii publice în zonă, în timp ce Onassis a lovit cu picioarele victima. Cei doi sunt cunoștințe vechi ale oamenilor legii, fiind condamnați de mai multe ori pentru furturi din autoturisme sau locuințe.

Incidentul s-a petrecut în Cumpăna, pe strada Școlii, în apropierea a două magazine. Conform declarațiilor victimei, acesta a avut un conflict cu Seri Caliman care l-a agresat fizic prin aplicarea unor lovituri cu un cuţit, în zona abdominală, Victima nu a dorit să depună plângere. În urma vizualizării imaginilor camerei de supraveghere situată pe strada Şcolii din Cumpăna, s-a observat comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, constatându-se că victima a fost agresat de către inculpatul Seri Caliman, observându-se două momente distincte în care acesta i-a aplicat mai multe lovituri inclusiv prin folosirea cuţitului, iar inculpatul Ismail Onassis i-a aplicat victimei o lovitură în zona capului, cu piciorul. De asemenea, s-au mai observat mai mulţi martori oculari, care au observat evenimentul care a produs scandal public.

Instanța a reținut că ste îndeplinită cerinţa esenţială ca fapta să fie săvârşită în public, la faţa locului fiind prezente mai multe persoane unele aflându-se în magazin, iar altele în faţa acestuia, pe stradă. Infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice este o infracţiune de rezultat, acţiunile inculpaţilor ducând la tulburarea ordinii şi liniştii publice, în sensul inducerii unei stări de nelinişte, insecuritate în sfera relaţiilor de convieţuire socială. În privința celor doi inculpați, aceștia sunt recidiviști, ambii executând pedepse cu închisoare pentru infracțiunea de furt calificat. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea celor doi la 9 luni de închisoare, în regim de detenție. Sentința nu este definitivă.

Cine sunt cei doi inculpați

Ismail Onassis a avut propria lui gașcă de spărgători, fiind specializat în furturile din autoturisme. În 2017 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru furt calificat, fiind liberat condiţionat la data de 04.06.2019 având un rest rămas de executat de 74 zile. În ceea ce îl privește pe Seri Caliman, acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare, în 2017, pentru furt calificat în formă continuată, fiind liberat din penitenciar la termen la data de 17.08.2019.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu mai construiti un canal cu ei ca e nevoie de forta de munca.
1
0
Au fost reeducati mult timp la poarta alba se vede nu?
0
0
Numai 9 luni?oare dc ataca vre un judecator sau odrasla tot 9 luni le dadea?
0
0
Astia nu au o chifla in stomac li se zbat matele de foame si ei fac infractorii
0
0
astia trebuie condamnati cu maxim de pedeapsa
1
0
Ce te mai mira cand in ziua de azi in romania ca i*******r ai mai multe drepturi decat ca un om cinstit
1
0
Gunoaiele asteea sunt ultimi oameni din romania o sa imi trec coayele pe numele lor
0
0
Te mai miri "La pirnaie" ca avem justitie in tara asta, never...
1
0
Cum frate sa comiti infractiuni de tentativa de omor si lovituri cauzatoare de moarte si sa fi judecat pt tulburarea ordinii si linistii publice si sa primesti 9 luni de condamnare vai de noi si de tara asta
0
0
Baaa, deci daca ramaneau in puscarie si isi savarsau sentinta corect, acum nu mai apucau sa faca talharii, eu cred ca adevaratul vinovat este kkatul asta de stat roman.
1
0
Ce nume de romani puri pana in maduva oaselor au amandoi. Zici ca-s luati din pozele de pe pachetele de tigari.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212