REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Doi tineri se DROGHEAZĂ într-un parc din Poarta 6 şi ADORM pe bancă! VIDEO

Doi tineri se DROGHEAZĂ într-un parc din Poarta 6 şi ADORM pe bancă! VIDEO

Replica API 5 septembrie 2017 | 00:00 1202

Mămicile au mers la agentul de pază!!!

Mămicile au mers la agentul de pază!!!

După episodul cu tinerii care se drogau pe o bancă din cartierul Tomis Nord, de pe strada Suceava, iată că alții au procedat în mod asemănător, numai că de data aceasta au ales un parc din Poarta 6. Oamenii care se aflau în zonă, cu copiii, au mers la agentul de pază, dar acesta le-ar fi spus că nu are ce să le facă atâta timp cât nu deranjează pe nimeni. Însă, amintim că Agenția Națională Antidrog (ANA), prin Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ din România, acordă servicii de asistenţă integrată (medicale, psihologice şi sociale) persoanelor consumatoare de droguri şi aparţinătorilor acestora.

O mămică din Constanța a semnalat un caz petrecut într-un parc din Poarta 6! Duminică, 3 septembrie, în timp ce se își însoțea copiii la joacă, atenția i-a fost captată de către doi tineri care fumau pe o bancă. "Au fumat și au picat imediat într-un somn adânc. Apoi s-au trezit, s-au luat la bătaie după care s-au așezat pe vine. Au stat așa o perioadă și iar au adormit. Se tot trezeau, se agitau, mai fumau și iar dormeau. Nu este normal ce se întâmplă. Nu se știe cum pot reacționa.

Am mers la agentul de pază din parc și a spus că nu are ce să le facă atâta timp cât nu deranjează pe nimeni", a declarat femeia, pentru cotidianul Replica de Constanța. Aceasta a filmat una dintre faze, când unul dintre ei se trezește, se ridică de pe bancă și apoi revine la somn. Menționăm că un caz similar s-a petrecut recent în Tomis Nord, în fața unui bloc de pe strada Suceava. Doi tineri, fată și băiat, au fumat și apoi au căzut într-un somn adânc. După ce cotidianul Replica a publicat imaginile, specialiștii și voluntarii antidrog au derulat acțiuni în zonă. Astfel, cei doi au fost identificați și au fost introduși într-un program individual de asistenţă integrată, în vederea tratării dependenţei de droguri.

"Referitor la articolul cu titlul: Locuitorii din Tomis Nord nu mai suportă să-i vadă cum se droghează! Imagini scandaloase – video, difuzat în data de 17 august 2017, în publicaţia Replica de Constanţa, în care se arată faptul că doi tineri se droghează, zi de zi, pe o bancă în faţa ferestrelor apartamentelor unui bloc de pe strada Suceava din municipiul Constanţa, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Constanţa informează că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, a procedat la identificarea, informarea, motivarea şi atragerea celor două persoane către serviciile de asistenţă integrată (medicale, psihologice şi sociale) oferite de Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin CPECA Constanţa.

Ca urmare a acestor demersuri intens susţinute, cele două persoane, însoţite de aparţinători, s-au prezentat la sediul CPECA Constanţa, unde în urma evaluării, au fost incluse în programe individuale de asistenţă integrată, în vederea tratării dependenţei de droguri", potrivit reprezentanților CPECA.

Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog moferă consiliere!

Totodată, specialiștii antidrog amintesc pe această cale faptul că ANA, prin Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ din România, acordă servicii de asistenţă integrată (medicale, psihologice şi sociale) persoanelor consumatoare de droguri şi aparţinătorilor acestora. Serviciile sunt de tip ambulatoriu, gratuite şi confidenţiale. Sediul CPECA Constanţa este situat în mun. Constanţa, Aleea Mimozelor, nr.4, tel./fax. 0241.555.105, email: cpeca.constanta@ana.gov.ro. Mai multe informaţii se regăsesc şi pe site-ul infodrog.ro.

Liliana CHIRU

Video:

Citește și: https://www.replicaonline.ro/locuitorii-din-tomis-nord-nu-mai-suporta-sa-i-vada-cum-se-drogheaza-imagini-scandaloase-video-327526/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
1
0
Sa se faca armata ca asa nu ma8 au tim0 de drog si ies din armata cu alta mentalitate s a distrus tot ce era bun de la revolutie incoace au rasarit tot felu de bogati pe bani furati dp 89
6
0
buzele tale , doua tale botoxate se muleaza perfect pe comentariile noastre, esti fierbinte !
3
0
Poarta 6 este raiul moldovenilor violatori din Vaslui
10
3
druga vinde vasilica frasu birlic manuta ei sunt baza aici
4
2
Da ce aveti cu tinerii tarii lasa i sa ajunga toti ca mine la PA
3
0
Andra, in loc sa te droghezi si sa-i aperi p-aia nu mai bine vii sa-ti dau eu o muie ? Orasul Mangalia geme de drogati.Mai dureros e ca politia stie, inclusiv focarele unde se vand droguri si degeaba. Nimeni nu ia nicio masura ! Vai de noi !
6
1
Astea sunt vrajeli bagate de DIICOT poate se mai toarna uni pe alti .. Vor sa mai auda nume care mai vinde .
3
4
sunt foarte multi drogati si pacat ca autoritatile sunt nepasatoare. Ce pot invata copii? Sa faca acelasi lucru? trebuie curatate strazile de astfel de oameni este plin orasul dar nimeni nu vrea sa vada
9
0
Si in zona la galeriile soveja in spatele unui bloc sunt niste copaci si vin 2baieti in fiecare zi si unu dintre ei se drogheaza f rau ca incepe sa tipe f urat si dupa ce isi mai revin ies cu bale la gura,e teroare te si frica ca sunt copii care se joaca
9
0
Pt andra....ce vocabular de Poarta Alba ai...tragi si tu pe nas cacaturi si zici ca tragi ceva de lux.saracie ce esti!
18
3
E bine ma, saracii adorm la soare ca au nevoie de vitamina d3
9
0
La Mangalia sa veniti ca ne am saturat de drogati!
9
0
Uitati-va langa sediul vostru seara in general in week-end pe strada Aurora sa vedeti acolo resturi de joint-uri si multe altele la doi pasi de sediul vostru
14
1
Dar de ce nu i a filmat si cand se drogau? Poate erau obositi de la munca, sau doar beti. Va grabiti repede sa judecati. E viata lor, lasatii sa faca ce vor. Sifonari ca voi n am mai vazut. Drogati va si voi si taceti din gura.
11
25

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218