REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

DOLIU în PRESA din Dobrogea!

DOLIU în PRESA din Dobrogea!

Replica API 28 decembrie 2018 | 23:37 401

În prima zi de Crăciun, jurnalista și artista Loredana Prisada s-a stins din viață. Ca jurnalistă, Loredana Prisada a lucrat pentru publicațiile din Tulcea, iar ca artistă s-a făcut remarcată prin bijuteriile handmade pe care le crea.

Sursă foto: Tulcea noastră

Apropiații au transmis mesaje de condoleanțe, deplângând trecerea din viață prematură.

„Astăzi, în sfânta zi de Crăciun, Loredana Prisada s-a dus la întâlnirea cu Dumnezeu! N-a mai avut răbdarea să aștepte până la vremea ei. S-a grabit, așa cum se grăbea întotdeauna, să facă unele lucruri în avans, să nu rămână datoare nimănui, cu vreo lucrare, cu vreo promisiune neîndeplinită, cu vreun vis... Își dorea foarte mult să trăiască într-o lume curată și o durea faptul că societatea nu era așa cum ar fi vrut. O rebelă, prin definiție, nu se lăsa niciodată călcată în picioare. Doar lui Paul îi mai ierta unele încălcări ale normelor, pentru că ”așa au fost și sunt artiștii, cine suntem noi să-i schimbăm?”

A stat întotdeauna în umbra partenerului de viață, pe care l-a idolatrizat, a fost iubirea vieții ei, cel căruia îi sorbea versurile cântate pe scenă, cel cu care l-a adus pe lume pe Radu, a doua mare dragoste a ei.

Sursă foto și text: Octavian Motoc, Facebook

Dar parcă pentru a se răzbuna, într-un mod cu totul nedorit și, cu siguranță, nepremeditat, a ieșit din scenă în chiar ziua nașterii Mântuitorului, lăsându-ne pe toți cei care am cunoscut-o să o mai vedem manifestandu-se, încă o dată, în mod neconvențional, așa cum o făcea întotdeauna.

La revedere, fată dragă, să ai parte de liniște, poienițe pline de soare și de... multă muzică bună, așa cum întotdeauna ți-a plăcut să asculți!”, a transmis unul dintre apropiați.

Familia a anunțat că ceremonia de incinerare se va desfășura la București, într-un cadru privat, așa cum și-a dorit jurnalista.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272