REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DOLIU în Spitalul Județean Constanța! Un MEDIC din UPU a MURIT de COVID-19

DOLIU în Spitalul Județean Constanța! Un MEDIC din UPU a MURIT de COVID-19

Replica API 16 octombrie 2020 | 19:14 18022

Din păcate, încă un medic răpus de COVID! Un medic de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a murit, joi 15 octombrie, după miezul nopții, noapte, după ce a pierdut lupta cu temutul virus COVID 19. Este vorba despre Mioara Neagu, care lucra în UPU Constanța, dar și la Spitalul Anghel Saligny din Fetești, unde era șefa Unității de Primiri Urgențe.

Medicul, care locuia în Fetești, a fost internat într-un spital din București încă de la sfârșitul lunii septembrie.

Conducerea Spitalului Județean Constanța a transmis ”Condoleanțe!” familiei.

Mesaje de condoleanțe!

Apropiații, colegii de la Fetești, dar și cei din Constanța, sunt în stare de șoc. ”Zi de doliu pentru breasla medicală, colega noastră Dr Mioara Neagu, a pierdut lupta cu boala, COVID a răpus-o. Drum lin către îngeri, suflet bun și nobil, sincere condoleanțe familiei îndurerate! Încă un coleg răpus la datorie!”, ”Inconștiența noastră, a celor care nu numai că nu respectam regulile, dar chiar răspândim virusul, a mai ucis un om. Un om care lupta pentru noi”, ”Drum lin, Mioara dragă... nu am cuvinte... de data asta mi-au murit toate...Dumnezeu să te aibă în paza Lui!”, ”Nu ne cere nimeni să fim în prima linie ci să-i protejam pe cei din prima linie. Azi ,inconstienta noastră a mai ucis un om, un om care lupta pentru noi. EU,TU,EL,EA,NOI L-AM UCIS! Drum lin către stele MINUNE DE OM-MIOARA NEAGU!”, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe transmise de cei care au cunoscut-o pe Mioara Neagu.

Directorul medical al Spitalului Anghel Saligny din Fetești, Salem Zahra: Ai fost omul și medicul dedicat meseriei!

Directorul medical al Spitalului Anghel Saligny din Fetești a transmis un mesaj de condoleanțe. ”Drum lin spre cer Mioara, care ai fost omul și medicul dedicat meseriei! Vei rămâne veșnic in sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleante familiei!”, a transmis Salem Zahra.

Fiica Mioarei Neagu: Mămica mea frumoasă...

Fiica medicului este distrusă de durere. Cu ultimele puteri, aceasta a postat un mesaj pe pagina ei de facebook. ”Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să ma veghezi in fiecare moment al vieții mele, și să ai grijă de mine de acolo de sus, așa cum ai avut grija și când erai lângă mine. Promit că o să te fac mândră de mine, voi asculta toate sfaturile tale si voi fi puternică așa cum si tu ai fost și ai luptat tot timpul ca eu sa fiu fericită! Te iubesc foarte mult și o sa îmi lipsești toată viața! Dumnezeu sa te ierte, mămica mea frumoasa!”, a scris, pe facebook, Petra, fiica medicului.

Mesajul colegilor din cadrul SCJU și UPU SMURD Constanța

„SARS CoV-2 nu iartă. Drum lin spre îngeri, Mioara Neagu! Colectivul din cadrul SCJU Constanța și UPU SMURD Constanța regretă dispariția medicului Mioara Neagu! Condoleanțe și putere familiei!“

Mioara Neagu avea 48 de ani și nu a avut comorbidități.

Dumnezeu s-o odihnească!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buci, curvo.
0
0
Cacamas in gura ei de curva. Sa fie ingropata in cacat.
2
0
Ba! Curva asta de medic era bolnava in pula mea, nu a crapat de Covid. Jurnalistii pulii. Avea cancer la pizda. Sariti in pula mea repede cu Covid. Sa ma cac pe voi toti. Muie Mazare.
1
1
Sa mi bag pula mea mare si roz in curul ei de moarta imputita.
1
4
Grozav lucru.
1
5
Probabil omorata de o infectie nosocomiala
6
1
Eu nu pot sa cred ca cineva este atat de prost incat sa nu observe ca intre oameni exista intotdeauna diferente. Evident, nu toti medicii iau spaga. Da, exista si din astia, niste scursuri sunt de acord. Dar nu toti iau. Asa ca daca stii nume spune-le unde trebuie, la procuratura, la DNA. Dar nu te refula aici ca nu ai curajul sa o faci unde trebuie. Si Wrangler are dreptate. In tara asta se aloca mult sub 5% din PIB pentru sanatate. Mult sub 6% din PIB pentru educatie. Alocand cat trebuie lumea se schimba...
8
2
Este adevarat ca nu se mai satura unii daca nu le dai se uitaurast si te tin minte Dar oare ei medicii si cadrele dau spaga peste tot ???
4
2
Dumnezeu s-o ierte sincere condoleante familiei
9
2
Dumnezeu sa o ierte! Un erou!
10
2
Ai vrea sa furi si mai mult ? Dupa ce ti-am dublat leafa, n-ai renuntat la spaga, din contra ai marit-o. Nu dai, nu te operez. Mai duce-ti-va-n plm de javre nesatule
10
11
In zilele de cumpana prin care trecem Romania aloca sanatatii cel mai mic procent din PIB. Cine raspunde pentru acest genocid?
13
6
infectiile nosocomiale, alea te iau in primire de cand pasesti pe usa spitalului.
16
6
Sa moara asta si sa scape Chitac? Avem si ghinion ca natie
13
13
Iata unde a dus ..plangerea facuta de avocata poporului .catre CCR ...si hotararea CCR-ULUI ..care a spus ca nu este constitutional sa purtam masca ..etc. se incalca libertatea . sunteti multumiti acum sacalilor mor oameni chiar nevinovati ..putregaiuri ptr. bani faceti orice ..
28
12
pana si medicii mor , virusul e neirtator, cei care nu cred vor crede dar e prea tarziu !Dumnezeu s a o ierte, avem certitudinea ca fata ei va fi un integru , urmand memoria mamei !
27
3
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca! In locul ei ar fi trebuit sa fie oricare dintre idiotii si imbecilii nespalati si infecti care nesimtesc in continuare cu idioteniile lor despre botnite si libertati numai de ei inchipuite, ei fiind oricum sclavii grijilor pentru ziua de maine.
25
5
dle dorneanu , multumit?- jegurilor ordinare
23
13
Dumnezeu sa o ierte ! A mai plecat un OM BUN dintre noi ! Condoleante familiei si Dumnezeu sa aiba grija de fetita ei !
35
2
Fara testari masive in masa si restul masurilor deja probate de tarile civilizate,guvernul antiromansec demonstreaza cat de criminal este,cat de paralel cu viata romanilor,cat de mult compus din jigodii din pacate votate tocmai de parliti care sufera. Romani prosti admit existenta unora ca PNL,Iohannis si alte gasti de derbedei. Bravo! Viata va arata cine va fi scuipat degeaba in ochi,atunci cand jigodile vor fi prea batrane sau deja crapate,cu mostenirea data altor jivine,mai tinere. Asta e soarta tarii,populata de mancatori de mici si automutilanti.
17
17
A ucis-o o persoana din randul celor care spun ca virusul nu exista, masca nu protejeaza, covidul e doar o raceala, guvernul ne pune botnita, ne ingradeste libertatea etc. etc. Prostia ii ucide pe cei din jur, fara vina. Dumnezeu sa o ierte.
61
17
Sa pupam china in cur pentru cadoul facut omenirii,Maranatha! Domnul vine
18
5
Imensa nedreptate! Inca odata,a citea oara, a murit cine nu trebuia.Odihneasca-se in pace!
40
5
Un medic care a luptat cu sistemul pana la sfarsit ! Dumnezeu sa o odihneasca in pace !
48
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367