REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DOSAR de TRAFIC de DROGURI la Constanța! Ei sunt TINERII ARESTAȚI

DOSAR de TRAFIC de DROGURI la Constanța! Ei sunt TINERII ARESTAȚI

Replica API 20 decembrie 2019 | 10:44 2407

Patru tineri au fost arestați miercuri seara, la propunerea procurorilor DIICOT Constanța. Este vorba despre E. M. B., în vârstă de 23 de ani, din Constanța, D. Ș. A., de 31 de ani, R. G., în vârstă de 17 ani, din Constanța, M. N., în vârstă de 23 de ani, din Constanța.

Amintim că Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T - S.T. Constanța, au efectuat 6 percheziții domiciliare, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Mai exact, la data de 17 decembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate au executat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc. În cadrul activității, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, toate pe raza județului Constanța, ocazie cu care au fost ridicate 294 grame de cannabis, 3 grindere, un cântar electronic și 3 telefoane mobile. 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, după care au fost propuși spre arestare, judecătorii emițând pe numele lor mandate pentru 30 de zile.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ENACHE SORIN COSTIN Dealer ENACHE SORIN COSTIN Peste ENACHE SORIN COSTIN ENACHE SORIN COSTIN ENACHE SORIN COSTIN ENACHE SORIN COSTIN
1
1
AITA GEORGE VINDE MARIJUANA IN TOATA CONSTANTA INCLUSIV LA CEI DE SUS .
0
0
ENACHE COSTIN ZIS MAKE CONSTANTA VINDE DE RUPE
0
1
Diicotul nu ar fi mai ok sa incepeti cu ei direct ? Nu asa zisi corecti de au gruparile lor ce vand si distribuie ? Curatati va in plm curtea si lasati stirile de cacat ca a ti prins voi si faceti voi cand defapt voi sunteti tot , petardelor !!
1
1
De ce folosesti poze de la o stire veche de 1 an? Cu oameni ce nici macar nu sunt din Ct?
6
0
Aveau concurenta de sarbatori..
2
0
Pe bulangiu ala de sorin de la cet la fel vinde sia luat f10 vinde droguri , peste
5
1
unde esti , tineret mandria tarii,cand si unde ve i muncii, te intrebi si na i s a stii!
10
0
dar pe traficantii adevarati cand ii prindeti?sau acolo e interzis?veniti in zona abator sa vedeti ce trafic e acolo
17
1
@ 8:41....corect ! Constanta in afara de port si Mamaia si fabrica de paine , nu are nimic . Exista fabrica de bere , dar a fost luata de straini . Constanta supravietuieste datorita comertului si turismului . Dar de produs , ca si uzina sau fabricii , nu mai avem , de mult .
21
1
Lasa ca a cerut Barna de la usr legalizarea consumului, devin toti astia dupaia niste oameni seriosi
11
7
Erau si pe vremea lui Crausescu, dar nu se stia de ei. Acum probabil ca s-au inmultit.Multi consuma din curiozitate,multi au bani si nu stiu ce sa faca cu ei si altii ca sa faca rost de bani.Adica pentru unii este un loc de munca, distributia de droguri.Problema este ca tinerii daca nu pleaca afara ,nu au locuri de munca. In Constanta nu exista o fabrica, nu avem un investitor de marca , o firma multinationala. In schimb avem cele mai multe farmacii si case de jocuri si pariuri din Europa.
20
2
Societatii!Sa se duca la facultate si ies infractiri de acolo!
11
2
Tineri fara viitor. Societatea nu mai asteapta nimic de la ei.
21
3
Sa inceapa odata canalul Oltenita - Marea Neagra. Sau sa-i punem sa lucreze pe santierele autostrazilor. Niste putori care fac infractiuni si apoi se plang de conditiile de trai din puscarii.
24
8
Astia sant tinerii frumosi pe care se bazeaza Romania. Betivi, drogati, traficanti de carne vie si de droguri, talhari, criminali, pesti.
31
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218