REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dosar penal pentru tânăra din Constanța ACUZATĂ că a FURAT banii donați bolnavilor de cancer!

Dosar penal pentru tânăra din Constanța ACUZATĂ că a FURAT banii donați bolnavilor de cancer!

Replica API 28 februarie 2019 | 01:12 491

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Mihai Viteazu - I.P.J. Constanța au fost sesizați de către un bărbat, de 43 de ani, din localitate cu privire la faptul că, la data de 20 ianuarie 2019, a contactat-o pe o rețea de socializare pe o femeie de 28 de ani din Constanța, cu scopul de a iniția o campanie de strângere de fonduri pentru fratele său, diagnosticat cu o tumoră.

În urma strângerii de fonduri, în contul femeii ar fi intrat aproximativ 5.500 de euro.

La data de 23 februarie a.c., bărbatul a luat legătura cu femeia în cauză, pentru a intra în posesia sumei de bani, însă a fost refuzat de aceasta, pe motiv că dorește să înființeze o fundație și are nevoie de capital social, urmând ca suma să îi fie înmânată la sfârșitul lunii martie.

Polițiștii constănțeni au demarat activitățile în cauză și au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor și a situației de fapt, urmând a se dispune măsurile legale.

Reamintim că tânăra, Florentin G., stabilită în Italia este ar fi deschis o campanie de donare și pentru Adelina, o minoră din Piatra Neamț, bolnavă de leucemie, dar, la fel, nu ar fi dat nici un ban familiei.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/o-tanara-din-constanta-acuzata-ca-a-furat-banii-donati-pentru-doi-tineri-bolnavi-de-cancer-383241/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum o pers fara calitate juridica a reusit sa se ocupe de stringeri de bani ? --asta e o mare excroaca --Vara pe St cel Mare sint niste panarame din astea care cer bani ptr copii bolnavi si nu le intreaba nimeni de acte --Alo Politia se aprobie sezonul de vara
1
0
Vara cat este ziua de lunga i-am vazut pe strazile litoralului ,iar seara in restaurante sevind mase copioase si muzica buna la ureche!
3
0
Strangerea de fonduri pentru persoane cu afectiuni grave a devenit o activitate foarte nesigura, este un fel de cersetorie mascata !
3
0
Urmaresc cazul baiatului bolnav din M.Viteazu de ceva timp....aflasem de la sotia mea ca e bolnav...fiind si colegi in scoala Stiu ca nici el nu prea a pastrat banii donati de oamenii Zdreanta asta scria romane intregi pe Facebook numai sa impresioneze NU DONATI BANI AIUREA !!!
2
0
nu-i singurica in domeniu,salvati copii este un super ong cu sediul in londra care pur si simplu a desfiintat un doctor,dr. burlui,bun in domeniu pentru ca impiedica unele afecerii ale ongeului,butonam niste taste si devenim donatori pe viata pentru snapanii internationali,hoti de-ai nostrii pana la urma
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108