REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Două fete scoase din apele mării de la Costinești! S-au efectuat manevre de resuscitare

Două fete scoase din apele mării de la Costinești! S-au efectuat manevre de resuscitare

Replica API 5 iulie 2017 | 14:12 316

Marea își cere tributul! După ce marți seara, o persoană a murit la Eforie Sud și o alta a fost scoasă la timp din apă la Vama Veche, două fete s-au aflat în pericol de înec miercuri dimineață în stațiunea Costinești, zona Obelisc.

Ambarcațiunea RHIB Costinești se afla în patrulare, când au observat două tinere că se zbat în apa mării. Astfel, aceștia au intervenit la timp, fetele fiind scoase din apă semi-conștiente, iar medicii au aplicat manevre de resuscitare. Ele au fost preluare de SMURD și SAJ și transportate la spital conștiente.

Cele două fete ar avea vârsta de aproximativ 17-18 ani. Cele două au fost transferate de la Spitalul Mangalia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu diagnostic "pneumonie prin aspiraţie".

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt ,din Constanta si cand eram copil bucuria noastra copiilor era sa ne aruncam in valuri dar nu la o distanta mai mare de 5 mde mal pana ce o data a venit un val care dupa ce m-am aruncat m-a rostogolit de -am crezut ca n-am sa mai ies . Am iesit speriata,abia respiram ,pe atunci nu erau salvamari si desi stiu sa innot bine de mica nu ma mai joc cu marea cand sunt valuri .
1
0
daca eram de pe vapor, le futeam si le aruncam inapoi haha
1
2
Ce cauta ele in mare, sunt in alta parte , intre picioare.
2
0
o sa ajunga baia in mare ca si carnea de miel,este buna sau nu,dupa pararea mea ceva se intampla ,cel mai probabil din cauza forajelor dupa acel gaz nemaipomenit de pur,care o sa-i imbogateasca pe jidanii din austria,poate se angreneaza si hidrogen sulfurat care in apa creeaza aceste anomalii,spre exemplu bulgarii au in apa marii temperaturi normale de 25,26 de grade celsius
1
0
Fetili cochetili inghit apa ca proastili!!!!daca nu le iese selfie-ul in apa lasa ca le face popa selfie mai clar la mal
3
1
Cand simti ca nu poti sa te sustii in larg,stai dracului la mal,pana la buric,te uzi si iesii! Vrei aplauze ca esti cool? Atunci mori naibii de prostovan! Inteleg ca multi nu au o minima cultura generala,dar si instinctul de conservare specific oricarei specii de vietuitoare este contaminat de ,,hai cu selfie '' sau ,,hai ca asa esti barosan'' ? Pai fiti barosani si mergeti sa luptati cu ISIS, munciti in mine de uraniu,faceti ceva macar util ! Prostii pulii,iesiti in strada chiar daca jandarmii va schingiuiesc,pentru binele poporului ,impotriva banditilor tarii! Asta e sa fii cool cu adevarat!
5
0
Nu isi cere marea niciun tribut, ca doar nu e marea vreo zeitate iar cei care intra in ea nu sunt robii ei. Figurativ vorbind, isi cere tribut prostia celor care nu respecta avertismentele autoritatilor cu privire la intratul in mare cand sunt conditii periculoase.
16
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108