REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Două mămici s-au luat la bătaie într-un parc din Constanța!

Două mămici s-au luat la bătaie într-un parc din Constanța!

Replica API 7 iunie 2017 | 11:18 1013

Dacă zilele trecute un bărbat a fost bătut pentru că a vrut să meargă la Poliție, iată că acum o mămică susține că a fost agresată într-un parc de la malul mării pentru că a avut "tupeul" să-i atragă atenția unei alte femei să nu mai arunce pe jos cojile de semințe. Cealaltă susține că și ea a fost agresată de către tatăl primei mămici și uite așa s-a ajuns la ditamai scandalul și cu plângeri la Poliție.

"Acum jumătate de oră (6 iunie – n.r.) am fost bătută de specimenul acesta de om (care se pare că este şi mamă) la locul de joacă! Am avut îndrăzneala să o rog frumos să îşi strângă seminţele pe care le-a aruncat pe jos deoarece cel mic vroia să le mănânce. Răspunsul : Pleacă, fă, în.... mea, vezi-ți dracu' de treabă. Am luat telefonul şi am pozat-o (eu sunt omul care crede că poate să schimbe ceva în ţara asta, atât le las copiilor mei, valori şi sper eu o ţară frumoasă şi curată) moment în care m-a luat serios la bătaie. Am plecat val vârtej deoarece fata mea începuse să plângă şi îi era foarte frică. Tot ea mă ameninţa că sună la poliţie pentru că m-a apărat tatăl meu. Eu trebuia să sun însă în disperare mi-am luat repede fata din situaţia aceea. Copilul meu este speriat şi traumatizat. În momentul acesta plâng şi îmi vine să urlu. Nu merită fata mea să vadă scena asta. I-am explicat tot însă este greu la 4 ani să priceapă toate detaliile. Nu este normal. Nu vreau să trăiesc aşa. Nu vreau ca şi copiii mei să trăiască lângă aceşti oameni. Fata mea (4 ani) face voluntariat cu tati să strângă gunoaiele de la locurile de joacă. Later edit: se numeşte Andreea Ostahie", a scris Oana Sarandi pe Facebook. Postarea a devenit virală, tot mai multe persoane dându-și cu părerea și încurajând-o pe Oana să meargă la Poliție.

Și, ce să vezi? În discuție s-a băgat și femeia acuzată: "Oameni buni, nu credeţi în această persoană! Sunt mama a doi copii minori şi niciodată nu aş putea agresa pe cineva, mai ales într-un parc de copii. Am martori, am depus plângere la Poliţie. Mi-a spart telefonul iar tatăl acesteia m-a lovit fără nici un motiv doar pentru simplul fapt că am rugat-o să nu mă mai jignească şi să nu mai îmi facă poze deoarece nu are nici un drept. Am martori cum tatăl ei a venit din spate și m-a lovit. Semințele de pe jos nu erau ale mele. Da, aveam semințe, dar eu nu mâncam. O să dovedesc în instanță că eu nu am lovit", a răspuns Andreea Ostahie. Și cearta a izbucnit și mai tare, cele două mămici "duelându-se"în comentarii. Ulterior, Oana Sarandi a spus că a depus plângere la Poliție.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saraca asta se da nevinovata,ce sa zica si sluga asta ca in afara de seminte altceva nu stie
0
0
doua cotetare frustrate!
5
1
Stai linistit pe banca si vine una sa urle la tine sa aduni mizeria de pe jos...Civilizat si civic era sa sune la politie sa depuna plangere nu sa se ia de oameni prin parcuri...mai e mult de invatat..pe langa cei care arunca pe jos tigari, seminte, nu diferentiaza gunoiul, mizerie de caini, caserole cu voma pt pisici...mai dai si de frustrati feisbukisti care sar sa te bata..in secolul asta in UE..
5
6
DOUA DOAMNE
6
0
Daca nu exista acest "MIRACOL" facebook, ce faceau acesti plangaciosi!? Oare aceste edificii ale moralitati sunt atat de fecioare neprihanite!? Inclin sa cred, ca are intotdeauna dreptate cel care posteaza primul.
5
0
Trebuie o analiza a cojilor de seminte, sa vedem daca sunt similare cu cele din punga. Apoi giboanca pusa sa scuipe coji, sa vedem daca se dovedeste traiectoria. Ulterior, mahalagioaca semidocta care lasa mostenire valori, care sigur nu a rugat-o pe giboanca, ci a latrat ceva, cu o fata acra, trebuie sa dovedeasca faptul ca are urme de laba de giboanca pe trupul ei de zeita spirituala care are ea valori. Doua mahalagioace feisbuchiste.
11
3
Tineti-ne la curent! In ce parc s-a intamplat ? Nu sunt camere ? Poate mai prin frica nesimtitele care "au seminte la ele dar nu sparg"
4
0
....cu ce se ocupa , ca bani de amante n-au ? Nu e posibil sa ne ferim permanent de caini liberi , fara botnita , sa ia copilul vreo sticla de alcool lasata langa banca , sa nu adune eternele coji de seminte , sau sa faca desene din mucuri de tigari . De cosuri de gunoi nu mai spun , cer prea mult ....CONSTANTENI , TREZITI-VA , APARATI-VA SANATATEA , APARATI-VA PREZENTA IN NATURA , PARCURILE TREBUIE SA FIE CURATE SI SIGURE .
7
2
nu stiu care dintre ele are dreptate, care a pornit cearta, dar un lucru e cert: ocupatia principala a romanilor, mai ales in weekend este sa se plimbe pe strazi, sa manance seminte si sa scuipe pe strazi cojile. Locurile de joaca sunt horror, rupte, mizerabile, degeaba face primaria daca omu e nesimtit si nu i pasa....covoarele de seminte sunt la ele acasa, ce conteaza ca sunt copii mici care baga totul in gura?!? sa nu mai zic ca indiferent de varsta, se arunca gunoaie pe strazi intr o veselie! e trist acum ca e primavara, totul e superb, flori, iarba si....gunoaiele s la ele acasa!!!!!!
11
2
aia merita puscarie ! Politia, jandarmi ce fac dorm ? stau prin cafenele restaurante ce aia a masi fac ? Toti idioti cresc caini un copil sa-l infieze nu sant in stare, De ce ? ptr. ca sant nistre idioti si vor sa fie considerati sefi, autoritari fata de cine ? ...... Si ne plangem ca a scazut natalitatea si mor copii in mizerie, ori muscati de caini si idioti !
10
6
Ca doua doamne pline de respect!
3
1
Figura de mahalagioaica sadea spune totul.
6
3
Da-ti foc, animal prost
6
3
O nesimtita de femeie...sparge semintel la locul de joaca al copiilor...sa sparga la ea in casa si sa scuipe cojile pe jos dupa bunul plac!!! Mai are si tupeu sa mai comenteze!!! Jigodia!!
20
5
le mananca gaozu ca pe tatoiu.
5
4
Dialog intre tigani ...
8
1
Cand ne vom civiliza si noi romanii oare? Se va intampla vreodata sa ajungem sa ne respectam unii cu altii sau ne vom transforma treptat in animale salbatice?
10
2
Ostahie asta romanca 100% sange de vlah ...... f888 this country
6
0
Camere video. Pot fi si pedofili, pot fi si persoane care sparg seminte, vandalizeaza parcul etc.detectorul de minciuni va spune clar cine minte.
7
1
O nesimtita angajata RAJA
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218